Terug

Deel deze pagina:

Sergio Padt moet voor de rechter komen

Door Thijs Faber 11 reacties

Sergio Padt wordt door het OM vervolgd voor zijn acties afgelopen 23 september, toen hij voor amok zorgde in een Arriva-trein. De keeper verschijnt op 11 januari aanstaande voor de politie-rechter. Dit meldt RTV Noord woensdagmiddag.

Reacties:
FCG-Forever07-11-2018 om 14:41

Oh oh... Ik denk dat nu de echte waarheid naar buiten komt. Padt was ladderzat 

Jaapsmulder07-11-2018 om 15:59

Al die ophef, hij heeft zn straf nu wel gehad. Aanvoedersband ingeleverd, in het stadion meerdere malen excuus gebaren naar de supporters, het is goed zo. Hoogstwaarschijnlijk een taakstraf die hij dan kan uitvoeren bij Kids United waar hij al erg betrokken bij is. Ieder mens maakt fouten.

kees07-11-2018 om 22:21

Gek eigenlijk, toen Jesper Drost kwam was er een (club) beleid om hem vanweg een voorval nog in de Zwolle periode en on de strafzaak die volgde, derze  helemaal uit de wind te houden en dat werd ook gerespecteerd door de pers in brede zin...maar liefst 1,5 jaar in de Groningen-periode  heeft die rechtzaak van hem geduurd...

Nu, met Padt is in Groningen en landelijk op de social media en op de voetbalksites (bijna) ALLES al gezegd en geschreven , en meent RTVNoord en BM  nog weer eens op showbuizz achtige manier met zgn "nieuws" over Padt naar buiten te moeten komen, terwijl diezelfde man meteen na het betreffende weekend hij al gezegd heeft dat hij "voor (de rechter) moet komen". 

Gun die man wat tijd om dit achter de rug te hebben,  laat je ook als journalist niet leiden door sensatienieuws want Padt heeft dit in zijn privétijd gedaan ( evenals Drost destijd ). De rechter oordeelt straks en daar hoeven wij niet pver te oordelen

zeker als je bij herhaling op de podcast zegt -zoals de hoofdredacteur van BM- dat  deze keeper altijd steun van de FC supporters verdient. ... Een geval  van   "moraalridder" te willen zijn.   

Thijs_Faber08-11-2018 om 01:02

Haha Kees, jij vindt dit showbizz? Kom op zeg, dit is gewoon nieuws en zodoende melden wij het. Vervolgens kom je met een complottheorie die gestaafd wordt met iets wat ik in een podcast gezegd heb, lachwekkend.

10-11-2018 om 15:46

Ja Thys, dit is zeker "showbizz". én oud nieuws. Het is zeker niet nodig om dit nog eens "in den treure" weer hier op BM te vermelden. We weten nu allemaal dat Padt een keer naast de pot heeft gepiest maar om dit nu weer steeds te herhalen op dit forum, is mijn inziens niet nodig. Deze man heeft z'n straf allang gehad door al dat gezever in de media. Laat die man toch eens met rust, dan bestaat misschien ook de mogelijkheid dat hij weer in z'n normale doen komt en punten gaat pakken voor de club. Ieder mens maakt fouten en zelfs de moderator op dit forum bezondigt zich hieraan (wie de schoen past,trekke hem aan). LAAT DIE MAN EEN KEER MET RUST. 

brummie07-11-2018 om 23:33

Dit is gewoon FC Groningen gerelateerd nieuws en zie er geen sbowbizz achtige manier in hoe het hier op BM gebracht wordt. 

Het is gewoon een feit en heeft volgens mij niets te maken met steun naar Padt toe.

Het zou in mijn ogen eerder hypocriet zijn om het niet te melden. 

kees08-11-2018 om 00:32

het WAS al gemeld door Padt meteen na het weekend, op dinsdag, en ik kan mij voorstellen dat FC Groningenmedia een uitspraak van de rechter, later, willen melden.  Maar wat ik geconstateerd heb t.a.v. Drost, daar is niet voortijdig of tijdens het proces op gereageerd, alleen de uitspraak werd gecommuniceerd.

Ik blijf erbij dat Padt een evenzo terughoudende behandeling van Groningensupporters, en daarmee ook BM in dit geval, ten deel kan vallen.  Ach,  als het zo moet zijn dat men  eigen speler niet eens als mens wil benaderen in deze situatie, dan houd geen enkel pleit meer stand, Brummie 

M0i08-11-2018 om 14:22

Ik zie wél enige nieuwswaarde in dit korte bericht, namelijk dat dit in de winterstop gaat plaats vinden. En hopelijk is er daarna voldoende tijd voor onze keeper om dit af te sluiten en de draad weer op te pakken in de tweede helft van het seizoen. We zullen hem nog hard nodig hebben.

09-11-2018 om 20:08

Het voorvalletje van Padt is door de media diverse keren helemaal uitgeknepen, maar wat er werkelijk voor is gevallen is nog steeds niet bekend. De één lult zo en de ander lult weer precies andersom. Nu lees ik weer dat Padt "straalbezopen" was, wie dat zegt zat waarschijnlijk ook "straalbezopen" naast hem in de trein, misschien ook wel zonder geldig kaartje. Ik wil dit er maar mee zeggen dat een ieder zijn/haar antwoord wel klaar heeft en om iemand zwart te maken maar heel eenvoudig is. Ook BM doet hier in mee, en dat noemt zich een FC-Groningenfansite. Afkeurenswaardig noem ik het. Het was verstandiger geweest het besluit van de rechter af te wachten en dan in een kort berichtje hierover te schrijven op deze site. Nu is het gewoon "het herhalen om het herhalen" typisch Nederlandse zeurmentaliteit. Let wel, dit is mijn idee hierover.

M0i09-11-2018 om 22:28

Waldorf en Statler hebben elkaar weer helemaal gevonden 

10-11-2018 om 12:04

Maar op zo'n reactie van jou zit niemand te wachten. Iemand belachelijk te maken is een koud kunstje, en ik kan er ook wat van, wees daarop verdacht!!!!

M0i10-11-2018 om 12:14

Zo jammer dat je gelijk zo dreigend reageert Cambell. Ik heb juist erg veel respect voor deze mennekes op het balkon van de Muppet show. Zij zijn degenen die vaak de situatie eventjes weer met beide benen op de grond zetten met hun vaak ironisch comentaar, vergezeld van een bulderende lach.

10-11-2018 om 12:56

Kan zijn. Maar kan je je voorstellen dat er ook mensen zijn die niet met deze "mennekes" willen worden vergeleken? Het is moeilijk, ik begrijp het, maar deze "karikaturen" trekken toch alles wat er in de wereld gebeurt naar de kant van het "belachelijke". Zo zie ik het tenminste, vandaar mijn nogal felle reactie op jouw post, die mijns inziens nu echt niet nodig was geweest. Het lokt alleen maar meer agressie uit op BM, en dat willen we toch niet. Toch????? En wat betreft onze doelman (even terzijde), er wordt zoveel over deze man gezegd en geschreven dat het lijkt dat er een moord gepleegd is door deze man. Iemand die werkelijk iets uitgevreten heeft b.v de moordenaar van Nicky Verstappen, krijgt niet zoveel media aandacht als onze uitstekende keeper van onze FC-Groningen. Ik stel voor om hier niet zoveel aandacht meer aan te besteden en de uitspraak van de rechtbank af te wachten in plaats van maar door te speculeren over dit gevalletje. Iets waar Thys faber zich ook aan zou moeten conformeren. "that's my opinion"

groet.  

M0i10-11-2018 om 13:09

Zo zie je maar, een misverstand is snel geboren en met een open dialoog is de lucht ook weer snel geklaard. Voor wat betreft de media aandacht, zie mijn reactie verderop, onder een post van jou. Bij een volgende mededeling over dit onderwerp doen we gewoon 0 reacties. Veruit het beste.

En nu de energie richten op morgen. De fanspullen staan reeds gepakt, ben erhelemaal klaar voor. Maximaal mijn cluppie aanmoedigen in wat voor mij dé wedstrijd van het seizoen is :)

harley08-11-2018 om 13:06

Het is niet Boerenmacht die er showbizz van maakt maar mogelijk het OM wel: Heejj een bekende Nederlander..voorbeeld stellen..

Zul je zien..krijgt hij straks een taakstraf..een week fietsen in elkaar zetten o.i.d.

Een ander kan daarvoor 14 x zwartrijden, 6 conducteurs mishandelen en een trein laten ontsporen

 

 

kees08-11-2018 om 14:09

feiten worden getoetst aav de wet ( geschreven of ongeschreven ), en Padt heeft meermalen zelf aangegeven dat zijn optreden in de trein dom en verkeerd was. Zijn  imago als maatschappelijk meest betrokkenspeler en aanvoerder is al aan diggelen...  Gaan we met zn allen nog maandenlang telkens hem hieraan herinneren met oud-nieuws, dan moet je niet gek opkijken als hij hierdoor staat te blunderen in het doel. Hij heeft z'n portie wel gehad is mijn mening.  

marcelfcg09-11-2018 om 09:26

Helemaal eens. Hoe is het trouwens mogelijk dat deze zaak ineens zo snel behandeld kan worden terwijl andere zaken jaren blijven liggen of zelfs verjaren. OM, het is en blijft een grote puinhoop. Het produceren van voorpagina nieuws heeft prioriteit zo wordt weer eens duidelijk.

brummie08-11-2018 om 16:37

Laten we wel zijn, Padt is zelf debet aan dit hele verhaal, en je weet als bekende voetballer in de eredivisie en nederlands elftal, dat je onder een vergrootglas komt na zo'n incident. 

Het is jammer want Padt is een meer dan een uitstekende keeper voor FC Groningen. Ook een aardige vent verder.

Maar mist helaas de discipline voor een topsporter. Het is ook niet voor de eerste keer dat er negatieve berichten opduiken omtrent zijn persoon.

 

Op 11 januari en daarna zullen er nog meer berichten volgen omtrent Padt. Dat hij eventueel meer gaat blunderen vanwege herinneren aan oud-nieuws door media/nieuwssites en supporters lijkt me niet relevant. Hij moet gewoon op de blaren zitten. Niet leuk maar wel de realiteit.

Neemt niet dat nogmaals gezegd, ik Padt een uitstekende sluitpost vind, maar hij zal hiermee simpelweg mee om moeten (leren)gaan.

 

 

appie happie08-11-2018 om 19:53

Jongens  wij gaan hier geen ruzie oid maken over Path..wat hij ook gedaan heeft !!

Ronnie 09-11-2018 om 07:21

Zullen we het weer over voetbal gaan hebben? De Fraizen komen er zondag aan en daar moet alle aandacht van spelers en supporters heen.

3 puntjes zou wel heel fijn zijn ....

marcelfcg09-11-2018 om 09:30

Zo is dat Ronnie. En tevens een mogelijkheid om onze keeper nog eens extra vocaal te steunen!

Groen hart09-11-2018 om 13:01

Kees lult alles wat krom is weer eens recht

09-11-2018 om 20:11

En er zijn mensen die de realiteit helemaal uit het oog verliezen.

M0i09-11-2018 om 22:32

 Lees het bericht nog eens na. Melding van de datum waarop Padt voor moet komen. Met een korte samenvatting van de aanleiding, zonder enig oordeel. Veel meer realiteit dan dat kun je toch niet melden op BM. Ik vind dat juist door een aantal (lange) reacties er veel meer aandacht op gevestigd wordt dan nodig is. 

kees10-11-2018 om 15:49

@MOi:  het schellinkje zit nu helemaal vol  Ik hoop dat Padt een berewedstrijd keept

robin09-11-2018 om 16:50

Ben het niet altijd met Kees eens maar nu heeft ie wel een punt !!

Mooi laten rusten verder en concentreren op het voetbal, veel belangrijker .. Zondag de buitenlanders zien te verslaan 

09-11-2018 om 20:12

Ze schijten nu al zeven kleuren in Akkrum-zuid!!!!!!!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!