Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S01E11: Thijs neemt het op voor Pohl

Door Kon Veel Minder de Podcast 6 reacties

3 punten, 3 hele punten? Gelooft u het nog? Wij niet. Een euforische aflevering dus, met Stefan Bleeker als gast. Stefan is de clubwatcher van FC Groningen voor RTV Noord. Met hem bespreken we de wedstrijd tegen Excelsior, wederom uitwedstrijden-beleid en de derby van aankomende zondag. Oh ja, Thijs openbaart nog even zijn beoogde chant voor Ritsu Doan. Dat wordt vuurwerk dus! Veel luisterplezier! 

Dankwoorden:
- Omroep OOG voor de faciliteiten
- Free Westerhoff voor de intromuziek

Contact:
konveelminder@gmail.com
Twitter: @KVMdePod
Facebook & Instagram: @konveelminder
Thijs Faber: @Thijs_Faber
Maarten Siepel: @Maarten_Siepel

Reacties:
Magnasco06-11-2018 om 00:19

Ga zo door

Oeleoptak06-11-2018 om 19:40

Vermakelijk gebabbel. 

Dat je een spits kunt hebben in een afleidende rol die niet zo nodig scorend vermogen hoeft te hebben gaat er bij mij echt niet in. Dan leg je de druk bij een beperkter aantal spelers neer en dat is altijd slecht. Bovendien verkoop je een niet scorende spits nooit weer. Die wil nl niemand hebben. Wat dat aangaat had je dus een onzinverhaal Thijs.

Wat Zeefuik betreft was het commentaar ok. Maar Handwerker verprutste zowat alle voorzetten en scoort daarom bij mij amper een voldoende.

brummie06-11-2018 om 20:22

Weer genoten van de podcast, kan me wel in het verhaal van Thijs vinden t.a.v. Pohl. Handwerker doet het gewoon behoorlijk, ook gezien zijn leeftijd. 

Kijk uit naar podcast volgende week! 

Johan06-11-2018 om 22:16

Handwerker kan er helemaal niks van. Snap ook niet hoe je zoiets kan scouten. Pohl helaas hetzelfde verhaal. Zit zn contract uit en gaat weer transfervrij weg.  Beetje rare opmerking dus dit maar ieder zn mening.

brummie06-11-2018 om 22:23

Ieder zijn mening Johan, Handwerker is nog erg jong, is jeugdinternational geweest en heeft 11 bundesliga wedstrijden meegedaan. 

Pietjepal06-11-2018 om 22:55

Leuke podcast

FC Bayern07-11-2018 om 11:05

Heren allereerst complimenten voor de podcast.

Ik ben echter zoals een paar eerdere reageerders boven mij nog niet geheel overtuigd van handwerker. Ja, hij is de laatste wedstrijden iets beter, maar hij maakt ook nog steeds onnodige en gevaarlijke fouten. Laten we niet vergeten dat Groningen mede door Slap verdedigen van Handwerker (hij was niet de enige natuurlijk) al binnen 10 minuten met 2-0 achter had kunnen staan (o.a. goede redding Padt met de schouder). Ook bij de goal van Koolwijk ging Handwerker niet vrijuit, wat stond die vrij zeg!.

Ik ben het wel eens met de podcasters dat ook Zeefuik, waarvan ik vanaf het begin al gecharmeerd ben en die ik (zeker momenteel) hoger inschat dan Handwerker, nog te vaak dure fouten heeft. Hij is soms te lomp en onhandig. Aanvallend brengt hij dan wel weer veel meer.

Over Heerenveen doet men hier en zeker op andere fora wel heel luchtig. Ik vind Heerenveen ook geen goed elftal, maar om nou te zeggen dat we wel even gaan winnen vind ik erg oppertunistisch. Netuurlijk waren de laatste 2 wedstrijden goed, maar laat ze dit nou eerst maar eens vasthouden, voor hetzelfde geld loop je weer tegen een zeperd op tegen onze westerburen. Als tegen zowel Heerenveen (winst) en Feyenoord (gelijkspelletje?) gewoon weer zoals de laatste wedstrijden gevoetbald wordt, dan voorzie ik nog wel een leuk eindschot van de FC voor de winterstop. Maar voorlopig ben ik nog niet overtuigd, en omdat we nog steeds laatste staan en iedereen maar van elkaar blijft winnen ben ik er ook absoluut nog niet gerust op. De Hosanna stemming kan maar zo weer omslaan als we straks nog wel 18e staan in de winterstop.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!