Jong FC verspeelt voorsprong en neemt punt mee bij ASWH

FC Onder 23 kwam al snel op een 0-1 voorsprong. Hardijk trof via de onderkant van de lat het doel. Binnen 20 minuten scoorde Feriks de 0-2 op aangeven van Riksman. Kort daarna kwam de thuisploeg op 1-2. Een corner werd via doelman Boevink in het eigen doel gewerkt. Daarna waren er mogelijkheden voor Bijl en Pires, Boevink bood een prima redding op de kopbal van Verhoeve.

Na de pauze kopte van den Bosch een vrije trap naast. Niet veel later viel dan toch de 2-2. Een vrije trap van Van Driel bracht Verhoeve in scoringspositie die de stand in evenwicht trok. Ook de 3-2 hing in de lucht, Boevink verrichtte meerdere goede reddingen. Een kleine 10 minuten voor tijd werd Kramer met rood van het veld gestuurd. De druk nam toe, er werd niet meer gescoord.

Met dit gelijke spel blijft Jong FC op de tiende plek staan. Volgende speelt het op Corpus de thuiswedstrijd tegen Achilles '29.

Opstelling FC Groningen Onder -23: Boevink, Riksman, Kramer, vd Kaap, Richie, Postma, van Kaam, Burger, Bouman, Freriks, Hardijk