Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S01E02: zure nederlaag maar wel weer een podcast!

Door Kon Veel Minder de Podcast 2 reacties

Het duurde precies 1 week: de Kon Veel Minder winstreak, FC Groningen kreeg het zondag namelijk niet voor elkaar om thuis van PEC Zwolle te winnen. Wel gingen wij met opgeheven hoofd weer de studio in, want uiteraard, het Kon Veel Minder allemaal. Nadat Thijs eerst per abuis het wel heel stil maakte op 106.6 FM kon uiteindelijk Bas Kammenga aansluiten voor de tweede aflevering van Kon Veel Minder de Podcast. Bas werkt op de communicatie-afdeling van FC Groningen en schreef het boek 'De Europese Droom'. In deze aflevering bespreken wij onder andere zijn werk, de wedstrijd van afgelopen zondag, de beloften en de VAR. Tot volgende week! 

Luisteren via Apple Podcasts kan hier: 

Dankwoorden:
Omroep OOG voor de faciliteiten
Free Westerhoff voor de intromuziek
 

Contact:

konveelminder@gmail.com

Facebook & Instagram: @konveelminder

Twitter: @kvmdepod

Reacties:
Tim04-09-2018 om 15:30

Uitstekend podcast weer, lekker in de trein geluisterd.

Gewoon realistisch voetbal gelul, inderdaad eigenlijk best prima pressing gespeeld de eerste helft, Hrustic maakt zeker foutjes maar is vooral heel nuttig en een compliment voor de scheids was ook gewoon op zijn plaats. Complimenten!

Het Ron Jans-gebash hier loopt een beetje de spuigaten uit en kan ik helaas zelden tot nooit op een goede onderbouwing betrappen. Het lijkt een beetje op het fenomeen dat mensen die nooit naar de stembus gaan altijd het hardste schreeuwen dat de hoge piefen moeten oprotten.

Dat gezegd hebbende, Ron Jans in de podcast binnenkort hebben jullie wel even met Bas kunnen regelen hoop ik?!

Tim04-09-2018 om 15:30

Dubbel posten hoeft nou ook weer niet, excuus

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!