Terug

Deel deze pagina:

Scheidsrechter Kuipers helpt Ajax aan zege

Door Redactie 20 reacties

FC Groningen is strijdend ten ondergaan in Amsterdam. Het wist lange tijd stand te houden en was zeker niet kansloos. Een kwartier voor tijd kwam het in ondertal te staan. Scheidrechter Kuipers die kennelijk de bui (0-0) zag hangen, trok wegens "tijdrekken" een tweede gele kaart aan Warmerdam die in de eerste helft al geel kreeg. Daarna kwamen de Amsterdammers snel op een 2-0 voorsprong via Martinez en Huntelaar hetgeen de eindstand was. 

 

eerste helft
Te Wierik kreeg vrij snel een gele kaart na een tackle op Ziyech. Niet veel later was Warmerdam de volgende die zijn tegenstander bij het shirt had. Waarom van de Beek wel ongestraft los mocht op Hrustic meneer Kuipers? De rood-witte druk werd opgevoerd. Daarentegen was het Grunn dat (zodra een gelegenheid zich voordeed) daar knap onderuit wist te voetballen tot aan de zestien... 

Promes kreeg de eerste kans maar schoot naast. Kort daarna een prima redding van Padt na een knal van Ziyech. Aan de overzijde van het veld een uitstekende aanval van FC (van Hintum en Lundqvist) die door Warmerdam ruim werd overgeschoten. De gasten werden achteruitgedrukt. Lundqvist onderging een blessurebehandeling na een ongelukkig duel met Tagliafico. De Zweed kon gelukkig verder spelen.

Neres leek er door te komen maar Padt lag prima in de weg. Er kwamen mogelijkheden voor Neres en Tadic die beiden over het doel mikten. Van Hintum die goed naar de bal bleef kijken voorkwam een zeker doelpunt op het schot van Van de Beek.

Padt verrichte redding op de vrije trap van Ziyech, uit de counter moest Onana aan de bak op de knal van Zeefuik. Een doelpoging van Promes ging via het been van Van Hintum over de achterlijn. Op slag van rust schoot Blind een weggekopte bal over het doel van Padt.

tweede helft
Padt keerde een pegel van Ziyech nadat twee Groningers over elkaar heenstruikelden. Daarvoor kopte Veldman een hoekschop over en Mazraoui in de handen van de Groningse sluitpost. Neres schoot naast. Tagliafico's schot werd gekeerd door Padt. Huntelaar verving Neres. Bij de corner die volgde werd ternauwernood een doelpunt voorkomen.

El Hankouri werd ingebracht voor Lundqvist. Mazraou maakte plaats voor Dest. Huntelaar kopt rakelings een voorzet over op aangeven van Tagliafico. Op de speelhelft van Ajax schoot Benschop op Onanana. Ziyech schoot namens Ajax nipt over. Gudmundsson mocht de laatste 20 minuten volspelen voor Hrustic. En weer lag Padt in de weg op een doelpoging van Ziyech. 

Gelukkig voor de topclubs in Nederland is er dan nog altijd scheidsrechter Kuipers. Warmerdam kreeg zijn tweede gele kaart voor tijdrekken (tijdens inworp) en (hoe kun je het bedenken, wanneer zie je dit in het voetbal?/primeur?) kon er met rood af...

Je kunt je serieus afvragen, wanneer bij "topclubs" spelers wegens tijdrekken bij een inworp een tweede gele kaart krijgen. 

Tagliafico keeg geel na een overtreding op Gudmundsson.

Een kwartier voor tijd kwam Ajax op 1-0. Martinez die buiten de zestien kon aanleggen haalde verwoestend uit... Ook Huntelaar kon daarna de 2-0 intikken op aangeven van Van der Beek en zo was de wedstrijd definitief naar de gallemiezen. Absalem mocht de tijd volmaken voor Benschop.

Er kwamen nog vijf minuten bij. Te Wierik werd aangespeeld uit een vrije trap die de vrijstaande Gudmundsson over het hoofd zag.

Opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico, van de Beek, Promes, Martínez, Ziyech, Tadic, Neres                                                

Opstelling FC Groningen: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Itakura, van Hintum, Matusiwa, Lundqvist,  El Messaoudi, Hrustic,Benschop, Warmerdam       

Reacties:
kees28-09-2019 om 21:54

of FC G - voetbal nou hiervoor bedoeld is...? 't was  niet om áán te zien, die wedstrijd  

 

marcelfcg29-09-2019 om 09:15

Jij gaat liever aanvallend met 5-0 ten onder Kees

kees29-09-2019 om 17:04

ten onder, of in gewoon Nl: verliezen is all in the game, maar als je eigen tactiek s ingesteld om de kansen van een ander tgegen te houden...en dan 90+ minuten lang...dan is de consequentie dat er, ruwweg,15 x zoveel aanvallen van Ajax komen dan er FC G aanvallen zijn.  dus over de tactiek de FC G dat die goede kansen op een overwinning zou geven.. daar zijn we (dus)niet over uitgepraat  

Ronnie 28-09-2019 om 22:03

Als alles meezt en Ajax heeft een matige dag, kun je resultaat halen. Kwalitatief zit het er niet in om met open vizier te spelen tegen Ajax. Dat weet iedereen.

Tot de pauze hield Everton vandaag stand tegen City, daarna komen er nieuwe goede spelers in en wordt het 1-3.

Hier moest meneertje Kuipers na zijn blessure even laten zien dat ie met zijn arrogante rotkop weer terug is. Even de primeur hebben van het trekken van een rode kaart voor tjdrekken. Bizar.

Ja en dan zit het niet mee, wisselt Ajax een paar keer en is het 2-0.

Strik erom, voorbereiden op vrjdag, RKC. Hopen dat De blessure van Lundquist meevalt. Mannetje is wel vaak geblesseerd. Was toch net terug?

ingecalculeerde verliespartij, jammer maar helaas. 90 niet supporters opgepakt, gaan die het nou weer verpesten voor de trouwe supporters die steeds meegaan? 

brummie28-09-2019 om 22:09

FC heeft zich kranig verweerd in Amsterdam. Kwam beter voor de dag dan tegen PSV. Jammer dat met name 1e helft kansen niet werden benut. Zegt genoeg dat FC ook bij analisten lof krijgt voor hun spel tegen Ajax. Strijdplan was goed. Prima teamprestatie. We zijn in het verleden vaak veel slechter voor de dag gekomen in de Arena.

2e gele kaart Warmerdam breekpunt. Op naar RKC thuis! 

28-09-2019 om 22:10

Kijk dat ajax wint, kan gebeuren... Maar vandaag zat er een punt in voor Groningen... Dat je dan op zo'n manier wordt genaaid door notabene een kuipers is wel heel zuur!! De neuzen moeten blijkbaar winnen... Gauw vergeten en concentreren op de wedstrijden waar de punten moeten worden gehaald 

29-09-2019 om 01:43

Hahaha, "genaaid?", "neuzen".. KNJB..

Zielig hoe mensen met een gekleurde bril de realiteit compleet anders kunnen beoordelen. Kennelijk maakt liefde blind hè ;) Dit artikel hierboven ook. "Tijdrekken". Inderdaad ja, want dat was het gewoon. Misschien dat je als trouwe clubsupporter af en toe een waas van haat en waanzin door je hoofd krijgt en niet wilt zien, of niet kunt begrijpen dat Warmerdam in dit geval degene is bij wie de laaste druppel de emmer doet laten overlopen. Dus pech voor hem, maar als Padt niet had lopen treiteren met z'n eigen schoen uit schoppen, dan had Warmerdam de 2e gele kaart wss niet gekregen. (Voetbalschoen heb je normaliter binnen 5 seconden weer aan). En misschien hadden we tegen PSV hetzelfde strijdplan moeten hanteren als nu tegen Ajax. Lijkt alsof we ons tegen PSV niet zo goed kunnen opladen of te optimistisch willen spelen. Als we de ruimtes tegen PSV net zo klein hadden gehouden als tegen Ajax (zeg maar gewoon niet voetballen en lekker anti-voetbal spelen, de trein parkeren, treiteren en tijdrekken) dan had je tegen PSV ook minimaal een punt kunnen pakken. Maar nee, deze speelwijze kan de gemiddelde eredivisie club alleen tegen het grote boze Ajax opbrengen zo lijkt het.

 

29-09-2019 om 11:45

Marco28-09-2019 om 22:10

Na Twente nu Ajax typisch KNVB.

Buijs had het elftal van het veld moeten halen en naar Groningen moeten gaan.

28-09-2019 om 22:58

Je had de rol van Kuipers als voorspeld in de voorbeschouwing. Ongelooflijk toch. Je zou toch echt gaan denken dat Ajax geholpen moest worden 

28-09-2019 om 22:21

We zijn vanavond geflikt (ik houd het nog een beetje netjes) door Kuipers.

Het was een typische 0-0 wedstrijd, maar dat vond deze knvb trekpop niet goed. 

Rood voor tijdrekken en geel voor natrappen van ajax even daarna. Tjsa dan haal je geen punten. Prima om een speler geel te geven voor tijdrekken, maar pak dan iemand die dit vaker doet en nog geen kaart heeft. 

Tot de rode kaart wel goed stand gehouden, het was zeker niet goed maar  0-0 was wel verdiend.

Ronnie 28-09-2019 om 22:48

Weet je wat het is metworst, een schiedsrechter heeft een prima wapen tegen tijdrekken. Hij kan gewoon tijd bijtrekken. Alleen losers trekken dan geel voor iemand die al geel heeft.

we zijn het er wel over eens dat Kuipers de wedstrijd heeft beslist. 

Nb, was die 2e goal geen buitenspel?

29-09-2019 om 01:56

Gewoon voetballen, klaar. Was tegen Ajax ook lekker gaan opbouwen en gaan ballen als tegen PSV. Ipv te janken en met je handbal verdediging op de counter te loeren. Had je tegen PSV gegarandeerd punten mee gehaald. Lekker Kuipers de schuld geven en huilen op de knvb  Zelfs al zouden jullie gekleurde haterige complottheorieën kloppen en Kuiper heeft jullie werkelijk willen naaien, heb je het alsnog aan jezelf te danken dat je geen punt hebt overgehouden door je anti-voetbal speelstijl, c.q. "tactiek"  Imo moet anti-voetbal niet beloond worden, maar de ploeg die wilt ballen en het spel mààkt. Je wilt toch vermaakt worden, mooi spel zien, goals, passeer acties e.d.? Misschien bekijkt Kuipers het zo ook wel, maar hij heeft wel degelijk eerlijk en objectief de SPELREGELS toegepast. Dat je nu tegen het grote boze Ajax toevallig speelt en het nadelig voor je club uitpakt, doet er niet eens toe. En als je naar het grote plaatje kijkt, is het misschien maar beter ook. Ajax heeft met haar speelstijl internationaal furore gemaakt en het NL voetbal weer op de kaart gezet. Beter deze stijl van spelen belonen dan dat smerige anti voetbal waar bijv. PSV nog steeds jantje mee kreeg van Basel en nu Europa League speelt.

29-09-2019 om 11:50

Hebben we hier ook al een 020 aanhanger op dit forum? Oprotten met die vent. Ga maar gauw naar dat stinkende, vieze gat Mokum en laat ons met rust. Kloothommel.

29-09-2019 om 12:00

Matter, ieder zijn mening, of mag dat niet op dit forum? Toch? 

28-09-2019 om 22:30

De spelers en Buijs deden hun best.

In dit soort wedstrijden moet je maximaal op de goal spelen.

Dat deed de FCG ook.....

Dit om ervaring op te doen.

Tevens om spelpatronen te perfectioneren.

Kuipers had zijn dag niet en begint slijtage verschijnselen te tonen.

Hij wordt oud en.......

Ook dom van Warmerdam om zo te treuzelen.

Gele kaarten zijn domme kaarten voor.....

2-0 is goed voor het doelsaldo.

Je ziet wel vooruitgang bij de FCG.

Doorgaan, doorgaan en......

Aan het eind van de competitie is alles op orde.

Daarna kunnen weer spelers verkocht worden en nieuwe binnengehaald worden.

Het seizoen daarop begint de ellende weer...weer geen ingespeeld elftal... en aan het eind van het seizoen is alles weer oke.

Zo gaat dit door, door en door.

Het is niet anders.

Vallen en opstaan dat is de FCG en de supporters staan op en vallen mee.

Het is niet anders.

De enige die opstaat en niet valt is Buijs.... naar buiten toe altijd de optimist...maar hij heeft ook nog steeds niets in de loterij gewonnen....het zit hem ook niet mee.....treurnis overal.

PSV en Ajax gehad nu nog kwakkelend Feijenoord.....3 keer is scheepsrecht.... 

 

28-09-2019 om 22:44

Tja toch weer knap van de KNVB om de wedstrijd zo te beïnvloeden, ook tweede goal was buitenspel situatie. Nog teleurstellender was het wangedrag van de 90 eikels die onze club weer in een zeer slecht daglicht hebben gesteld. Namen opvragen en stadionverbod 5 jaar opleggen Gudde!

28-09-2019 om 22:49

En wat denk je van het gedrag van een paar dagen eerder in het stadion waar RTV Noord melding van maakt. Bier in een familievak keilen, ernstige ziektes in je gezang. Als dat juist is, schaam je kapot. 

28-09-2019 om 22:57

Ik lees net dat Kuipers de spelers van FCG in de rust waarschuwde om niet te gaan tijd rekken.

De grensrechter waarschuwde een treuzelende Warmerdam bij het ingooien dat hij moest opschieten en deed dit ongeveer 5 keer.

Kuipers hakte de knoop door en gaf Warmerdam de gele kaart en dus rood.

5 keer is scheepsrecht bij de scheidsrechters.

Over dommigheid gesproken...

Wat voor zin heeft 20 seconden tijdrekken.....

Padt heeft hier ook een handje van.

Pakt de bal pas op als de tegenstander bijna op zijn voeten gaat staan...

Dit moet Buijs er uit halen.

Voetballen en in voorwaartse richting.

Niet pauseren tijdens de wedstrijd.

Ja veel FCG spelers hebben mankementen en blackouts. 

Hoe minder de kwaliteit... hoe meer miskleunen..en daar profiteren grotere clubs van.

Buijs doe daar wat aan.

Het zijn geen kleinigheden al lijkt dat zo.

 

 

29-09-2019 om 15:41

5x gewaarschuwd? Kijk de beelden Warmerdam stond er nog geen 10 sec. Van Roekel kan dan erg snel waarschuwen.

 

28-09-2019 om 23:11

Ze moeten een nieuwe regel invoeren nl, bal buiten het veld tijd stil zetten. Dit kan de vierde man mooi doen staat er toch voor joker. Dit is niet de eerste keer dat de fc tijd rekt deze competitie zelfs bij thuiswedstrijden e al een paar keer gezien

Cantona28-09-2019 om 23:33

Goed gestreden en naar behoren gevoetbald tegen een beter maar moeilijk scorend Ajax.

Jammer dat de scheidsrechter vond dat de Amsterdammers hulp nodig waren.

Maar de beelden van Padt die liggend z'n schoen uittrekt zijn wel heel erg slecht.

Ik erger me al heel lang aan dat tijdrekken van hem maar dit is werkelijk waar schandalig en je zet zo jezelf en de club wel gigantisch voor lul.

kees29-09-2019 om 00:05

vind wel dat Buys, maandag "de knop om moet zetten".  NIET  doorgaan met deze zgn " tactische vondsten" van hem tegen OOK kleinere clubs... het is een hopeloze missie als hij meent (!) het dat alleen de stand 34 wedstrijden belangrijk is... .Dan heeft hij bij mij krediet verspeeld en ieder recht van spreken verloren om  in het openbaar over tekortkomingen bij clubleiding  en zgn 1 april grappen over de FC te klagen .Hij eet wel ( en goed)  uit diezelfde ruif.   

Straks moeten we tegen 2 laagvliegers...Gewoon naar eigen kwaliteiten en vrijuit voetballen...Buys, want voor de spelers zelf is het spelen vanuit de omschakeling zonder aanvalslinie uiteindelijk  ook geen doen...Zet dat jochie er maar bij naast Benschop ...beetje op positie van Hunteleaar .  vlo Mo el Hankouri begrijp ik niet..altijd teleurstellend zijn invalbeurten..en . wat schiet je er mee op .was op bepaald moment  bezig met in eigen verdiging 20 meter van eigen doel in  een "dwarsstraat over de breedte" te soleren... hoe bedenk je het??  

29-09-2019 om 02:09

Genaaid niks meer niks minder.

Ronnie 29-09-2019 om 08:49

Tijdrekken.

objectieve realist verwoord het goed. Groningen begint nummer 1 irritant tijdrekken te worden. En de koning van het tijdrekken is Padt.

Ik gaf het al aan na de vorige thuiswedstrijd tegen Zwolle waar Padt ook tergend irritant steeds aan het tijdrekken was. De mensen om mij heen, soms zelfs oude nette mensen, waren daar niet van gediend en begonnen te roepen. Ergenis op de tribune dus.

Gisteravond was het toppunt tot nu toe van Padt. Na een actie, liggend op de grond doet meneer met zijn ene voet de schoen van de andere uit en vervolgens doet hij er zeeer lang over om de schoen weer aan te doen. Ik hoop echt dat hij op basis van de beelden waarop dit is te zien 1 wedstrijd geschorst zal worden. Tijd voor een andere keeper, Hoekstra, of normaal gaan doen Padt.

Tevens de trainer die dit heeft bedacht, want hier is over gesproken, op getraind, twee week maatschappelijke stage laten lopen als straf.

Het mag wat mij betreft vanaf nu zwaarder worden gestraft. Ik ben er dan alleen wel voor dat iedere scheidsrechter dit doet en ook bij alle polegen of ze nu Ajax of Groningen heten., 

29-09-2019 om 08:53

@ObjectieveRealist

Een handbal verdediging is volgens jouw mening anti-voetbal. Ik kan er van genieten zoals bijvoorbeeld atletico Madrid dat ook kan. Een heerlijke 0-0 of 1-0 is niks mis mee. Waarom is goed verdedigen minder mooi dan aanvallen? Omdat wij Ajax niet zijn?

Dat Padt tijd rekt is een aanname van jouw (het lijkt er wel op) maar voor t zelfde geld zat er een korrel in zn schoen. En als Padt tijd rekt moet hij geel krijgen en niet Warmerdam. Kuipers gaf duidelijk aan dat t t een optelsom was van Padt en Hrustic. Warmerdam moest van de grensrechter meters terug en dat deed hij waardoor dat tijd koste. En zo lang duurde het niet eens. Een optelsom van meerdere spelers staat niet in spelregels. En als je de 1e gele kaart van Warmerdam erbij pakt, werd de overtreding in 1e instantie op hem gedaan. De Var had met de uiteindelijke rode kaart de beslissing terug moeten kijken. Omdat de 1e foute beslissing dus grote gevolgen heeft.

Maar jouw naam in de titel zegt mij overigens genoeg.

 

 

marcelfcg29-09-2019 om 09:14

Helemaal mee eens. Die objectieverealist lijkt mij een verdwaalde provocerende Neus.

29-09-2019 om 10:24

Mee eens. Dit soort wedstrijden horen er ook bij. Dan moet je met verdedigen en hier en daar wat treuzelen een puntje eruit kunnen slepen. Dat geeft juist spanning aan een wedstrijd.

In de vorige editie (afgelopen voorjaar) mocht Ajax enorm tijdrekken na de 0-1. Bleef onbestraft.

Deze actie van Kuipers leek nergens op.Bij FoxSports was er geen enkele  analist die het niet véél te zwaar vond. Alleen Van Basten dacht dat ie zich wel vergist zou hebben. ....

FC Groningen kan de KNVB beter voorstellen de volgende Groningen-Ajax maar schriftelijk af te doen. Als het tóch de bedoeling is dat ze winnen......

Realist is duidelijk een Ajax fan. 

29-09-2019 om 11:48

Redactie verwijder deze aub!! 

appie happie29-09-2019 om 10:26

Minne hond die Kuipers,met zijn schijheilige grevo tronie.

Tuurlijk heeft hij ajax in het zadel geholpen,fc reeds 3 x ten onder dit seizoen door achterlijke en onnavolgbare beslissingen van een zwarte kraai.

Kost ons minimaal 5 punten..

Ik schrijf dit nu,gisteravond zou hier nu heel iets anders hebben gestaan..

 

Jantje29-09-2019 om 16:18

Rode kaart is hellemaal terecht als je spelers er in de rust eral op wijst. ook Padt had eigelijk gewoon rood moeten hebben om zijn schoenen uit te schoppen . ook was spel weer erg slecht van de fc als je wil mee doen om de playoffs, maar wat wil je ook als je steeds maar weer elk jaar je beste spelers weg moet doen. 

29-09-2019 om 17:56

Ahh daar is Jantje weer

29-09-2019 om 11:17

Erg knap hoe er werd gestreden door de fc, misschien maar een keer met deze verdediging  spelen: 

padt

zeefuik   Te wierik  V hintum   Absalem 

 

v hintum was gisteren erg goed tegen Ajax! 

29-09-2019 om 11:59

Ten Hag was geirriteerd.

De Ajax spelers ook geirriteerd waren gehaast en niet scherp voor het doel.

Ten Hag vond dat de FCG de hele wedstrijd aan het tijdrekken was.

Ik heb dat niet zo gezien en ben ook geen voetbalkenner als ten Hag.

Ik heb Buijs nog niet gehoord over het tijdrekken.

Het tijdrekken zal wel onderdeel zijn geweest van de taktiek.

Dat is eigen bij minder sterke ploegen.

Niks nieuws onder de zon.

Toen kwam bij Ajax ijzerbreker en opa Huntelaar in de ploeg.

De FCG dacht laat dat oude mannetje maar voetballen.

Toen begonnen de ergenissen voor de FCG.

Daarvoor had Padt problemen met zijn schoenen.

Was het de schuld van zijn schoenen of van hem zelf.

Padt is een gehaaide professional.

En Padt zal ook niet vertellen wat er werkelijk gebeurde.

Vaak is het zo dat daarna de wedstrijd omdraait....

Nu ja 2-0. is geen 10-0 dus de FCG heeft ook gewonnen....

Gefeliciteerd...

 

 

kees30-09-2019 om 09:29

fc Groningen moet deze wedstrijd heel snel  vergeten.  Vaak gaat het over randzaken ( hooligans in Amsterdam zonder kaartje ) of de lezing van Kuipers na de wedstrijd, hoe/waarom  die 2e gele kaart is gegeven... tijdrekken is iets wat alle ploegen doen... Warmerdam zal het voorlopig niet meer doen.

Buys moet oppassen want het programma t/m december voor de FC  laat voetballende tegenstanders als ploeg zien...  Sparta bijvoorbeeld... is beslist geen zekerheidje

manus01-10-2019 om 10:59

Maar Warmerdam was helemaal niet aan het tijdrekken. Kuipers bestraft hem voor wat Sergio eerder deed. Dat is niet volgens de regels. Warmerdam deed niets fout.

Kuipers is voor mij door het ijs gezakt.

kees01-10-2019 om 16:32

nu een lullige telefoonvideo achter het doel van padt op TV is vertoond waar duidelijk te zien is dat Padt zijn eigen schoen geforceerd bij de hak van zijn voet wipt,...en weer aan meotg trekken, is het denkbaar dat Kuipers hier IN DE Wedstrijd geen bewijs voor heeft bgezien... hij had bij zo'n vermoeden  padt in de gaten moeten houden of via de 4e man...  als er inderdaad in de rust gewaarschuwd werd aan spelers en coach dan  kan je zeggen: wie is de baas op het veld.   Nou Warmerdam niet... maar de assistent scheids zal moeten rapporteren aan de KNVB en het blijft een feit dat Van Bommel bij PSV wel mag tijdrekken en hulpscheidsen mag intimideren ( met een jovele arm om zijn schouder zelfs! ) hardere handhaving kan alleen in theorie....

Nu krijg je oude vetes terug:  Van Hanegem die Onanana op tijdrekken  bekritiseerd;

Sjaak Zwart die het ongelooflijk vind van Padt "als oud-Ajaxied"

Fox jongens die alles nog eens herkauwen...dat ze wel weten wat FC Groningen heeft uitgehaald...

En Kuipers:  Ajax bevoordelen of FC Groningen "scheidsrechteren"     ...

kees02-10-2019 om 06:51

denk dat het idd zo is geaan, dat tijderekken door o.a. Padt ( met z'n schoen uit ) wel een rustpauze had ingelast voor de spelers van FC G, maar dat door dit trucje Kuipers zich "geflikt" voelde...moet hij tegen kunnen... maar toch

Kan natuurlijk frmeel niet dat een tweede gele kaart ( en dus rood ) de scheidsrechter zoveel macht geeft dat hij Ajax direct bevoordeelt. 

....maar ik vond die wedstrijd (zoals FC G speelde) toch minder leuk dan sommige analisten... game over...straks  (vrijdag al !) RKC 

 

01-10-2019 om 14:20

Waarom wijst er niemand op het objectieve gegeven, dat de NETTO speeltijd BOVEN het gemiddelde lag. Daarmee zijn alle zwam toelichtingen van Kuipers en zijn palledanten ONTKRACHT.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!