Terug

Deel deze pagina:

Jongeling Desevio Payne voor twee jaar naar Excelsior

Door Redactie 6 reacties

Verdediger Payne vertrekt na dit seizoen bij FC Groningen. Het contract van de jongeling werd niet verlengd waardoor Excelsior zijn kans schoon ziet. De Kralingers hebben de verdediger voor twee jaar aangetrokken, met een optie voor nog een seizoen. Op de clubsite van de Rotterdammers zegt Payne het volgende over de nieuwe stap in zijn voetballeven: ‘Ik heb een paar weken geleden een eerste gesprek gehad en dat voelde eigenlijk meteen goed. Het was een positief gesprek en het verhaal sprak mij meteen aan, net als de trainer. Excelsior is misschien een kleinere club dan FC Groningen, maar het is wel een warme club. Dat merkte ik meteen toen ik er was. Ik wil mij focussen op speeltijd en daarom is Excelsior volgens mij de juiste keuze.’

‘Ik ben een rechtsback met als belangrijkste doel natuurlijk om het achterin dicht te houden. Ervoor zorgen dat de tegenstander niet kan scoren, dat is mijn voornaamste taak. Daarnaast wil ik natuurlijk ook aanvallend mijn steentje bijdragen als dat kan. Bij Excelsior voel ik de passie en de prettige sfeer. Ik heb een goed gevoel bij de club en veel zin om daar aan de slag te gaan.’

De 21-jarige speler heeft vier jaar onder contract gestaan bij de Trots van het Noorden, wij wensen Payne dan ook veel succes in Rotterdam.

Statistieken via FCGstats.nl

Desevio Payne Totaal
Wedstrijden 17
Basisplaatsen 12
Gewisseld 4
Invalbeurten 5
Doelpunten 1
Reacties:
18-05-2017 om 10:59

Laten ze die Simon Gustafson halen van Feijenoord want hij wil weg .

Vast een leuke speler voor Fc Groningen op het middenveld.

Kunnen ze geen deal doen Mahi wil toch weg dan moet Feijenoord nog wel 2 miljoen bij betalen.

Dan die Menig halen of Hasselbaink

skjipke18-05-2017 om 14:45

Kunnen ze Kramer van Feyenoord niet overnemen? Hij is daar ontevreden en vervelend. Is blijkbaar niet goed genoeg voor Feyenoord, maar zou hem wel eens bij FC willen zien. Moet zichzelf weer opnieuw in de kijker spelen, dus zal zijn stinkende best doen. En uiteraard voor een ander salaris, want wat hij nu krijgt "verdient" hij niet. Kan hij na een jaar of twee voor een mooi bedrag worden verkocht. Doet Nijland ook weer eens goede zaken. Mes snijdt aan 3 kanten en in een deal met Mahi is misschien veel mogelijk?

ronald197618-05-2017 om 16:32

Kramer is afhankelijk van voorzetten van zijkanten dus ja moeilijk he

skjipke18-05-2017 om 17:04

Van Weert op rechts, in de "Kuyt" rol, Idrissi op links en Linssen er achter. En Sörloth op de bank. Volgens mij krijgt hij er wel een paar in per jaar. En ehhh.... als Grunn dan zaterdag toch nog Europees afdwingt, wil Kramer zich vast wel in de kijker spelen in Europa. Levert ie nog meer op.

Rob197018-05-2017 om 17:08

Er is nu al geen grip op het middenveld en dat gaat met deze opstelling zeker niet beter worden. Voor de neutrale toeschouwer zal het geweldig zijn, want spektakel met veel goals is gegarandeerd, helaas wel in ons nadeel.

skjipke18-05-2017 om 18:29

Ik wil niet heel negatief over komen, maar als er geen grip op het middenveld is, moet er toch iets veranderen in de opstelling? Met andere woorden: afscheid nemen van een aantal "niet- FCG waardige" spelers, zodat er versterkt kan worden? Met een vertrek van Mahi hebben we helemaal geen doelpunten meer rondlopen, dus ik neem aan dat er wel iemand zal terugkomen die er af en toe eens één in schiet?

 

18-05-2017 om 18:55

De fc heeft echte kerels nodig die de lijnen uitzetten. Begin met Dumic van nec beer van een vent, leiderstype , uitstraling en kan aardig ballen ideale centrale verdediger voor de fc en heeft ook eredivisieervaring. Haal vejinovic op voor het middenveld als hij haalbaar is , zet de lijnen uit , goeie trap , laat de andere beter voetballen. Voorin ben ik voor een jonge spits in de jupiler leage loopt Dessers allround geeft veel assist maar scoort zelf ook veel en zit nog aardige groei in , lekker achter van Weert laten groeien. Dan heb je al een heel verschil door 2 spelers!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!