Terug

Deel deze pagina:

Koopoptie Danny Hoesen wordt niet gelicht

Door Redactie 10 reacties

Danny Hoesen keert eind december terug naar Groningen. Het Amerikaanse San José Earthquakes die hem begin dit jaar huurde van FC licht de koopoptie niet. De aanvaller kwam tot nu toe 33 keer voor de Amerikaanse club uit en scoorde vijf treffers. Het contract van Hoesen loopt bij FC Groningen aan het einde van dit seizoen af. Mogelijk keert Hoesen opnieuw terug naar de VS. Diverse bronnen maakten al eerder ruchtbaar, dat de spits in belangstelling staat van meerdere MLS clubs.

Reacties:
RKR28-11-2017 om 13:24

Tja, zie liever Hoesen voorin staan dan die andere 2. Voetballend veel beter, ook een hoger rendement al wel veel te laag voor een spits. Maar goed, bij gebrek aan beter.

rob roy28-11-2017 om 13:35

Danny Hoesen, een speler met "gogme" voetbalintellect, door veel fans uitgefloten tijdens zijn optreden in de Euroborg. Heeft het in Amerika niet al te best gedaan (5 uit 33). Moet eigenlijk niet in de spits maar vanaf het middenveld vlak achter de spitsen spelen. Zou met v. Weert een leuk koppeltje kunnen vormen waarbij Danny de aangever is en Tom de afmaker. Zie het al voor mij, en Veldwijk op de bank want die raakt toch geen knikker.

M0i28-11-2017 om 16:02

Precies RR! Alle keren dat Hoesen achter de Leeuw speelde leverde dat gevaar en doelpunten op. Ik zie wel brood in je plan.

Roelofsky28-11-2017 om 16:24

Helemaal mee eens RR...Hoesen is geen spits nooit geweest maar een aanvallende middenvelder als die zo gebruikt gaan wij daar een plezier aan beleven.... We zitten alleen nog met de trainer die moet dit ook zien zitten.... Maar misschien is die voor de kerst weg.....?

appie happie28-11-2017 om 15:14

Maar hij scoorde wel tegen Barcelona dat dan weer wel en hij heeft een goede  instelling..weet  iemand wanneer zijn kontrakt bij de fc afloopt?deze zomer dacht ik?niet zeker daarvan.

rob roy28-11-2017 om 19:40

Dat hij tegen Barcelona scoorde is alweer ongeveer 100 jaar geleden Appie. Hoesen heeft bij de club altijd z'n best gedaan en gevoetbald naar zijn mogelijkheden. Is natuurlijk geen top voetballer, anders speelde hij wel in de Premier Leaque, maar voor de FC-Groningen is het een bruikbarespeler die zoals ik in mijn vorige post beweer, het beste uit de verf komt, vlak achter de spitsen. A propos: Het contract loopt loopttot de zomer van 2018.

Jantje28-11-2017 om 15:23

Ik heb altijd al domme zet gevonden om hoesen weg te doen.  ook ander spitsen komen niet tot scoren nu.

Dat komt gewoon door matig middenveld .

fc gras28-11-2017 om 17:07

yHoessen scoort ook niet met goede middenvelders om zich heen, een nummer 10 is het al helemaal niet, veel te trage handelingssnelheid geen inzicht en loopt, en geeft alleen maar ballen richtting het verkeerde doel. Hij lijkt mij het meest geschikt in voorhoede met twee aanvallers, hij zoekt altijd de ruimte op en kan goed schieten.

FCG-Forever28-11-2017 om 17:33

Ik heb liever Hoesen in de spits dan Veldwijk en van Weert. Beter schot betere techniek. Geen top spits maar in ieder geval beter als Veldwijk en van Weert. Mahi vertrekt toch dus laat maar lekker bij de groep deze jongen 

blauwevogel28-11-2017 om 18:08

Na 20 clubs nog steeds geloven in die kerel ,hou toch op ,dit wordt weer helemaal niets ,voor zijn salaris een goede 6 kopen en hoesen gewoon weg doen(wat de gek er voor geeft) 

rob roy28-11-2017 om 19:50

Beetje overdrijven mag, Blauwevogel, maar 20 clubs is toch wel iets teveel. Hoesen is 26 jaar en de FC-Groningen is z'n negende (9e) club. Wat betreft die middenvelder die erbij moet, volgens jou, ben ik het er wel mee eens, maar daar kan Hoesen ook prima uit de voeten, maar de directie heeft nu eenmaal besloten om met een smalle selectie te werken, dus komt Hoesen misschien nog wel van pas. Is een driebenige speler (alleen het middelste beentje is wat aan de korte kant).

Prik nam pla28-11-2017 om 19:56

Hoesen heeft een aardige techniek, goed voetballend vermogen maar mist hardheid, duelkracht, scoringsvermogen. Ook kan hij niet koppen en loopt hij weg voor verantwoordelijkheid. Zijn doelpuntenmoyenne in de USA zegt genoeg. Kunnen we niks mee, want we nodig hebben zijn jongens met persoonlijkheid. 

Diehard05028-11-2017 om 20:16

Ach ach hoesen dat is toch ook een zak hooi, forceert niks, leuke degradatiespits, overal mislukt, teert op zijn cv, fulham panatinaikos ajax, maar nogmaals OVERAL gefaald, toen groningen hem haalde was hij een transfervrije bankspeler van ajax die daarvoor voor nota bene fortuna sittard in zon dertig wedstrijden ong tien doelpuntjes maakte in de jupiler league .......   misschien wel een goede ballenjongen??

Rapdoel29-11-2017 om 02:42

Zie hem graag terug komen...maar laten ze hem wel de juiste positie geven...zoals menigeen zegt..achter de spitsen....maarja..fc haalt te vaak spelers op om in te zetten wat niet hun plek is...dat is het grootste probleem denk ik

 

Arthur29-11-2017 om 12:41

Helemaal mee eens DieHard050.

De hier al afgeschreven veldwijk heeft al wel bewezen te kunnen scoren bij PEC maar krijgt hier niet de kans. Daardoor staat de Top Oss geschikte spits van weert erin. En met die zak hooi van één hoessen op de plek van doan zijn we rijp voor degradatie.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!