Terug

Deel deze pagina:

Na Hateboer heeft Atlanta Bergamo ook interesse in Simon Tibbling

Door Lukas van der Wal 4 reacties

De Italiaanse middenmoter heeft de smaak te pakken. Onlangs contracteerde Atlanta Hans Hateboer, de Italianen zijn nu gecharmeerd van de Zweed Tibbling. Volgens Fotbollkanalen.se liet FC Groningen de middenvelder deze winter niet gaan. De huidige nummer zes van de Serie-A gaat aankomende zomer vermoedelijk weer een poging wagen. Het contract van Tibbling loopt tot medio 2019, de Trots van het Noorden kan dus de hoofdprijs vragen. De jonge speler kan tevens rekenen op de belangstelling van Ingolstadt en Darmstadt. 

Reacties:
Oeleoptak02-02-2017 om 22:53

Wat mij betreft prima als ze er een goede prijs voor kunnen krijgen. Tibbling heeft als manco dat hij veel te veel loopt met de bal, acties veel te ver doorvoort. Wekt de indruk dat zijn zichtbereik maar een paar meter is. Idealiter zou hij al voordat hij de bal krijgt de voortzetting weten en daarnaar handelen. Wat dan niet draven met de bal zou moeten zijn. Hij kan dat wellicht nog leren, maar op dit moment lijkt hij me prima vervangbaar. 

Libero03-02-2017 om 00:08

Klopt zo goed als hij het eerste jaar was is hij al een tijd niet meer. Begin me te ergeren aan hem, haalt teveel tempo uit de aanval. Desalniettemin blijft het een van de beste spelers en in deze markt moet hij toch echt wel 5 miljoen opleveren. Vind het nog steeds schandalig hoe laag de transfersom voor Rusnak was.

Nachtwacht03-02-2017 om 08:27

Klopt, maar heb toch een zwak voor hem. Hij heeft tomeloze inzet, wil altijd de bal en denkt aanvallend

Hgz03-02-2017 om 08:34

nijland kennende wordt het eerder 500.000 in plaats van 5 miljoen. Hij hoort ook niet hangend aan de rechterkant te spelen.

blauwevogel03-02-2017 om 06:20

Verwacht een verdere  leegloop bij FCG behalve maduro,hiariej,davidson zullen waarschijnlijk ook tibbling ,mahi &padt vertrekken komen we dus ong op 15 man nou scouting ga alvast maar aan het werk

harley03-02-2017 om 08:54

Ach..en dan komen er wel weer nieuwe spelers..en dan zullen velen juichen als ze aangekocht worden..en de TS veroordelen als het toch wat tegenvalt.

HGZ: ff makkleijk scoren? Zei je dat ook toen Tadic voor 6 miljoen wegging?

Hgz03-02-2017 om 12:41

6 miljoen voor tadic vond ik ook te weinig ja. In dat jaar ging ook bas dost voor 7.5 mln van heerenveen naar wolfsburg en Brian ruiz van twente naar fulham voor 12 mln.  Nijland doet spelers weg voor veel te weinig. Of wou jij beweren we voor rusnak, van dijk, cherry,  bacuna, kieftenbeld, botteghin, antonia enz dikke transferbedragen hebben gekregen? Allemaal schijntjes waren het.

harley03-02-2017 om 12:51

Te kort door de bocht. Je moet ook kijken naar de duur van lopende contracten, je hebt te maken met wat een speler zelf wil, de tijd warain de transfer plaatsvindt. Jij verwacht voor spelers als Antonia, Bacuna, Kieftenbelt en Rusnak ook "dikke" transferbedragen? Dan ga je nog heel vaak teleurgesteld worden.

Hgz03-02-2017 om 14:02

Ik bedoel ook geen hele dikke transfersommen voor Antonia, Kieftenbeld, eerder Van Dijk en Cherry, Tadic. Maar Bacuna voor nog geen miljoen, Rusnak voor nog geen half miljoen, Kieftenbeld, Antonia paar ton dat vind ik schijntjes. Denk dat die clubs die ze gehaald hebben dat ook vinden. En ja ik wordt wel vaak teleurgesteld als ik hoor voor wat voor bedragen spelers van Groningen vertrekken en ik wordt nog meer teleurgesteld als ik zie wat ze er voor weer halen de laatste jaren. Ieder zn mening.

rob roy04-02-2017 om 12:32

Er wordt hier over transfersommem gesproken alsof de forumleden zelf de contracten hebben gemaakt, maar vergeet niet dat er bij al deze spelers die verkocht zijn door Hans Nijland NOOIT een exact bedrag is genoemd waarvoor die spelers zijn verkocht. Het is dus allemaal "giswerk" wat jullie doen. De werkelijkheid is altijd anders. Het is misschien beter zich te concentreren op de spelers die er nu zijn en hoe die zich ontwikkelen, zodat die in de toekomst een mooie transfer kunnen maken. Nijland heeft wat betreft transferbedragen nooit het achterste van z'n tong laten zien en zal dat in de toekomst ook niet doen.

waarvan akte!!!!!

appie happie03-02-2017 om 09:53

Ik denk dat Tibbling zeker 2.5 miljoen opbrengt.

 

Maar we concentreren ons op morgen avond heren ..en dame..

 

Hopelijk gaan we Exselcior oprollen..

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!