Oefenduel HHC Hardenberg - FC Groningen Onder- 23 eindigt in bizarre 4-4

Door Redactie 6 reacties

Een merkwaardige wedstrijd eerder vandaag in Hardenberg. De gasten begonnen uitstekend aan de wedstrijd en kwamen tijdens de eerste helft op een dikverdiende 4-0 voorsprong. Donald, Breij, en Hrustic (2 x) scoorden prachtige treffers. De score had zeker hoger kunnen uitvallen. Zo werd bijvoorbeeld Ajdin Hrustic binnen het Hardenbergse zestien meter gebied neergelegd, er werd geen penalty toegekend.

Wat er na de pauze gebeurde tartte elke voetbalwet. De thuisploeg had voor de pauze geen schot tussen de palen op het groen-witte doel weten af te drukken. De eerste twee schoten waren nu wel raak voor de 1- en de 2-4... Jong FC was daarna helemaal van de leg. Een probleem dat zich het afgelopen seizoen ook regelmatig voordeed, een vrijwel zekere overwinning zo uit handen geven. Zodoende werd het uiteindelijk 3-4 en 4-4.

De druiven zullen ongetwijfeld zeer zuur gesmaakt hebben na afloop in de kleedkamer en op de terugreis naar Groningen. Voor FC Groningen Onder- 23 begint de competitie op zaterdag 26 augustus op bezoek in en tegen Spijkenisse. Het is te hopen dat het manco tegen die tijd is opgespoord.

FCG-Forever06-08-2017 om 00:33

Matig elftal hoor jong FC, zitten maar paar leuke spelers tussen

06-08-2017 om 02:32

Wouter Pauwels is ook meegeweest zie ik in de vermelding van de fotograaf.

@redactie: ik miste de opstelling van FC G U23...aan een foto van rugnummers heb ik niks!.

Het is maar goed dat de oefenperiode voorbij is, dat geldt nog sterker voor het Eerste... je kunt blijven sparren, maar op en of andere manier haal je nooit je nieveau als het er ècht om gaat.  En dan in twee helften bedoel ik.

Ben ook benieuwd of Faber z'n rust bewaart.  Het Eerste team is zeker nog niet ingespeeld, maar vanwege de  kleine selectie moet hij misschien wel een keertje een beroep doen op sommige jonkies.  En omgekeerd zullen er altijd een handvol eerste elftalspelers als dispensatiespelers bij het Tweede elftal meedoen, die dan weer niet geblesseerd mogen raken.

Nog nieuws over die 2 Roemenen die op stage waren ?

06-08-2017 om 07:34

misschien is dat ook de bedoeling kees dat hij soms beroep moet doen op sommige jonkies, en andersom.

Rob197006-08-2017 om 14:38

De twee Roemenen waren er nog steeds, deden de tweede helft ieder ca. 15 minuten mee.

07-08-2017 om 23:47

Hoi Kees , ja ik ben meegeweest naar die wedstrijd. In het vervolg zullen we een opstelling plaatsen van Jong Fc.

De oefenperiode voor Jong FC zit e rnog niet op want die hebben nog 2 wedstrijden. Zaterdag a.s. in Zuidlaarderveen tegen Jong FC Twente en een week later op Corpus den Hoorn tegen Be Quick 1887.

Wat jij schrijft dat er een handvol spelers van eerste selectie met Jong FC mee zou gaan doen is niet waar want Jong FC doet het met eigen selectie. Afgelopen seizoen is het sporadisch voorgekomen dat een speler van het eerste mee doet bij Jong FC. Ernest Faber wil een selectie van 18 man bij het eerste en dat moet genoeg zijn en uiteraard gaan er spelers van Jong FC mee met het eerste.

Die twee Roemenen heeb een aanbieding gehad van de FC en nu is het aan hun om te tekenen. Men verwacht dat dit eerdaags gaat gebeuren.

06-08-2017 om 07:31

gewoon een prima resultaat tegen een team dat een divisie hoger acteerd

06-08-2017 om 08:46

Ze krijgen straks gewoon problemen met zo, smalle selectie schorsingen geblesseerden

Rob197006-08-2017 om 10:05

De eerste helft, werd de tegenstander van het kastje naar de muur gestuurd, toen waren ze fanatiek en gedreven.  Dat viel in de tweede helft tegen, mede doordat er toch iets te veel net niet spelers inzitten. Waarvan we niet mogen hopen dat ze op de bank van het eerste verschijnen. Hrustic, was de beste van allemaal en is voor dit niveau te goed. Met rust 4-0 voor staan zegt wel iets. Waarbij niet vergeten moet worden dat Hardenberg nog geen team is, die klaar is voor de competitie.

06-08-2017 om 11:16

Ben benieuwd wat ze met robbert de vos willen doen! Mocht mee op trainingskamp, maar daarna zat hij er ook niet meer bij. Misschien toch een optie om hem te verhuren. Overigens werden hrustic en Absalem in de 60ste minuut gewisseld bij een stand van 4-1.. zitten wel een par leuke spelers bij de U23. Komt goed