Terug

Deel deze pagina:

Joël van Kaam en Milan de Koe vastgelegd

Door Jan-Pieter Westing 2 reacties

Zojuist maakte het officiële kanaal van FC Groningen bekend dat Joël van Kaam en Milan de Koe hun handtekening hebben gezet onder een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen. Beide spelers komen volgend seizoen uit voor de onder-19

Milan de Koe

Dat Milan de Koe alleen om zijn naam al het eerste zou moeten halen, zullen we het allemaal wel eens over zijn. Ook voetballend maakt de verdediger indruk. De Koe speelde tot nu toe 41 wedstrijden voor FC Groningen. 40 daarvan waren bij de onder -17, één speelde hij bij de onder-19. De verdediger afkomstig uit Zuidhorn wist daarin maar liefst 13 keer het net te vinden. De Koe kan eventueel ook uit de voeten als verdedigende middenvelder.

 

Joël van Kaam

‘Het broertje van’, toch wordt Joël als talentvolste van de twee gezien. Van Kaam is een rechtsbuiten en speelde tot nu toe 40 wedstrijden voor FC Groningen, hierin wist hij 5 keer het net te vinden. Joël van Kaam heeft gespeeld bij Nederland onder-15, onder-16 en onder 17. In de 8 wedstrijden bij alle teams die hij speelde scoorde hij 1 keer.

 *Gespeelde wedstrijden worden gerekend vanaf de Onder-17

Reacties:
TOPGrUNN12-07-2019 om 01:36

Top dat er weer wat talentjes doorbreken en zich ook in de voorbereiding hebben mogen laten zien. Benieuwd of er nog meer talenten een nieuw contractje krijgen.

Jegelkser12-07-2019 om 07:47

Goed nieuws inderdaad. Jong en talentvol. Valt mee wel op dat er weinig spelers worden verhuurd. Dalinga komt nu nog te kort voor het eerste maar zou veel ervaring kunnen opdoen in de KKD. Zo zijn er nog wel meer spelers die daar vlieguren zouden kunnen maken. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!