Terug

Deel deze pagina:

Veul hail en zeeg'n!

Door Redactie 14 reacties

Namens webcrew Boerenmacht: Wouter, Jan, Tom, Jan Pieter, Thijs en Klaas wensen wij iedereen een fantastisch, gelukkig en gezond 2019 toe!

 

 

Reacties:
Groen hart23-12-2018 om 18:51

Ook voor jullie allemaal. 

M0i23-12-2018 om 19:01

Van 't zulfde!

En de FC wens ik nog 19 broodnodige punten in de tweede seizoenshelft 

Rob197023-12-2018 om 19:59

Een ieder fijne feestdagen en een heel sportief 2019 toegewenst.

FC LICHTBOEI23-12-2018 om 20:49

Van deze kant zou ik jullie hetzelfde willen wensen. Ik wil ook even alle andere leden een fijne kerst en een geweldig uiteinde van 2018 wensen !!!

Fan op afstand23-12-2018 om 22:52

Iedereen een fijne kerst toegewenst en een prima 2019 met in ieder geval een wederopstanding van onze FC.

Arthur24-12-2018 om 00:12

Iedereen fijne kerst. En pak de popcorn er maar weer bij want er wordt weer een nieuwe Groningen soap gratis en voor niet aangeboden met Nijland en Mahi in de hoofdrol

Ronnie 24-12-2018 om 08:29

Allemaal spelletjes spelen de komende periode. Mahi heeft beloofd bij te tekenen, dus zoekt een smoes om Nijland schuld te geven en zo snel mogelijk weg te gaan. Nijland heeft geen geld en zoekt excuus om Mahi te verkopen in winterstop. 

Heeft samen met onze technisch manager besloten dat het beter is 1 of 2 ton te cashen dan om in de eredivisie te blijven. Op dit forum weten we heel goed hoe het zit. Zonder Mahi is Doan alleen voorin en te makkelijk te bestrijden. Dan hoeven we niet weer te spelen de 2e seizoenhelft, want van pohl, cassierra en breij heeft ie geen steun want die kunnen er niets van.

hoewel Mahi te vask geblesseerd is, is hij wel een van de besten en zeer noodzakelijk op dit moment. Aan de andere kant is al lang helder dat meneer Mahi gewoon zijn tranfervrije status gaat benutten en geld gaat harken.

wat een trieste wereld is dat voetbal toch ook. Koop je in april een seizoenkaart met bepaalde selectie in achterhoofd, is er bij begin een zeer matige selectie aanwezig en wordt iedereen die een beetje kan voetballen in de winterstop verkocht. Degradatiespook het hele seizoen aanwezig en aan ons wordt in maart weer gevraagd seizoenkaart te verlengen.

nou ik sla in 2019 maar eens een jaartje over denk ik. 

 

Mooie dagen gewenst aan allen ongeacht of ze een andere mening hebben, want dat mag ook in 2019 op normale toon en op inhoud

kees24-12-2018 om 11:38

Ronnie: ga, zo vlak voor Kerstmis, nou niet herhalen wat er niet goed is bij onze club: het is altijd al zo geweest  bij FC Groningen en als je denkt dat er van opzet sprake is...Nee het is het opportunisme in het voetbal wat de trom slaat!  Nijland, maar zeker Jans hebben  binnen de mogelijkheden en het beschikbare geld alles eraan gedaan war mogelijk was.en een Pohl heeft maar een paar wedstrijden gespeeld..wel mag je het een cruciale fout noemen dat Bruns in de zomer niet werd gehaald; hij moets een vermogen verdienen;   maar de club is alang niet meer in een positie dat ze extra zekerheden en dure spelers op de bank, zich  kunnen veroorloven. Dure trainer was niet haalbaar en verlengd en gehuurd werd er en daarnaast is er natujurlijk ook wat misgegaan: Cassairra, Antuna en Pohl blijven te licht voor deze ploeg en ondanks dat er soms aardig spel werd gespeeld, was het nog niet constant genoeg.  

Maar er komt nog een seizoenshelft:  Mahi zal ruim 2 miljoen opbrengen, schat ik en er komen veel wisselingen... Blijft over dat de selectie te smal was ( spelersbudget ).  Bij Feyenoiord is er besloten dat het nieuwe stadion er komt, maar dat er gegarandeerd 25 milj  minimaal aan de spelersselectie van sponsoren moet worden besteed,  jaarlijks.  Daar hebben ze dan ook jaren over gedaan om dit bedrag hard te maken, en nu opeens komen daar wel genoeg investeerders.  Bij FC Utrecht heeft Van Seumeren wel 10 jaar lang jaarlijks miljoenen afgeboekt van zijn vermogen. Toeschouwers bleven weg...en  nu met Advocaat gaat het opeens goed, staan ze 4e.... zo grillig kan het zijn. 

Zo probeert iedere club in de situatie waarin ze zich bevindt, er het maxiumale uit te halen.  Ook bij FC Groningen, want het zo genaamde slechte beleid ( hoge salarissen ) daarmee houden clubs en de mensen die er voor werken elkaar in gijzeling. 

Bij Groningen: Het gedrag van Mahi is helemaal in lijn met wat anderen doen.  Hijzelf als eerste kon de 3 1/2  milj transferwaarde vorige jaar niet waarmaken door zijn vormverlies en blessures. directeur Nijland zal de mindere inkomsten uit Fox gelden met pijn aankijken... Een plaats onderin einde seizoen betekent weer een verliespost. Maar ook dan zal de club weer zich oprichten en zal op dat moment wel weer iets worden bedacht....volgens mij zijn ze daar nu hard mee bezig.

Zonder toeschouwers en in de KK divisie hebben we in Groningen een nog weer mindere selectie.  En ik zoiu gewoon jouw seizoenkaart benutten in 2019: er gaat nu een bezem door de selectie, en ook in de staf komen er nieuwe mensen.  Kerst is een feest van Hoop voor de wereld...of je het zo beleeft of niet:  Vrolijk Kerstfeest  !

Ronnie 25-12-2018 om 13:50

Ik schat jou wat hoger in Cees. Jij ziet ook prima dat Pohl een miskoop is. Werkt hard en rent hard maar ontbeert alles wat met techniek te maken heeft. Die stond echt op niet 1 lijstje cees. Daar zijn ze door van Weert per ongeluk tegen aan gelopen en die gozer zit nu voor 4 jaar hier.

Handwerker is redelijk, maar voegt niets toe. 

Ach, kan nog wel even doorgaan Cees.

ik begrijp best dat Jans zijn best doet. Dat is ook wat ik op mijn werk doe en dat mag je verwachten. Wij zijn het oneens over f hij het goed heeft gedaan. Ik vind van niet. Jij van wel.

het is kerst dus allemaal prima cees.

mooie dagen gewenst

kees27-12-2018 om 02:45

Ronnie: behalve dat Kees niet met een C geschreven wordt, moet je zeker niet (!) namens mij spreken/schrijven.  Dat jij mij hoger inschat dan wat ik op BM beweer, is op zichzelf een teken aan de wand: waarom zou ik met mijn schrijfsels een opzettelijk verkeerde voorstelling van zaken geven?  nee dus!   Feit blijft dat vanaf begin 2e seizoenshelft, FC groningen nog minimaal 19 punten nodig heeft.  Die heb je van te voren niet als zekerheid.  Daar zal iedere speler en leidinggevende van doordrongen zijn. Maar voor de begroting 2019/2020 zijn de Fox tv gelden ook belangrijk, en die worden bepaald door de positie op de ranglijst:  er zullen dus veel meer punten  gevraagd. Hoeveel?  Ook ik kan daar nog niks zinnigs pover voorspellen.

Het team wordt nu versterkt op een paar zwakke plekken, daar ben ik blij mee.  Mahi wordt hierin de sleutelfiguur, als ie nog blijft.

Leuker kan ik het niet maken.

24-12-2018 om 08:22

Fijne dagen iedereen !!! 

marcelfcg24-12-2018 om 09:40

Heren en dames, maak er een gezellige tijd van de laatste dagen van het jaar en ik hoop nog vele leuke voetbalinhoudelijke discussie te mogen voeren hier op BM. Redactie, keep up the good work

Koning voetbal24-12-2018 om 10:19

Prettige feestdagen iedereen

brummie24-12-2018 om 10:52

Als je in geval van Mahi graag wil blijven, maar zelf niet met directie om tafel gaat om te praten dan vraag ik me af of je uberhaupt wel intentie had om bij te tekenen...

Wens zowel redactie als iedereen op dit forum fijne kerstdagen en een groen/wit en gezond 2019!

 

Hoekie24-12-2018 om 12:08

Mahi zit in zijn 5e contractjaar en verdient voor Groningen begrippen een fortuin. Mahi heeft met nog een half jaar te gaan een sterke onderhandelingspositie. Niet verlengen betekent een lage transfersom. Tussen de 1 en 1,5 miljoen euro voor een speler met nog een half jaar te gaan is denk het maximaal haalbare. Zeker met zijn blessuregevoeligheid. Als Nijland er meer weet uit te halen dan doet hij het fantastisch. Over een eventuele transfer van Doan in de winterstop heeft Nijland zich ook uitgelaten in het DvhN. Doan in de winterstop verkopen zou een hele slechte zaak zijn. Clubs die onderaan de eredivisie bungelen kunnen nooit de hoofdprijs vragen. Nu  niet verkopen dus. Als hij in januari de sterren van de hemel speelt, dan gaat de prijs een stuk omhoog. Bedragen  die sommige forumleden in gedachten hebben zijn niet reeel. Helaas maar waar. 

Prik nam pla26-12-2018 om 14:00

Ik wil de mensen van boerenmacht bedanken voor hun inzet dit jaar. Toch prachtig zo’n plek waar je je mening kwijt kan. En je kunt genieten, verbazen en irriteren over wat iedereen schrijft en hoeveel verschillende meningen er wel zijn. 

Andries26-12-2018 om 15:19

Voetbal is een vechtsport geworden zoals rugby, boksen etc. en trekt tevens daardoor ook ongewenst publiek aan.

Mahi wil vermoedelijk wegens zijn gezin blijven en een buitenlands salaris bij de FC.

Spelers hebben nauwelijks of minimale clubliefde: de portemonnee gaat voor.

Als Robben clubliefde in optimaforma heeft, speelt hij voor een FC salaris volgend jaar bij de FC Groningen.

Het FC bestuur heeft goed werk verricht, alleen het resulteert niet altijd in succes.

Ik verwacht in 2019 een beter FC en een linkerrijtje, als  in vele voorgaande jaren. 

 

kees30-12-2018 om 21:00

en...verandert er nog iets aan je mening als we oud en nieuw vieren?  je laatste stelling is nl. nogal optimistisch van aard: komt er t/m maart geen verbetering in de resltaten en punten, dan kan je gerust spreken van een mislukt seizoen.  Maar (voor mijzelf) als ik een vuurpijl afsteek, dan denk ik ook dat alles mogelijk is.  Beste wensen

metworst01-01-2019 om 11:15

Allemaal de beste wensen en goed 2019. 

FC LICHTBOEI01-01-2019 om 12:09

Ik wil iedereen hier een gelukkig en gezond 2019 willen toe wensen

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!