Terug

Deel deze pagina:

Presentatie Danny Buijs en Hennie Spijkerman op vrijdag 18 mei

Door Redactie 11 reacties

Zoals eerder reeds bekend heeft FC Groningen een nieuw trainersduo. De club zou nog gaan kijken naar een geschikt moment om beide heren te presenteren. Die is inmiddels gevonden en zal zijn op vrijdag 18 mei om 16.00 uur in de vorm van een Sportcafe. De presentatie van de nieuwe hoofdtrainer en diens assistent is niet in het stadion maar bij sponsorrelatie Wensink Mercedes Benz aan de Bornholmstraat. In het Sportcafe gaan Danny Buijs, Hennie Spijkerman en Technisch manager Ron Jans vooruitblikken op het nieuwe seizoen en daarbij zichzelf presenteren aan de media en sponsorrelaties.

Reacties:
rob roy03-05-2018 om 18:16

Leek mie wél schier om doar bie te wees'n, moar k'eb eem gain tied. Ik wèns de heer'n veul plesair. 

Arthur03-05-2018 om 18:17

Ik heb vertrouwen in deze mannen, ik vind Spijkerman als assistent een bijzonder goede keuze!

Marco03-05-2018 om 19:45

Spelpatronen waren zeer goed toen Spijkerman assist was bij Ajax. Laatste weken is het een beetje beter, eigenlijk is het veldspel en voetbalidee al jaren zeer matig.

kees03-05-2018 om 22:17

Uitgelekt:

Columnist Wim Masker schrijft in de GGezinsbode ( donderdag 3 mei) dat Lars Veldwijk (evenals trainer Faber) ook door Danny Buys in het komende seizoen niet bij de selectie gewenst wordt en dus bij de FC mag vertrekken ondanks een doorlopend contract tot 2020. "Hij heeft het verbruid" Dat dit nu al in de pers komt verbaast mij niks, want als geen andere club hem zijn dikke salaris wil betalen dan zit Groningen nog 2 jaar aan hem vast ( denk aan Martijn van der Laan ). 

Verder schrijft Masker dat Antuna eraan denkt om terug te willen naar Man City, omdat Meneer(tje)  ontevreden is over zijn speeltijd afgelopen jaar ( 10 wedstrijden onder Faber )...tja... wat moet je ervan denken: heeft vast een zaakwaarnemer met bluf.

Overigens wordt Antuna door de club wel beschouwd als een jongen die zich nog erg aan moest passen... vanuit Mexico zomaar in Groningen

18 mei weten we vast meer.... 

04-05-2018 om 10:36

Ik heb je al eerder een bericht laten zien dat Antuna terug wil.

rob roy03-05-2018 om 22:35

Vraag mij wel altijd af waar Masker die wijsheid vandaan haalt. Het lijkt mij toe dat er bij hem aardig wat "duimwerk" bij komt. Of het moet al zo zijn dat er ergens een lek zit, bij de club, ook omdat er bij de club niet bijster veel gecommuniceert wordt met de buitenwereld. Masker (Gezinsbode) en William Pomp (DvhN). Ik weet het niet!!!!!! 

kees04-05-2018 om 07:35

RR: Het zal nog een lange tijd geduld vragen voordat er afgetrapt wordt in het nieuwe seizoen met Buys aan de kant. Meestal neem ik berichtjes in de vakantietijd niet zo serieus. Maar als de bal dan weer rolt, ... tja dan sta ik niet voor mijzelf in.  In het stadion gooi ik er dan ook wel eens een oneliner uit, die: wees gerust, in de open lucht geen weerklank vindt.

Zondag PSV-uit : ik wil nog één maal een goede wedstrijd zien van de FC...en zien wie er nu echte kampioenen zijn 

robin03-05-2018 om 23:51

Begrijp dan niet war ze wel in Antuna zien ...Komt nog geen man voorbij ....

Veldwijk ja. ...Dat zou kunnen uiteraard ...Afwachten!!

GroningenZuid04-05-2018 om 01:14

Antuna mis je niets aan en als Buijs verstandig is verspilt hij geen tijd en energie aan Veldwijk.

rob roy04-05-2018 om 11:32

Ik zou het jammer vinden als Antuna terug zou gaan naar Man.City. De speler laat vaak leuke dingen zien bij de jeugd, maar is eigenlijk qua postuur niet genoeg voor het eerste. Bokko zei altijd "D'r moeten kerels in het elftal" FC-Groningen huurt deze speler van Man.City dus kan zich er eigenlijk helemaal geen buil aan vallen als hij nog een jaar zou blijven. T'is maar net wat de speler zelf wil. Mij lijkt het precies hetzelfde wat betreft aanpassing of je nu in Manchester bent of in Groningen, vergeleken bij Mexico zijn Engeland en Nederland qua weersomstandigheden, want daar gaat het meestal over bij dit soort spelers, kikkerlanden. Maar ja, Antuna "Seulf wait'n, seulf boas".

kees04-05-2018 om 11:49

de enige reden die ik kan bedenken dat Antuna vervroegd zal teruggaan naar Man City, is dat er,  nu meteen, ergens anders meer op hem verdiend kan worden, want hjij speelt daar natuurlijk geen wedstrijden in het eerste. Nee hij is fysiek gezien nog een "vlo"... heel anders dan Doan die gewoon de duels aangaat ..hoop dat hij tot inkeer komt dat hij in z'n 2e jaar bij de FC  véél kan bijleren

Kweetniet04-05-2018 om 13:06

Antuna, ik vind hem bij de jeugd er niet echt er boven uitsteken. Wat een wereld van verschil met Doan, allebei actief op het jeugdwk en Doan speler van het jaar en Antuna voetbalt eigenlijk anoniem mee bij de jeugd. Mischien hoopt iedereen op een Kostic scenario.. maar Antuna valt mij eerlijk gezegd tegen... En ga inderdaad naar Manchester je ziet hoeveel jonge talenten daar succesvol zijn geworden... 

tante jannie04-05-2018 om 15:05

antuna weg ermee, voegt niks toe. licht gewicht letterlijk en figuurlijk.

in 1e div lopen dozijn voetballers die beter zijn.

veldwijk ook weg ermee, buijs heeft de verhalen v veldwijk al meegekregen. heeft een mentaliteit v niks en was de rotte appel in de selectie. lekker bij afc voetballen en kan hij met zijn vrouwtje in a'dam een nestje bouwen. totaal ongeschikt voor bet.voetbal.

overigens wens de nieuwe leiding veel succes maar alles valt of staat bij de selectie waar hij mee werkt.

dus jans zorg voor een goede selectie en dat we weer rond plaats 8 spelen, meer zal er niet in zitten met de huidige begroting.

 

 

alexvl04-05-2018 om 16:49

Padt in gesprek met Vitesse?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!