Terug

Deel deze pagina:

Noorse doelman Sten Grytebust in verband gebracht met o.a. FC Groningen

Door Redactie 5 reacties

De geruchtenmachine komt langzaam op gang. Volgens het Deense Bold zijn drie buitenlandse clubs in de race om keeper Sten Grytebust over te nemen van het Deense Odense BK. Het zou gaan om FC Groningen, Vitesse en een tweede Bundesliga club. Diens contract loopt nog een jaar door. De doelman is 28 jaar, heeft een lengte van 1.87 m en debuteerde in 2013 in het nationale team. 

Het is nog maar zeer de vraag, hoe concreet de interesse van FC Groningen is. Technisch Manager Ron Jans die onlangs de belangstelling voor Jaimy Schaap (IJsselmeervogels) naar de prullenbak verwees, heeft binnenkort een gesprek met Sergio Padt. Komt er alsnog een verbeterd voorstel waardoor Padt binnenboord blijft?

 

Reacties:
28-05-2018 om 19:42

Sten Grytebust, Anton Cajtoft, Jaime Schaap allemaal namen die mij niks zeggen. Het enigste wat op dit moment geldt dat Sergio Padt bij de club blijft en binnenkort een verbeterd contract krijgt voorgelegd met een verlenging van een aantal jaren dat hij bij ons blijft.

28-05-2018 om 19:52

Hoe belangrijk een keeper is blijkt wel uit die karius van liverpool , padt is al jaren een puntenpakker voor ons!

Buijs heeft aangegeven dat hij Padt het liefst ziet blijven en FCG moet ver gaan om hem te houden een nieuw en beter contract voor sergio ( met een afkoopclausule van 4 milj) dan kunnen we altid nog gaan voor die geitenbrij als padt verkocht wordt

29-05-2018 om 12:08

Inderdaad waar, had Karius niet de meeste clean sheets gehad dan hadden ze misschien helemaal niet in de finale gestaan.

 

Z

TOPGrUNN28-05-2018 om 20:11

Mwah... wat beelden gezien op youtube.. Opzich niet slecht.. Mooie reddingen van hem gezien... Heeft qua looks iets van Luciano maar is een een paar koppies groter.. Hihi... Is geen keeper om de bank warm te houden dus mogelijk kandidaat om Padt te vervangen mocht ie toch gaan vertrekken...

nulvijftig29-05-2018 om 00:43

Ik zie Padt wel naar Ajax of PSV gaan als Onana of Zoet worden verkocht.. Is wel goed als Groningen een schaduwlijstje heeft met keepers, zodat we het niet eind Augustus moeten doen met Begois of Hoekstra.

29-05-2018 om 10:53

Van Leer wordt de nieuwe eerste keeper van AJAX

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!