Terug

Deel deze pagina:

Keeperstrainer Harmen Kuperus aangeboden bij FC Groningen + update 21.30 uur

Door Redactie 4 reacties

Volgens het twitteraccount van Tjerkstra media is keeperstrainer Harmen Kuperus aangeboden bij FC Groningen. Er is een kans aanwezig dat Kuperus de nieuwe keeperstrainer wordt bij de FC, einde bericht. Op welke bron(nen) zij zich baseren staat er niet bij, eveneens is onduidelijk wie Kuperus bij FC heeft aangeboden. - Update - 21.30 uur - Tjerksta media twittert ons dat diens zaakwaarnemer dit heeft bevestigd. Op basis van genoemde update houden wij het in eerste instantie op een verkennende fase. De huidige keeperstrainer Sierd van der Berg verlaat aan het einde van het seizoen de club, er is een vacature. 

foto slider - Omrop Fryslân

Wie is Harmen Kuperus?
De oud doelman stond het meest onder de lat bij amateurclubs waaronder ONS Sneek, SV Urk en SV Spakenburg. Tevens stond de geboren Sneker onder contract bij SC Cambuur, SC Heerenveen, FC Zwolle, FC Volendam, Telstar, Willem II en FC Emmen. Alleen bij Telstar kreeg de keeper speeltijd. 

Vanaf 2013 was Kuperus keeperstrainer bij SC Heerenveen, daarna kwam er een kort uitstapje naar Go Ahead Eagles en vanaf 2014 tot medio 2016 was het wederom Heerenveen. Het vertrek van Kuperus bij de Feaners deed veel gespreksstof opwaaien. Onder meer Jordy Buys was daarover zeer verbaasd en omschrijft de trainer als een op en top prof. Iemand die keepers het vertrouwen geeft, een betrouwbaar persoon met een eigen mening en een goed mens. Ook Marco Timmer van VI en Andries Bakker van Omrop Fryslân hadden hun bedenkingen waarom Heerenveen niet door wou gaan met Kuperus.

 

Reacties:
appie happie31-03-2017 om 20:24

Iemand met zoiets raars aan..neeee doeiiii. 

rob roy31-03-2017 om 22:08

Inderdaad Appie, die knaap moet zich schamen om in zo'n shirt op het veld te staan!!!! Bah!!!!

kees31-03-2017 om 22:16

ik zou Kuperus eens in z'n blootje bekijken - heeft ie tatoos met Pompeblâden dan wordt het een tikje moeilijker, die overgang

Het meest interessant is waarom ze die boy kwijtwillen in Heerenveen. Trouwens  er zal dan wel aan verdiend moeten worden, dus Nijland zal op zijn beurt denken :" tientjes-werk, anders gaat niet door "... Sinds Rusnak naar Gr kwam, en het hoger eindigen van FC Groningen t.o.v. Herenveen vorige seizoen, en nu andersom,   is de verhouding van de FC met SC Heerenveen  toch wat bekoeld. 

Vnct31-03-2017 om 22:10

Is een Fries en heeft iets bij Hoerenveen gedaan. Gewoon geen optie dus. Opflikkeren.

Gertjan01-04-2017 om 11:54

1 april zeker.

Nachtwacht02-04-2017 om 22:06

Dai Fraizn staan nu niet echt bekend om hun stabiele keepers de laatste jaren. De keepers van Groningen hebben de laatste jaren wel steeds progressie geboekt. Begrijp er dus geen flikker van....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!