Terug

Deel deze pagina:

Korte foto impressie Topsportzorgcentrum

Door Redactie 13 reacties

We waren afgelopen zaterdagmiddag gewapend met fotocamera en mobiel op Corpus Den Hoorn voor de wedstrijd van Onder 23 tegen Magreb'90. Voordat de wedstrijd begon, schoten we nog even een paar kiekjes van het Topsportzorgcentrum in aanbouw, dat in juni zal worden opgeleverd. Inderdaad verbazingwekkend hoe snel het nu gaat en wat is het groot! We hebben in het foto album twee foto's toegevoegd van begin september toen de betonpalen in de grond waren geheid. 

Reacties:
M0i22-01-2018 om 21:14

Kost wat, maar dan heb je ook niks .....

kees23-01-2018 om 04:09

alle vorsten, keizers en heersers in de geschiedenis van deze aarde hebben in hun nadagen van hun roem nog megabouwwerken met standbeelden opgericht, voor de "eeuwigheid"  / denk aan de keizers in Rome, Napoleon en anderen. / Niet dat het vertrek van Hans Nijland hiermee aanstaande is,  maar toch:    

In plaats van een gedacht groter stadion, nog niet zo lang geleden  lijkt er hier een ommekeer in de status van de FC  gekomen: een Groen bouwwerk weliswaar, en  in Stad gesitueerd, maar straks ook (?) met lichtreclames op het dak van msschien Achmea of een fabrikant van Orthopedische prothesen?..."Zilveren Knie" ?

robin23-01-2018 om 09:01

Mooi hoor... Zie liever foto's van de presentatie van wat goede spelers!!  

Reijnen hopelijk naar Willem 2....bacuna gratis erbij doen!!!  

 

Thijs_Faber23-01-2018 om 11:18

Wat reageer je nou achterlijk joh, misschien is het tijd om de spelers uit je eigen jeugd eens te gaan steunen in plaats van constant tot pispaal te maken.

23-01-2018 om 09:50

Ik neem aan als Reijnen weg gaat dat er wel wat bij komt bij ons jeugd elftal

 

23-01-2018 om 10:09

Nijland is wel heel rustig je hoort hem niet ook niet over de wedstrijd van zondag 

kees23-01-2018 om 11:11

dhr Nijland laat nooit  het achterste van z'n tong zien.  Dat kan betekenen dat er mogelijk nog iets speelt.  we blijven hoopvol.

Nachtwacht23-01-2018 om 11:05

en weer zeuren....

rob roy23-01-2018 om 11:14

Zeuren, zeuren,zeuren.............................en steeds maar hetzelfde plaatje afdraaien.

Arthur23-01-2018 om 11:58

Ik denk dat als deze faciliteiten klaar zijn en dan zijn vruchten gaat afwerpen, de mensen hier wél anders piepen

 

Thijs_Faber23-01-2018 om 12:13

Het nieuwe beleid van FC Groningen is nu al terug te zien, kijk naar zondag, waar we prima meekonden met een middenveld volledig bestaand uit eigen jeugd. Verder hebben we ook nog Absalem en kom Tim Riksman er ook spoedig aan, allemaal spelers die prima meekunnen en dus niet gekocht hoeven te worden. Hierdoor kan er meer geld worden besteed aan andere posities (de aanval bijvoorbeeld), dit zal nog niet deze winter zijn, maar verwacht deze zomer wel versterkingen. Komt allemaal wel goed, we zitten alleen even in een overbruggingsjaar!

kees24-01-2018 om 00:04

Thijs: prima dat jij hoopvol bent over de toekomst van FC Groningen ! We denken misschien te makkelijk over het opleiden en klaarstomen van talenten..  Het hangt natuurlijk in de eerste plaats van de instelling en karakter ( en talent ) van die jonge spelers...maar die weg is lang en zeker niet geplaveid. 

Wel herinner ik mij dat jij ook een column schreef over de teleurstellingen van het spel bij FC groningen... Dat is heel wat anders in de beleving  dan een fysiek gebouw dat multi-functioneel wordt ingericht. 

Eigenlijk hoop ik  dat die ambitie weer terugkomt.  "geen woorden maar daden", komt goed !

pepi6823-01-2018 om 12:15

Ik denk dat het topsportcentrum een mooi opleidingscentrum wordt voor de top/subtop van Nederland.

 

blauwevogel23-01-2018 om 13:03

Ja dat denk ik ook ,maar wel iedere keer 2 milj aftikken, zo'n reis gaat al deze zomer voor dit bedrag!

23-01-2018 om 13:29

Mooi dat er even een impressie word gegeven van deze investering! 

fc gras23-01-2018 om 15:26

De jeugd is de toekomst! hopelijk kunnen ze er ook een trainer opleiden..

rob roy23-01-2018 om 17:05

Wie zou dat moeten doen dan? Ernest Faber??

kees24-01-2018 om 00:08

was vandaag op de ring en zag de lampen van Corpus aan...koud en regenachtig en dan voetballen...brrr ?

ZMulder23-01-2018 om 17:54

Wat een leuke website met informatie en achtergronden over de FC! 

Het valt me wel op dat de mensen die reacties plaatsen erg negatief overkomen. Lijkt me heel vervelend om zo in het leven te moeten staan. Maar goed, het glas is halfvol of halfleeg, mensen hebben zelf de keuze hoe ze ernaar willen kijken. 

Mooi man dat topsport centrum, goed bezig FC! En ook met het elftal, de bezem gaat er aardig door op deze manier en mooi om te zien dat onze jeugd een kans krijgt. Het is het lot van het Nederlands voetbal denk ik. En zo erg is dat niet denk ik. Financial FairPlay moet de oplossing zijn om een nivellering op gang te krijgen waarbij niet de portemonnee maar de sport centraal staat om competities te krijgen waarbij meerdere teams een kans maken op een prijs.

Ben benieuwd naar de voorbeschouwing Heracles zaterdag. Zin in! Forza FC!

Magno24-01-2018 om 09:12

Klopt ZMulder er zijn hier heel veel zure reacties. Je zou ook eens op de Facebookpagina moeten kijken van Boerenmacht. Daar is het nog erger. Het spel van FC Groningen is al jaren niet zo goed. Daardoor haken blijkbaar veel mensen af en spuien ze ongenuanceerd hun gal over FC Groningen. Ze richten zich op jeugdspelers en Hans Nijland. Terwijl zij juist het kloppend hart van FC Groningen zijn. De jeugd heeft de toekomst, er staan Groningers op het veld en toch krijgen zij de meeste kritiek over zich heen. Als trouwe supporter begrijp ik daar niks van. Ik ga naar uit- en thuiswedstrijden en hou van mijn club en vind het prachtig dat de jeugd een kans krijgt. Dat is onze toekomst. En ja dat gaat met vallen en opstaan. Juist steun van de fans is dan belangrijk (en opbouwende kritiek). 

Natuurlijk kan je inhoudelijk kritiek hebben op Nijland, maar dat je niet tegelijkertijd veel respect kan hebben op wat hij gepresteerd heeft, begrijp ik niet. Nijland heeft ons van de afgrond weggehaald en er een stabiele subtopper/middenmoter van gemaakt. Daarvoor verdient hij alle lof en mijn eeuwige dank. 

Het verwachtingspatroon bij veel supporters is op deze website belachelijk hoog. We zijn geen Barcelona jongens. Kom op zeg. En steun je ploeg door dik en dun. Mensen die nu weglopen zijn deze mooie club niet waard. Het gaat nog lang niet zo slecht als eind jaren negentig. Kritiek hebben is prima maar het zure ongefundeerde gezeur op deze pagina van veel zogenaamde fans is tenenkrommend om te lezen.

Thijs_Faber24-01-2018 om 12:24

Bedankt voor het compliment @ZMulder, we doen ons best ;). Wat je zegt over die zure reacties klopt, maar ach, zo is het nou eenmaal. Hier is het meestal wel goed onderbouwd dus dan is het oké wat ons betreft. Wat Magno zegt, op Facebook is het nog veel erger.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!