Terug

Deel deze pagina:

Mahi ziet zichzelf wel spelen voor de Nederlandse top drie

Door Lukas van der Wal 4 reacties

Aanvaller Mimoun Mahi weet duidelijk wat hij wil in de toekomst, zo laat hij weten aan ELF Voetbal. De balvaardige speler sluit een overstap naar de top drie in Nederland niet uit.

'Het liefst naar de top van Nederland. Ajax, Feyenoord of PSV. Maar als zij niet komen, dan wil ik graag naar Engeland. Dat land ademt voetbal. Spanje heb je nog weleens halflege stadions, in Engeland niet. Zelfs in de tweede divisie is er een enorme sfeer. En het zijn echte supporters hé, daar. 

In december was ik met ploeggenoten naar Chelsea tegen West Bromwich Albion. Als ze daar een bal over de zijlijn rossen, klapt en juicht iedereen. De fans weten dat WBA het soms moeilijk heeft. Zo mooi kan het zijn.'

Dat Mahi een overstap gaat maken naar een andere club in de toekomst is helder, de hamvraag is, wanneer en waarheen.

Reacties:
25-02-2017 om 17:10

Nederlandse top 3 lijkt mij niet , leuke speler voor de subtop. Lekker naar het buitenland gaan.

marcelfcg25-02-2017 om 17:43

NL-top moet zeker haalbaar zijn maar aangezien dat niveau tegenwoordig ook van Jan lik me vestje is kan Mahi de lat beter hoger leggen.

rob roy25-02-2017 om 17:50

Een leuke Championship club voor deze speler, b.v Aston Villa, Fulham of Reading met coach Jaap Stam. Niet naar een zogenaamde "topclub" in Nederland. In Nederlans zijn namelijk geen "topclubs" maar "tobclubs" en het voetbal is allemaal bagger. Premiership is iets te veel van het goede voor Mahi, maar Championship, ja dat zou wel eens goed kunnen uitpakken voor deze speler en zo niet, hij kan altijd nog naar FC Emmen!!!!!! 

rob roy25-02-2017 om 18:05

off topic:

Leandro Bacuna werd net in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Derby in de 93 ste minuut met rood van het veld gestuurd, dus Juninho heeft het niet van een verkeerde!!!!!!

kees25-02-2017 om 21:35

Bacuna was bij ons geschorst (en ook nog tegen Ajax).  Ga niet achteromkijken...want de uitdaging ligt er om het kaatste kwart vanhet seizoen "met wat we hebben staan" toch nog redelijk te presteren. Als de geest maar in de fles blijft, en spelers niet weer achteruit gaan hollen of dat de trainer er "de bus parkeert". 

Man-o-man hoe kan je 'm nog verliezen na 2-0 vóór te staan ?     

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!