Terug

Deel deze pagina:

Lars Veldwijk heeft enkelblessure

Door Redactie 3 reacties

Eerder vandaag werd bekend dat Lars Veldwijk de uitwedstrijd zaterdagavond tegen PEC Zwolle gaat missen. Afgelopen zondag tegen FC Twente moest de spits zich noodgedwongen (tijdens de tweede helft) laten wisselen na een venijnige schop tegen zijn enkel. Onduidelijk is hoelang het euvel hem aan de kant gaat houden. Voorlopig wordt het van dag tot dag en van week tot week bekeken, zegt Veldwijk op de clubsite.

Reacties:
kees27-09-2017 om 21:35

ik kan niet namens de dokter spreken of namens Veldwijk zelf , maar denk dat het niet ongunstig is dat hij niet tegen PECZwolle speelt.  Enerzijds is hij een week daarna, tegen AZ méér dan nodig; anderzijds is een langdurig geblesseerde speler voor zijn eigen motivatie niet goed.  Dat biedt misschien ook Van Weert met Doan en Antuna en Idrissi kansen op doelpunten tegen PECZwolle.

ik zeg:  PECZwolle- FCGroningen  1-3  

rob roy28-09-2017 om 12:13

Een enkelblessure kan een hele tijd in beslag nemen. Hoop maar dat het meevalt want we kunnen die twee meter voorin wel gebruiken. Kans voor van Weert om te laten zien wat hij kan en ons Mexicaantje dan ook maar eens opstellen of in laten vallen. Ik wil wel eens zien wat hij kan. Doan voor Drost is een prima oplossing.

FCG-Forever28-09-2017 om 14:11

Vind van Weert voetballend beter eerlijk gezegd 

grunnfan29-09-2017 om 18:58

I agree 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!