Terug

Deel deze pagina:

Mahi en Idrissi weer terug bij eerste elftal - update maandag 30 oktober

Door Redactie 37 reacties

Wat er intern gebeurd en gezegd is, wij weten het niet. Beide spelers wordt een ontoelaatbare houding en gedrag verweten. Oussama Idrissi is per direct teruggezet naar Onder -23. Daar krijgt hij de kans om zich te verbeteren en te werken aan zijn houding en gedrag om te laten zien dat hij voor het eerste elftal wil trainen en spelen - bericht de clubsite. Mimoun Mahi dient zich aankomende maandagmorgen te melden bij de directie. Er zal besproken worden welke maatregelen tegen hem genomen worden. Mimoun Mahi maakt de komende periode geen deel uit van het eerste elftal en zal ook niet meetrainen en spelen met Onder -23.

Update maandag 30 oktober - Mimoun Mahi en Oussama Idrissi hebben hun "disciplinaire straf" achter de rug en trainen vanaf nu weer mee met de eerste selectie. Beide spelers zijn eveneens weer beschikbaar voor de wedstrijdselectie.  

Update maandag 23 oktober - Vanmiddag is er een gesprek gevoerd tussen de clubleiding en Mahi. Mahi heeft de clubleiding verteld fout te hebben gehandeld en de consequenties te accepteren.  "Ik heb iets niet goed gedaan en daarvoor heb ik mijn welgemeende excuses aangeboden" verteld Mahi op de clubsite. Mahi zal een week lang meelopen met de maatschappelijke projecten van de stichting FC Groningen. Ook volgt Mahi een week lang een individueel trainings programma. 

Update (2) 17.35 uur - Hans Nijland zegt tegen William Pomp (DvhN) dat er zwaarwegende redenen ten grondslag waren om Mahi en Idrissi te schorsen. Het gaat niet om drie minuten te laat komen, er zijn echt grenzen overschreden en onze geloofwaardigheid stond op het spel. Volgens het Dagblad moest het duo zich vanochtend om 08.30 uur melden op het stadion. Mimoun Mahi krijgt maandagmorgen te horen wat er verder gebeurd. Hans Nijland vindt het al met al een uiterst vervelende situatie mede gelet op de transferwaarde die Mahi vertegenwoordigd. Ook goede spelers moeten zich aan de regels houden, zeker in de fase waarin de club zich bevindt. In het bewuste artikel komt onder meer naar voren dat het gaat om discipline, gedrag en fatsoensnormen die aan de laars zijn gelapt.

Update (1) 16.25 uur - Mimoun Mahi laat aan Elwin Baas (RTV Noord) optekenen dat hij spijt heeft. Hij zou tijdens de verloren wedstrijd tegen Willem II in het veld te emotioneel gereageerd hebben maar heeft naar eigen zeggen niet trainer Ernest Faber geschoffeerd. Direct na de wedstrijd heeft hij zijn excuses aangeboden en ook vanochtend. Mahi had niet gedacht door de club geschorst te worden en vindt de situatie enorm pijnlijk zowel voor de club als voor zichzelf. Maandagmorgen om 09.00 uur is er een gesprek tussen Mimoun Mahi, Hans Nijland en Ron Jans. Er zal gekeken worden wat de beste oplossing is voor beide partijen.

Oussama Idrissi spreekt de hoop uit dat er gerespecteerd wordt dat hij nu niets kan en wil zegggen. 

Hans Nijland benadrukt dat het om twee losstaande incidenten gaat.

Reacties:
robin21-10-2017 om 14:17

Vreemd.... Zal zn redenen hebben, kan nog wel een paar bedenken wat dat betreft... 

appie happie21-10-2017 om 14:18

Zeer drastisch besluit wauw  ik zag dit niet aankomen..ik zeg prima gedaan ze moeten 100%inzet en karakter tonen...zoniet  moven..dus woensdag een aanval met vWeert en Veldwijk..

Nou ik zie de reacties wel tegemoed vanmiddag..

Supporter 05021-10-2017 om 14:29

Tja, als ze over de schreef gegaan zijn kan natuurlijk absoluut niet. Maar hoe het nu gaat met de selectie en trainer ook niet. Ik heb geen vertrouwen meer in Faber.. het heeft niets te maken met die rode kaart maar hoe kun je in godsnaam zo voetballen de eerste 20 minuten?? Dan faal je als trainer dat jij je ploeg nog geen wedstrijd vanaf minuut 1 scherp krijgt.. dit zijn geen incidenten, dit zien we al 9 wedstrijden.. Roda verlies is toch echt exit FABER! 

campesino21-10-2017 om 14:42

Zoals ik al eerder aangaf , het is totaal geen team, het zijn 11 BV tjes. Idrissi speelt 1 wedstrijd leuk en daarna 5 drama, je speelt in die wedstrijden met een man minder. maar ja zo zijn er wel meer. Mahi heeft totaal geen oog voor medespelers en kankert meer op de scheids dan dat hij voetbalt, maar daarvoor zal hij niet uit de selectie zijn gezet.

dit komt mij over als de laatste stuiptrekkingen  van Faber,een wanhoopspoging.  maar na de uitspraken van gisteren en deze wel heel drastische maatregelen begeeft hij zich wel op bijzonder glad ijs. met mahi doet hij ook aan kapitalvermietiging. zal nijland niet blij mee zijn. 

faber heeft hiermee ook zijn eigen lot bezegeld. verliest hij bij roda en sparta dan is het 100% zeker exit.

maar hopelijk pakt het goed uit en heeft iedereen nu begrepen waar het om gaat. zoals ik eerder al zei, het is veelzeggend als 2 debutanten de besten zijn en de boel op sleeptouw nemen. 

Gertjan21-10-2017 om 15:07

Wat er gebeurt is zullen we vast nog wel een keer horen, denk dat ze na de wedstrijd keihard zijn uitgevallen tegen Faber die hun natuurlijk op hun gedrag tijdens de wedstrijd heeft aangesproken.  

Wel heel jammer want Mahi had zich nu de kijker moeten spelen om met de Kerst naar een andere club te willen gaan.

Lijkt op pure kapitaalvernietiging wat de club zich niet kan veroorloven maar neemt niet weg dat zulke maatregelen goed worden

besproken en dus, denk ik, terecht zijn.

Jongeman Bacuna mag ook wel een keer worden aangesproken op zijn gedrag want ook zijn houding in het veld gisteren was niet best.

tante jannie21-10-2017 om 15:09

geeft maar weer aan wat voor puinhoop het is bij de fc. er is geen leiding binnen en buiten het veld.

het voetbal ziet er niet uit, geen systeem, aankopen zwaar onvoldoende. vooral veldwijk (veel te dik)

ik voorzie een trieste gang naar de1e div

21-10-2017 om 16:25

Je hebt gelijk over het voetbal en het systeem, maar Warmerdam en Doan zijn prima aankopen hoor, en Te Wierik is wel okee als transfervrije speler. Best goed ingekocht dus

tante jannie21-10-2017 om 17:30

warmendam ben ik met je eens

Tim21-10-2017 om 15:27

Het viel me twee week terug in het spelershome in Zwolle al op hoe deze twee al direct na de wedstrijd weer met hun hele familie liepen te geinen, terwijl de rest pas een 20 minuten later uit de kleedkamer kwam zetten. Dat kan toch niet aan die wissels in blessuretijd gelegen hebben.

De geruchten dat Mahi niet meer gemotiveerd zou zijn en zich verveelde deden al de ronde en zoiets komt nooit uit de lucht vallen, waar rook is, is ook ergens vuur.

Het zijn technisch misschien de meest begaafde jongens maar ze sleuren het hele team mee in hun intrinsieke motivatieniveau zero.

Dat ze uitgevallen zijn tegen de trainer danwel medespelers kan ik overigens goed begrijpen, ik vermoed alleen dat het niet helemaal is gegaan zoals wij Groningers dat graag zien en doen. Bovendien is het soms ook verstandiger om even in de spiegel te kijken en te concluderen dat het ook ruk is wat jij laat zien.

rob roy21-10-2017 om 16:02

Precies Tim, waar rook is, is vuur. Zegde Tyl Uilenspiegel ook eens en zat zich aan een paardekeutel te warmen. Maar alle gekheid op een stokje, dit is natuurlijk nooit goed voor het team dat samen een sport bedrijft. Eenheid in een team is een voorwaarde om tot resultaat te komen. Waarschijnlijk hebben deze twees pelers de samenwerkingscode verbroken en grijpt de TS is. Dit moet echter niet te lang duren want deze spelers vertegenwoordigen wel een transfersom en dat kunnen we ons als FC-Groningen niet veroorloven om dat zomaar teniet te doen. Eerst maar eens afwachten wat de berichten aanstaande maandag vertellen over het gesprek dat de leiding heeft met Mahi. Mahi toch een speler waarvoor je naar de Euroborg gaat. Had altijd wel een tomeloze inzet, ja en was vorig seizoen toch wel topscorer. Ik hoop dat de neuzen weer allemaal in de goede richting komen te staan, misschien wordt het dan nog wat met de club, voor het kerstreces. Maar dat het vijf voor twaalf is moge duidelijk zijn.

kees21-10-2017 om 20:02

"gevalletje Pedersen" moeten we niet hebben. Trouwens, ikmschat in dat Faber best wel weet hoe dat werkt en zoiets het ook vast wel heeft meegemaakt bij jong PSV en in de tijd dat hij waarnermend coach was. 

Wij hoeven ons in eerste instantie niet zorgen te maken over dit akefietje...wel over de sportieve resultaten, want zolang die juitblijven is het net een enorme puist die almaar groter wordt ...en een keer barst.

Play offs halen zal nog moeilijk worden, maar via de beker kan je er ook komen...daarom is winnen volgende week een must.

Nogutsnoglory122-10-2017 om 15:41

Helemaal mee eens Rob. 

Eenheid bewaren is heel belangrijk op dit moment. Groningen oogt al niet echt als 1 team maar meer als 11 bv tjes. Ben benieuwd hoe Faber en Jans dit gaan oplossen. Mahi krijgt ( terecht ) veel kritiek op dit forum omdat hij zeker wat te egoïstisch speelt en in een vormdip zit maar hij werkt zich echt uit de naad en loopt zeker niet de kantjes er af. Hij gaat wel voorop in de strijd en is niet te beroerd om 50 meter achter zijn verdediger aan te lopen om te storen. Iets wat je niet van bijv een Veldwijk kan zeggen. Hij moet wel iets verschrikkelijks gezegd hebben dat hij voor minimaal 2 wedstrijden niet mee mag doen. Ben bang dat we hem tegen Roda en Sparta zullen gaan missen. Want als we eerlijk zijn dan moeten we het zeker niet hebben van Veldwijk en van Weert. Met alle respect maar die 2 mogen de veters van Mahi nog niet strikken. 

alexvl21-10-2017 om 16:45

Mahi is idd egotripper ondanks zijn vele dp's en Idrissi is gewoon K.. voetballer. Maar dat schijf ik al 1,5 jaar.

Maakt soms leuk dp maar door hem krijgt de FC veel meer dp's tegen.

rob roy21-10-2017 om 16:52

Hr kn k gn tw n vst knpn, lg ns t "alexvl" wt btknd dt llml. Ja, sorry gewoon schrijven is niet mijn sterkste punt.

appie happie21-10-2017 om 16:47

Mahi is bang voor zijn hagi   ..kan me voorstellen dat jij denkt,daar gaat mijn transfer dadelijk...of hij heeft oprecht spijt..wie zal het zeggen.

Groen hart21-10-2017 om 17:15

Zijn na de wedstrijd in de stad gezien zijn de geruchten.

appie happie21-10-2017 om 17:58

Ja duh

Jantje21-10-2017 om 17:23

Wat heb je er aan om spelers uit de seletie te zetten?

laat ze een paar maand lang de muren van het noordlease stadion gaan schilderen na de training elke dag. dan is die betonlook ook keer weg

Jegelkser21-10-2017 om 18:19

Ik vind het echt jammer om te zien dat spelers die een paar leuke dingen doen andere terecht gaan wijzen. Ik weet niet wat er is gebeurd waardoor ze worden geschorst, maar merk wel dat sommige spelers de realiteit soms uit het oog verliezen. Idrissi is een goede voetballer als hij keihard zijn best doet. Mahi zelfde verhaal, maar hoe zij gisteren over het veld lopen... Mahi wilt een transfer maken. Hij moet dan veel beter gaan spelen. Eerste aanname was gisteren steeds slecht. Acties voert hij te ver door. Als hij de bal sneller schiet of overspeelt is het een goal.  Dat is ook gelijk het verschil tussen een degelijke speler zoals Mahi en een top spits zoals Huntelaar of Jørgensen. Het is dat ze in england geld te veel hebben, want ik weet zeker dat de traditionele top 3 geen interesse in hem hebben. 

TomOkker21-10-2017 om 20:52

Tja........ hoe kan zoiets gebeuren, hebben de nieuwe aankopen een andere (wedstrijd)instelling? Vinden zich spelers belangrijker dan de club?????? Het is net zoals Tim zegt dit probleem is niet van gisteren en voorspelt niet veel goeds. 

Marco21-10-2017 om 21:41

Laten de gekrengde echo's aan het einde van het gesprek elkaar de hand gaan schudden en zich weer met voetbal bezig houden. 

Mahi wordt verkocht in de winter, dus aan beide kanten geen belangen voor veel gedoe, zal de emotie en teleurstelling wel zijn geweest, was beter geweest om dit intern op te lossen.

Idrissi staat eigenlijk al twee jaar stil in zijn ontwikkeling. Had verwacht toen Antonia vertrok dat hij basis speler zou worden met meerwaarde. Dit seizoen in de Arena naar binnengekomen en de bal in de bovenhoek geknald, dat is in 9 wedstrijden zijn enigste positieve bijdrage ongeveer. Met zijn talent moet die inmiddels veel meer brengen. Een Peter Hoekstra heeft hem weinig bijgebracht, met intikker specialist Van Weert en Veldwijk als kopper zou hij inmiddels een assist of 5 op zijn naam moeten hebben. Ben bang dat dat de verbanning naar -23 te laat komt.

 

RKR21-10-2017 om 23:07

Exact 20 jaar geleden was ons degradatiejaar. De cirkel is rond.

 

Maar serieus, de voortekenen zijn niet goed. Je hebt een selectie die overhoop lijkt te liggen, zo kom je vanzelf in de hoek waar de klappen vallen. Dadelijk 2 uitduels op rij. En dan Vitesse thuis. Wordt geen sinecure. Met wat pech sta je volgende week onder de streep.

 

 

M0i21-10-2017 om 23:18

Pech zou betekenen dat het normaal goed is maar dan een keertje tegenzit. Wees nou eerlijk, het is toch helemaal NIKS.

Hoekie21-10-2017 om 23:27

Ik begrijp dat Faber een aantal spelers onder uit de zak heeft gegeven.Heb al veel eerder gemeld dat deze selectie veel betere voetballers heeft dan menigeen denkt. Het spel is echter al wedstrijdenlang zwaar onder nivo. Ik vind het een  beetje goedkoop dat hij nu opeens zegt dat hij verder wil met jeugdspelers. Hij zegt hiermee dat duurbetaalde profs blijkbaar niet voldoende te kunnen motiveren. Als het dreigen met het inzetten van jeugdspelers een drukmiddel moet zijn om deze spelers te motiveren dan diskwalificeert hij zichzelf. 

Hoekie21-10-2017 om 23:35

Voor de goede orde: Absalem, Reis en Doan zijn prima voetballers die al veel eerder geleidelijk meer speelminuten hadden mogen hebben wat mij betreft. 

kees22-10-2017 om 02:46

je moet een trainer ook een beetje ruimte geven als het niet loopt... Vorige jaar is maximaal gepresteerd binnen de mogelijkheden, en dit jaar is er teleurstellend weinig versterkt, terwijl er wel afscheid is genomen van een hele serie spelers! Daar kan Faber op zich niet zoveel aan doen.  Nu moet hij met jongere spelers een regelmatig resultaat behalen, terwijl de rek en mogelijkheden er na 9 speelrondes er al uit is...pfff 

Het is voor mij de vraag wanneer een club een positieve flow krijgt en spelers boven zichzelf uitgroeien...je ziet dat bij Zwolle, bij AZ en bij Heerenveen aan het geleverde veldspel de afgelopen 9 wedstrijden...bij FC Groningen ontbreekt dat jammergenoeg (nog)...

@Hoekie: als het op motiveren aankomt, dan zou dat voor Ernest Faber het vorige seizoen ook al hebben gegolden..daar geloof ik niet in, maar als het vertrouwen van Nijland opeens weg is, dan is Faber wel genoodzaakt om voor het weekend de intercity naar het Zuiden te nemen ( met een staanplaats tot Zwolle ) en niet meer terug te komen.  Een andere mogelijkheid is dat spelers zélf niet meer zich kunnen opladen: met Hoesen en Maduro hadden we halverwege vorige seizoen zo'n probleem... En bij Mahi lijkt het wel of ie pillen slikt:hij geeft zich 200% zegt ie, maar komt dat z'n spel ten goede? 

Tot slot:

Die bekerwedstrijd moet gewonnen worden , en dan kan de trainer in de huidige problematiek van schorsingen en weinig punten, enz gewoon de sterkste jongens met de meeste inzet laten spelen...ik denk dat het die kant opgaat. 

Oeleoptak22-10-2017 om 18:03

Hier helemaal mee eens.

Oeleoptak22-10-2017 om 18:16

Mijn 'Helemaal eens' reactie komt onder de reactie van Kees terecht terwijl ik het juist met Hoekie eens ben. Faber diskwalificeert zichzelf met een uitspraak als deze. De man ontbeert charisma en communiceert als een emotieloos orakel. Ineens zulke grepen toepassen komt dan ook uit de lucht vallen voor mij. Staat onder druk.

Damianv3023-10-2017 om 12:40

@kees hoeven komt terug in de winter, is uitgeleend en scoort er op los in VS

Damianv3023-10-2017 om 12:40

@kees hoeven komt terug in de winter, is uitgeleend en scoort er op los in VS

Arthur22-10-2017 om 01:52

Goedzo ff laten zien wie de baas is iedereen heeft z'n kans gehad. Volgende wedstrijd met het mes op de tanden. Bacuna eruit voor reis die loopt t minste en Warmerdam ook opt middenveld

22-10-2017 om 08:47

als je geen spelers haalt boven de 28 met een staat van dienst , ja dan krijg je een verstoorde hirachie , spelers als mahi , bacuna denken dat zij de kar moeten trekken maar zijn daar helemaal niet klaar voor , ook word er niemand terecht gewezen in dit team door eigen spelers , ja door de verkeerde gahaaap. ook kunnen jonge spelers zich niet rustig door ontwikkellen , in dit manke team zonder leiders.

22-10-2017 om 10:27

Jongens boven de 28 met een staat van dienst zegt ook niet altijd wat 

Tuurlijk hebben meer ervaring en weten het spelletje .

Als je een Bacuna ziet voetballen daar krijg ik tranen van en dan die jensen tjonge tjonge wat een drama op het middenveld 

Ik zeg ze hebben afgelopen jaar slecht ingekocht ,en we hebben een slechte trainer 

 

appie happie22-10-2017 om 09:01

Ik heb de wedstrijd terug gekeken  maar behoudens de luie idrissi en een paar ego ballen van Mahi heb ik niks raars kunnen ontdekken!wellicht speelde zich alles buiten ons zichtveld af.

Mahi geeft aan een emotionele uitbarsting te hebben gehad!daar heeft hij excuses voor gemaakt 2 x en morgenvroeg waarschijnlijk nogmaals.Dit wetende zou ik zeggen  het schrik effect heeft gewerkt dus Mahi snel vergeven en laten trainen voor de wedstrijd van woensdag,wie weet wat er hierdoor uitkomt   super motivatie dan zal zeker de bal eerder spelen

 

 

In deze rare en onzekere tijd moeten de koppen bij elkaar en de neuzen NU dezelfde kant op

Niet meer lullen de zaak vergetenben opnieuw beginnen , nu is het nog niet te laat  lees vorig jaar  ook een valse start...en kijk waar het alsnog eindigde..

 

Dus  geef elkaar de hand , houd verder je bek en aan de slag.

 

Een fijne zondag allemaal..

campesino22-10-2017 om 10:00

Appie, laat hem maar 2 wedstrijdjes op de tribune zitten. waarschijnlijk verliest groningen de komende 2 wedstrijden. met een beetje geluk verliest ook everton 2 keer. Dan kan ronald naar oranje en erwin naar groningen 

appie happie22-10-2017 om 10:28

Dat zou mooi zijn ,maar Erwin komt niet Fc is voor hem te min denk ik.

Ik denk trouwens niet dat ee de komende wedstrijden verliezen hoor..

We hebben echt kwaliteit in de selectie   maar komt er (nog)niet uit.

Roda en Sparta zijn echt nog veel.minder hoor.

22-10-2017 om 10:32

tegen Roda jc krijgen ze hem aan de kont en tegen Sparta ook.

Denken jullie nou echt dat Mahi en Idrissi uit de selectie zijn gezet dat het nu pas gaat draaien en al dat gepraat dat het beter moet en kan .

Nou deze selectie heeft het bewezen dat ze na 9 wedstrijden niet kunnen voetballen .

appie happie22-10-2017 om 10:38

Probeer uit te zoeken op welke fox  roda-fcg  komt   ik moet zeggen  ik vind het nergens! Komt er niet op zo te zien   raar??

 

Wel feyenoord-swift  op zowel fox 1 en 3 live ...dat id heel raar   maar ook Willem2-Heerenveen is niet live zien.

22-10-2017 om 11:33

Moet je even kijken op Hesgoal.com kijken misschien daar op wel 

campesino22-10-2017 om 10:50

 Was het vorig jaar uit tegen roda niet die wedstrijd van die enorme wanprestatie???

appie happie22-10-2017 om 11:09

Klopt   maar zo'n wedstrijd hebben we vrijdag jl al gehad   daar zijn we dan canaf dit seizoen.

braveheart22-10-2017 om 11:29

Ben ook geen fan van Faber, maar hoe je de spelers over het veld zien sjokken pffff.

Ze moeten blij zijn voor de fc te spelen. En ze hebben een contract getekend met een dik salaris. De meeste mensen op de tribune verdienen dit niet en met een mager salaris zijn ze wel altijd trouw aan de fc en betalen mede de spelers. Laten die verwende nesten in het veld maar eens gaan knokken in het veld en laten zien dat ze trots zijn dat ze prof voetballer zijn geworden. ( is voor de meeste voetballers niet weggelegd, die er wel van dromen) Laat ze maar eens een spiegel voorhouden en neee niet voor hun kapsel of die wel goed zit) maar waarom ze als kind zijn begonnen met voetbal ( liefde voor het spel) Laat ze er maar eens goed over nadenken hoe dankbaar ze mogen zijn dat ze dit bereikt hebben en dat ze dankbaar mogen zijn om voor een geweldige clu als de fc te mogen spelen. Verliezen is niet erg, maar dan moet er minimaal wel alles voor gegeven worden.

grunn197022-10-2017 om 13:26

je slaat de spijker op de kop!!!!

Thomas Portugal22-10-2017 om 21:33

Ik had echt de verwachting in september dat het een mooi seizoen zou gaan worden, maar helaas, tot nu toe erg teleurgesteld in voornamelijk het spel, en dan nu dit. Maar goed, misschien dat anderen nu hun kans kunnen pakken. Wel jammer dat Mahi niet gewoon is verkocht toen er (nog) geinteresseerde clubs waren.

blauwevogel23-10-2017 om 04:03

Team moet weer op de schop, maar hoe? 

Eerst maar de spelers die een voldoende scoren opstellen dan zijn voor mij padt, memisevic,warmerdam en doan dat zijn er maar 4, dan de spelers die naar een voldoende gaan zoals reis,absalem dat zijn er maar twee dan er spelers die graag willen maar doordat ze niet op de juiste posite staan een onvoldoende scoren zoals ter wierink, bacuna&jenssen de overige 2 plekken zou ik geven aan kane en helaas veldwijk dus het zou moeten

                              Padt

Kane   Ter Wierink    Menisevic   Absalem

Bacuna          Reis   Warmerdam Jenssen

                Doan         Veldwijk

Ronaldinho7023-10-2017 om 16:38

Ik zeg prima opstelling. Waarbij Warmerdam en Jenssen nog wat kunnen wisselen van positie.

appie happie23-10-2017 om 09:10

Veldwijk vervangen door v Weert

Jegelkser23-10-2017 om 10:32

Best een goede opstelling blauwevogel. Veldwijk is echt wel een goede spits. Heeft het in Nederland bij elke ploeg goed gedaan. Hij krijgt ook weinig voorzetten en elke bal krijgt hij door de lucht aangespeeld... of Jensen eruit en van weert erbij. 1-4-4-2 is best een goede formatie en laag Reis en Absalem het maar zien. Zullen vast nog wel fouten maken maar dat doen de andere ook!

M0i23-10-2017 om 15:01

De gebroeders Koeman hebben zich vandaag bij het UWV gemeld ......

rob roy23-10-2017 om 16:21

Om wat te doen?? Toch zeker niet om een uitkering aan te vragen. Of brengen ze misschien al die miljoenen mee terug????

M0i23-10-2017 om 16:49

Aka: zijn ontslagen. En nee, uitkering zullen ze vast niet nodug hebben. Maar in het kader van de participatiewet mogen de heren van mij wel het 1e van de FC op de rails (figuurlijk dan he, RR) gaan zetten.

appie happie23-10-2017 om 16:29

Volgens mij gooien ze nu de volgende bekerronde  weg en de 3 punten tegen Sparta uit zondag as

Zonde

 

 

Maar ik ben maar Appie 

kees23-10-2017 om 21:13

iedere ronde verder in de beker levert weer (wat) geld op voor pub liek... liggen ze meteen eruit dan moet er halsoverkop een extra wedstrijd in Euroborg-lease stadion komen, en dan natuurlijk met een stadion maar half gevuld...Nee, er is meer aan de hand op het ogenblik. geld voor investeren is op, en ik verwacht ook geen groteaanwinsten van de zomer.

Lees net dat Mahi "een week" krijgt voor Maatschapperlijk werk. pas wel bij hem, want samen(spelen) met anderen is niet zijn sterkste punt. Benieuwd ben ik of spelers en Van Nieff en Larsen er weer bijkomen... over hun instelling is i.h.a. niks te griepen.

 

Eerst maar voetballen voor de beker.

appie happie23-10-2017 om 16:31

Volgens mij gooien ze nu de volgende bekerronde  weg en de 3 punten tegen Sparta uit zondag as

Zonde

 

 

Maar ik ben maar Appie 

Jantje23-10-2017 om 16:59

Ik zie juist wel kansen zonder deze twee spelers.

kans om de snelle speler Antuna te laten zien wat die kan in paar wedstrijden. ik denk dat juist nu we uit spelen er kansen liggen voor zo een speler. Mahi gaat toch weg straks dus speel daar alvast op in dan.

23-10-2017 om 17:25

Waarom haal je een Antuna op als je er toch niks mee doet voor dat geld konden ze ook nog een leider halen .

Faber eruit en koeman erin 

 

tante jannie23-10-2017 om 17:25

ik verwacht volgende week maandag dat de fc op zoek is naar een nieuwe trainer. komen de beker niet door en verlies tegen spangen. exit faber

treurig wat er nu allemaal gebeurt rond de fc

23-10-2017 om 17:41

Inderdaad het is heel jammer maar de Heer Nijland moet even in de spiegel kijken voor waar hij verandwoordelijk is .

Weer geen geld uitgeven aan goeie spelers .

We missen een echte leider voor op het middenveld een goeie afmaker en verdediger .

Dit elftal is nog minder dan de afgelopen jaren dus Nijland moet niet zeuren zelf gedaan 

 

Jantje23-10-2017 om 18:25

IK zelf ga voor deze opstelling.

...............................................................Padt.....................................................................................

Kane............................Menisevic......................................Larsen...........................Absalem...................

.........................................................Terwierink..............................................................................

......................Reis.............................................................................Warmerdam...................................

Doan..................................................Van Weert....................................................Antuna

blauwevogel23-10-2017 om 18:48

Haha geweldig jantje stel het voor aan faber , met 8 spelers op het veld dan hebben in ieder geval een sterk bezette reserve bank

appie happie23-10-2017 om 19:40

Mahi vindt helemaal niet dat hij iets fout heeft gedaan..dat zegt hij alleen maar  om maar zo snel weer te mogen spelen..als een of andere turkse club of weet ik wat in de winterstop komt is meneer weg  en krijgen wij fcg een trap na..zo werkt dat toch...zelfde geldt voor zijn vriendje Idrissi...het zijn allebei ego trippers  die niet tegen enige weestand kunnen...nou wij weten het wel heren.stel fcg wint tegen  roda en ook nog eens uit op spangen,dan zal het langer duren dan 2 weken voor onze "helden" voordat ze weer terug zijn in het eerste.

Marco23-10-2017 om 19:44

Zowel de spelers als de directie draait de club de nek om.

Twee domme rode kaarten wat een punt of vier heeft gekost, en daarmee geen middenmooot + ploeg, maar rechterrijtje ploeg.

Daar bovenop komt een directie die bij een verwacht begrotingstekort van 2 miljoen! de clubtopscoorder publiekelijk afknalt. Wat ellende voor de FC supporter. Tegen Roda en Sparta hebben we Mahi veel in scenario's heel hard nodig, want in uit duels hebben we nog geen punt gepakt. Mahi wordt hierdoor fors minder waard, wat gewoon betekend nog mindere spelers en slechter voetbal in de toekomst. 

Als het allemaal zo erg was, had Faber Mahi gewoon gelijk moeten wisselen. 

Geld voor de afkoopsom voor de trainer is er niet voor degenen die dat willen. Van mij mag hij blijven, omdat die een onevenwichtig middenveld zonder scorend vermogen heeft gekregen. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!