Terug

Deel deze pagina:

Presentatie Gabriel Gudmundsson bij FC Groningen

Door Redactie 13 reacties

Hierbij een fotoreportage van de perspresentatie van de nieuwe aanwinst van FC Groningen Gabriel Gudmundsson. Tevens spraken wij met de nieuwe aanwinst.

Reacties:
Fan op afstand28-05-2019 om 14:32

Welcome and Good luck.

blauwevogel28-05-2019 om 14:52

Mooi,nu Matusiwa deze week!!

Volgende week Schouten,Robben en een ervaren CV dan zijn we voorlopig klaar!!

kees28-05-2019 om 21:39

denk dat er nog heel veel mutaties aankomen; je moegt volgens mij dat statement van de club "wij hoeven geen spelers meer te verkopen" (voor de begroting of exploitatie), moet lezen als: wij doen geen al te grote concessies op de vraaprijs waarop wij spelers waarderen... !! 

Heiky28-05-2019 om 15:33

Robben? Enfin je hebt in zoverre gelijk uitgaande van het feit dat er niemand meer vertrekt danwel verkocht wordt. 

A Matter of Honor28-05-2019 om 18:33

Välkommen till Groningen, Gabriél. Klubbens anhängare önskar dig alla framgängar under den period du spelar här.

kees28-05-2019 om 21:31

@A matter:

mijn Zweeds is dan wel niet al te best... maar het zijn vast vriendelijke  woorden! 

Ik heb er wel het vertrouwen indat Gudde en de nieuwe ( dwz. bekende en  oud speler van FC  ) TD samen er een sterk basis XI willen neerzetten, met volle ambities !

Want spelers die niet erg aan de verwachtingen voldoen, of onbetaalbare eisen hebben, die worden toch gepasseerd: Bruns, Mahi;

Ik sluit niet uit dat er nog spelers vertrekken ( Zeefuik?, TRe Wierik?, Memisevic, ?... maar zoals Hans Nijland ooit zei:  "Spelers kan je altijd kopen"   ...en daar is geen woord Zweeds bij 

JJ05028-05-2019 om 18:37

Zou mooi wezen, als ze Matusiwa en Schouten weten te strikken...las dat ze ook geintreseert waren in een 17 jarige centrale verdediger van Mvv Xavier Mbuyamba...

Bikkel 28-05-2019 om 20:15

Schouten? Weet niet hoor.... Matusiwa was toch al rond??Robben reken maar niet op... Psv let maar op. Goeie vervanger voor Chabot ook niet overbodig en eindelijk eens weer een scorende spits!!! Dan kost het maar wat meer geld. 

 

kees28-05-2019 om 21:34

met een begropting van 5,5 miljoen voor 24 basisspelers kan je geen wonderen verrichten op de transfermarkt: wel zijn de eerste signalen goed dat ze voor die enkele speler met echte kwaliteit en ervaring wel willen betalen en verder handig/slagvaardig  opereren op de transfermarkt. 

Bikkel 29-05-2019 om 08:18

Klopt Kees maar kleinere clubs als Heracles lukt het altijd wel... Weghorst, Dost en nu weer die Spanjaard. Waarom hier dan niet?! De signalen zijn goed maar het om jonge jongens wat toch een gok blijft... Matusiwa heb ik de play offs zien spelen... Nou niet heel overtuigend hoor. Gisteren uitgevallen dan. Maar positief blijven maar!! 

kees29-05-2019 om 09:01

@ Bikkel: kijk je naar Feyenoord  dan zie je dat in de afgelopen jaren het tekort aan geld teveel de selectie en kwaliteit heeft beïnvloed ( ze mochten maar één speler per jaar erbij kopen, maar dan wel een kuyt of Van Persie ) het verschil kan maken. 

Ik denk dat het vooral van twee factoren afhangt of ze FC groningen weer een echte subtopclub maken:  2 ervaren en subtopspelers erbij  EN het tactische concept wat de trainer gebruikt  (in dit geval) Buys, want de uitwedstrijden waren gewoon onder de maat afgelopen jaar. Daarnaast is het maar de vraag om steeds niet te willen verliezen/voorzichtig aan te doen te weinig om de FC supporters weer het stadion in te krijgen.  ...trouwens : Goed dat Utrecht Europa in gaat, die hebben het meer verdiend dan Vitesse.

Bikkel 29-05-2019 om 13:31

Ben ik met je eens idd!! Afwachten maar weer..... 

Arthur29-05-2019 om 12:16

Wij hebben nu toch ook gladon?

Bikkel 29-05-2019 om 13:33

Denk toch dat het meer geluk dan wijsheid was met Gladon... Die heeft het nog nergens goed gedaan... Nu scoort ie er een paar maar moet nog zien hoe het over een heel seizoen gaat 

Thomas Portugal29-05-2019 om 12:16

Ik kan me nog herinneren dat Buijs tevreden was na het gelijkspel uit bij NAC terwijl de meeste ploegen daar afgelopen seizoen gewoon wonnen. Ik vond dat vreemd. Ik zie het zelf als volgt: als je uit een keer wint en twee keer verliest, heb je drie punten. Als je twee keer gelijkspeelt en (maar) een keer verliest, heb je maar twee punten. Geef mij maar de eerste optie.

campesino29-05-2019 om 12:47

A Matter of Honor29-05-2019 om 13:55

Als ik de woorden van Mark Jan Fledderus mag geloven is de TS druk bezig invulling te geven aan het team dat volgend seizoen de kar moet gaan trekken. Daarbij past deze aankoop van Gabriël Gudmunsson, maar daarmee zijn we er nog niet. Een vervanger van Mahi b.v. is nog niet "in sight" en in de verdediging moet ook het één en ander gebeuren nu onze vriend Chabot naar Samp. is vertrokken. Voor Memisevic en Te Wierik schijnt ook belangstelling te zijn en ook Zeefuik is "in the picture" van diverse clubs. En dan het verhaal Doan, niet te vergeten. Ritsu heeft zich de laatste tijd niet zo erg gemanifesteerd tijdens de laatste competitiewedstrijden en daarom is het op dit moment erg stil om zijn persoontje, maar dat kan ook zo maar plots veranderen en zijn we deze speler ook kwijt. Kortom er moet veel gebeuren om na de transferdeadline een fris en fruitig elftal op de been te hebben waar de tegenstander met angst "in de pokkel" tegen moet gaan spelen, en oude Oosterpark herinneringen weer boven komen drijven.

FC LICHTBOEI29-05-2019 om 15:09

Heeft iemand buiten de nadere komst van Azor Matusiw nog een noemenswaardig gerucht gehoord over nieuwe speler(s) bij de FC komend seizoen ?

kees29-05-2019 om 20:17

( 21 mei gerucht ) Paul Verhaegh ( 35 jaar, rechtsback, transfervrijd ( VF Wolfsburg, zou in de belanstelling staan van o.a. FC Groningen.  De ex NL international (3x) had onlangs problemen binnen de club en had daardoor deze club al verlaten. Was aanvoerder en spelbepaler. 

Ik  weet niet of dit nieuws nog actueel is... zou misschien ook kunnen betekenen dat er aan Zeefuik en/of Te Wierik wordt getrokken.  Verder kan Absalem, ook RB spelen 

kees01-06-2019 om 01:53

Tim Handwerker

31 mei: volgens een twitterbericht van Merijn Slagter wordt er vandaag ( vrijdag/zaterdag ? ) door FC Groningen /1.FC Köln beslist of de optie tot koop van Handwerker gelicht wordt ( en hij dus een koopcontract tekent. 

(uit herinnering: bij de presentatie van Handwerker ( één jaar huur") werd er destijds door H. Nijland nog bij vermeld dat er geen koopoptie was, maar dat er een soort "gentlemans agreement" met Köln  zou bestaan, om nog  hierover te onderhandelen.  Volgens Merijn Slagter zou er nu wel (?) een koopoptie zijn.    Bij FC Köln zouden er reeds nu twee vervangers uit de selectie voor  Handwerkers LB positie klaarstaan )

Ritsu Doan

Volgens een andere tweet van Merijn Slagter, (vrijdag) staan behalve Southampton, Donetsk, CSK Moskou   nu ook Spartak Moskou op  lijst van geïnteresseerde clubs in Ritsu Doan  (bron: Sportexpress)

FC LICHTBOEI31-05-2019 om 11:23

Iemand nog iets gehoord over komst van Matusiwa,want is wel erg stil rondom hem. Hoop dat FC als vervanger/opvolger van Chabot uitkomt bij Kanon van ADO,want zijn beiden wel vergelijkbare spelers vind ik persoonlijk.

kees31-05-2019 om 14:40

@FC Lichtboei  :....op 21 mei berichtte de Telegraaf, maar ook forum Ajax1 en o.a. OOG dat er een mondelinge overeenkomst was tussen FC G en Matusiwa; ook zouden de clubs het eens zijn over een overgang, waar nog een transfersom betaald moet worden. De belangstelling van FC G dateert al van maanden terug.  Het lijkt mij dat je hiervan uit mag gaan; met andere woorden: waarschijnlijk nog maar een paar dagen ? wachten en dan wordt zijn overgang vanzelf bekend gemaakt ( transferperiode begint pas morgen, 1 juni ). 

Fan op afstand01-06-2019 om 12:56

Volgens mij heeft Matusiwa zelf ook aangegeven voor de tv dat er een mondelinge overeenkomst is. Dus hij komt wel. Doan is ook weer in beeld bij verschillende clubs. Gewoon hoofdprijs vragen en anders volgend jaar verkopen. Heeft volgens mij nog een contract tot 2021. Zou zo’n Royston Drenthe niet iets zijn voor ervaring. Mag weg bij Sparta. Wel een echte vechter met weer vele connecties in de voetbalwereld. Een echte aanjager. En voor de rest vind ik het wel heel stil. Maar kan ook aan mijn ongeduldigheid liggen.

kees01-06-2019 om 14:44

stilte is vast de policy van FC Groningen. Ik mverwacht zeker de komende weken een of twee spelers voor vertrekkende in de plaats komen, en idd. je moet nog geduld hebben want de transferperiode duurt tot 31 augustus...3 maanden dus !

Fan op afstand03-06-2019 om 11:33

Las net dat de optie tot koop van Handwerker niet gelicht wordt. Hmmmm. Speculaties over een nieuwe Lb kunnen los barsten.

kees03-06-2019 om 12:57

jouw bron?  

...als het idd niet doorgaat, dan zal dat met de vraagprijs te maken hebben.

off topic:  vandaag in VP:  FC Groningen en FC Utrecht loeren op Ghanese  (24 jaar, linksbenige) spits van Bayern-2 ( vorige seizoen 24 goals )  Kwasi Okyere Wriedt. 

FC utrecht blijkt trouwens ook Maher van AZ nu te hebben gecontracteerd.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!