Terug

Deel deze pagina:

Sergio Padt toont zijn kwaliteiten in Alkmaar, FC Groningen sleept een punt uit het vuur + Fotoalbum

Door Lukas van der Wal 41 reacties

FC Groningen heeft zaterdagavond een punt over gehouden aan de uitwedstrijd tegen AZ. In het AFAS-Stadion had de thuisploeg het betere van het spel, maar de kaaskoppen wisten keeper Sergio Padt niet te kloppen. De goalie keepte weer een weergaloze avond, mede door zijn optreden speelde de Trots van het Noorden met 0-0 gelijk in Alkmaar. Met de twaalfde(!) puntendeling van het seizoen schiet de FC echter niets op, het bereiken van de juiste play-offs blijft een haast onmogelijke taak. 

De Trots van het Noorden mocht van geluk spreken dat het geen treffer om de oren kreeg. AZ begon fel aan de wedstrijd en de FC wist niet waar het zich moest zoeken. In de vierde minuut kreeg Padt de hulp van Memisevic nadat Haps - Padt omspeelde en vanuit een lastige hoek voorgaf. Joris van Overeem dacht dat hij de voorzet kon binnenwerken, gelukkig voor de FC wist Samir Memisevic dit te voorkomen. Even later had Stijn Wuytens een dot van een kans, maar hij maaide in kansrijke positie volledig over de bal heen.  Het was wachten op treffer van de thuisploeg, want kansen bleven er voor de roodhemden maar komen.

Het was dan ook goed om te zien dat de FC na een kwart wedstrijd eindelijk van zich afbeet. Aanvaller Mimoun Mahi had tegen de verhouding in groen-wit op voorsprong kunnen zetten. De clubtopscorer kon vanuit een lastige hoek op doel schieten, Tim Krul voorkwam het doelpunt van de aanvaller. Middenvelder Jesper Drost liet een minuut later ook van zich gelden. Jeppie waagde een poging op het vijandelijke goal, maar zijn inzet belandde helaas in het zijnet. Op slag van rust had de thuisploeg op een 1-0 voorsprong moeten komen, maar aanvaller Fred Friday faalde oog in oog met Sergio Padt. Kort daarna pareerde de keeper ook nog inzetten van Wuytens en Seuntjes. FC Groningen kon dus zonder kleerscheuren de kleedkamer opzoeken. 

FC Groningen moest nog 45 minuten overleven in Alkmaar, maar liet zelf na om te scoren. De thuisploeg kreeg genoeg kansen op een voorsprong, maar keer op keer ging het leer maar niet tegen de touwen. Padt stond regelmatig zijn mannetje, tot wanhoop van de thuisploeg. Middenvelder Jenssen had de meegereisde supporters een groot plezier kunnen doen door tegen de verhouding in te gaan scoren. Keeper Krul lag op de grond na een schot, Jenssen had moeten scoren, maar schoot wild van dichtbij hoog over de goal van de thuisploeg. Deze inzet telden we al, maar dacht mocht dus niet baten. De klok tikte vervolgens tergend langzaam door, een punt kwam binnen handbereik. In de slotfase kon de FC met lege handen staan, maar wederom toonde Sergio Padt zijn kwaliteiten, na een goede inzet van aanvaller Wout Weghorst. 

Hans Nijland on Twitter

Mooi: het eredivisie-debuut van Ajdin Hrustic!

 

FC Groningen speelde dus knap gelijk in Alkmaar, hier en daar met vlieg en kunst werk. Aankomende woensdag wacht al weer de volgende wedstrijd, dat in de eigen Euroborg tegen NEC uit Nijmegen. Groen-wit is verplicht om dan te gaan winnen, al zal het veldspel over een langere periode toch beter moeten zijn dan vandaag. 

Reacties:
harley01-04-2017 om 21:09

God wat vond ik Bacuna en Drost slecht...

harley01-04-2017 om 21:10

God wat vond ik Bacuna en Drost slecht...

kees01-04-2017 om 21:18

het was voor veel Groningen spelers geen goede wedstrijd...teveel middelmaa of "6-jes" in de beoordeling, en eigenlijk moet ik erbij zeggen: ze mogen blij zijn met een punt, maar dat ze geen goal afdwingen in de voorste linie, dat mankeert er het hele seizoen al aan.  Dat Drost of Mahi of Tibbling nu eens een keertje wel het verschil kunnen maken. En Jenssen miste precies zo'n afvallende bal voor open doel als 4 weken geleden.  Ondanks dat ik jullie weekend niet wil bederven: FC Groningen speelt naar z'n mogelijkheden, maar wordt week op week niet strerker, althans ik zie het niet !

FCG-Forever01-04-2017 om 21:29

 Sergio Padt Sergio Padt Sergio Padt olé olé

Cantona01-04-2017 om 21:44

Een paar leuke acties gezien in een wedstrijd die grotendeels door AZ werd gedomineerd.

Memisevic en Reijnen speelden goed en Past was geweldig.

Was verder geen goede pot, dat in tegenstelling tot Heracles-Heerenveen..... Heerlijke pot

M0i01-04-2017 om 21:45

Punt tegen een tegenstander als AZ is op zich prima. Zij vergaten echt om de kansen af te maken. Wij ook zeker één keer, de bal van Jensen had er best in gemogen. Padt, Memisevic en Jensen de drie beste Groningers van het veld. Hrustic liet zien de bal wèl aan de voet te kunnen houden en lekker in te kunnen dribbelen. Woensdag maar in de basis.

Voor de rest, ons middenveld was dramatisch, veel te veel passes naar de verkeerde kleur, onnodig balverlies, bijna alle tweede ballen bij uitverdedigen voor AZ.

Jantje01-04-2017 om 22:17

Tijd voor nieuwe trainer volgende jaar. deze trainer krijgt er geen vuur in bij de FC. dit was mischien wel de laatste kans op de playofs en dan speel je zo tam .

fc gras03-04-2017 om 17:53

Inderdaad, seizoen uitzitten met Faber en dan het komende seizoen een nieuwe trainer voor de groep, het is een keurige vent en denk ook dat hij zijn werk met volle inzet doet, maar ik denk niet dat Faber kan bieden wat de euroborg wenst, voetbal.

rob roy01-04-2017 om 22:25

Zit nait zo te zeur'n jóh.Elk puntje is d'r aine. Wees bliede dat ze nait verloor'n hebbe'n. Soesdert!!!!

brummie01-04-2017 om 23:03

Een wonder dat er niet gescoord is in Alkmaar. Fc met Mahi en Jensen  2 enorme kansen. Zuivere penalty onthouden. Voetballend gezien Az bovenliggende partij, maar net als Fc in de eindfase niet goed gelukkig. In kader van behalen van play-offs 1 punt misschien weinig. Aandexandere kant een gelijkspel bij az uit is normaliter een prima resultaat. Padt absolute uitblinker, en vond jensen en centrale duo ook goed spelen. Iedereen heeft hard gewerkt voor resultaat. Mooi dat hrustic zijn debuut heeft gemaakt. Sorloth speelde ongelukkig,  maar heeft eigenlijk weinig bruikbare ballen in de 16 gekregen. Kan wel leven met dit resultaat. Op naar NEC thuis. Tijd voor de volle buit!

brummie01-04-2017 om 23:12

Kurt Westerman was als verslaggever een  verschrikking inderdaad. Wel vertelde hij dat na Ajax , PSV fc meeste pogingen op doel heeft. Fc heeft zichzelf veel te weinig beloond door niet effectief genoeg te zijn het hele seizoen. Vaker het netje vinden en de wereld ziet er heel anders uit. 

Ronnie 02-04-2017 om 08:09

Dat klinkt allemaal mooi Brummie, maar ik hoef geen mooie woorden van KurtbWesterman. Voetbal is niet wie mooi voetbalt of meeste balbezit heeft (typisch nederlands gelul) waar wie er het meeste inschiet.

treurig dat de keeper man of the match is geworden. Idealiter is dat namelijk iemand uit de voorhoede die er een of meer in legt. Daar gaat het namelijk om, scoren. En het hele lftal moet zo worden opgebouwd dat je weinig tegen krijgt maar vooral ook scoort.

het eerste , weinig tegen krijgen, lukt afven toe met dit elftal.mhet tweede zelden. En dan sta je dus waar je hoort met voetbal wat niet om aan tevsien is en lege stoetjes.

dat gelul over die asorloth is nu ook wel een keer mooi geweest. Die is slecht gescout. Man heeft te weing techniek en is nietbsnel genoeg. Laat dat nou niet te leren zijn....

paar wedstrijdjes nog, even doorbijten, strik er om en 2017/2018 hopen dat het beter gaat.

appie happie02-04-2017 om 00:00

Een heel net puntje...woensdag 3...

campesino02-04-2017 om 10:19

Puntje waar niemand op gerekend had. voor de rest wedstrijd snel vergeten. 

maar appie, met mahi sorloth en drost in deze vorm wordt het moeilijk doelpunten maken. dus die 3 punter zie ik wederom somber in.

kees02-04-2017 om 10:44

Ze moeten niet zielig gaan doen, he...die spelers bedoel ik !  Het grootste deel zit of zat in vertegenwoordigende Nationale jeugdelftallen... dus dat er wat behoporlijks   op niveau wordt gevraagd, dat staat buiten kijf.  De twee wedstrijden van deze week moeten ze gewoon overtuigend winnen...niet dat halfslachtige, met Sorloth  in de basis of Tibbling opp links of uiterst rechtsachterin,  of Drost die nog niks heeft laten zien... Nee gewoon Van Nieff erbij achter de aanval en Linssen en mahi bikkelen in de spits... vechten voor iedere meter...  Memi achterhouden blijkt goed en Bacuna in de stfrijd en Jenssen over de as .  Begin met de sterkste en meest aanvallende opstelling, en  laat Maduro desnoods nog een keer meedoen voor de defensie...  ALLES om maar te winnen... EN NIKS MINDER DAN DAT   is dat duidelijk ? 

brummie02-04-2017 om 10:43

Ronnie , waarom is het treurig dat een keeper man of the match wordt? Komt toch veel vaker voor. Net als dat een verdediger, middenvelders aanvaller dit kan worden. 

Een punt uit bij az is gewoon een goed resultaat. Az heeft op een aantal posities gewoon betere spelers. Qua begroting etc gewoon een grotere club. Maar az faalde ook in de afwerking. Denk ook slechte scouting daar. Ben een beetje met geluk had fc ook zomaar kunnen winnen. Was qua spelbeeld wellicht niet verdiend geweest,  maar zoals je zelf schrijft,  het gaat om het scoren. 

kees02-04-2017 om 11:06

waarom>   waarom??...je had wellicht de nieuwe bisschop van (FC) Groningen moeten worden, Brummie of... nieuwe directeur betaald voetbal KNVB...daar kan je met de Zegen van boven alles wat krom is recht lullen.   Als het hele voetbal alleen maar gaat over het resultaat, dan hoeven we hier geen blog eraan te wijden.  Dat het bij de FC niet goed (genoeg) is voor een PO plaats, is ondanks de nivellering/ verjonging van de selecties in de vaderlandse competitie,  is nu toch wel genoeg gezegd, Utrecht Heerenveen en AZ en Heracles zijn Groningen dit seizoen duidelijk voorbij! en dat er te weinig progressie in zit bij de FC met al die gelijke spelen, dat mag je het bestuur en de trainer verwijten... Niet dat ze allemaal weg moeten, maar wel dat ze komend seizoen op de transfermarkt niet nog weer meer bezuinigen met het halen van vervangende puur modale spelers met beperkingen...Waarin het mislukken van het voetbal finesses (2/3 balbezit voor AZ) en door persoonlijke onkunde (24 corners bij AZ) en fouten in de afwerking zo storend aanwezig is  O ja....ik vergat het bijna...  straks zijn ze te vermoeid voor een midweekse wedstrijd...thuis in Euroborg  op fietsafstand nog wel  .   Geef ze in plaats van een overwinningsbonus een  extra bruine boterham met pindakaas.

M0i02-04-2017 om 11:18

Maak je niet druk kees over die vermoeidheid .... ondanks de fietsafstand komen de spelers in hun dikke Mercedes naar het stadion. Misschien wel een deel van het probleem van het moderne voetbal.

Ronnie 02-04-2017 om 20:17

Het is een beetje die eenzame man die zich afvraagd waarom iedereen aan het spookrijder is Brummie. Als toch het overgrote deel van de mensen zegt dat het slecht gaat met de fc, wat drijft iemand dan om bijna alles te ontkennen?

Kijk nou gewoon eens naar de stand dan. Objectiever kan het niet toch, want op jou teletekst staat hetzelfde als op die van mij.

Staat fc Groningen bij jou ook maar 5 punten boven nacompetitie? Ja toch? Nou, kijkend naar de vorm en komende tegenstanders en plek op de ranglijst

wat doen we het dan goed hè? Goede selectie, prima resultaten, doelpuntrijke wedstrijden....

of ben ik nu die enige eenzame rijder die alles positief vindt.

 

ronald197602-04-2017 om 11:01

1 ding is duidelijk geworden drost er uit hrustic erin was rustig aan de bal denkt aanvallend  woensdag word duidelijk of we naar onderen moeten kijken of naar boven  op de ranglijst vrees ergste als je zulke goede kansen mist dan tja maak je het jezelf moeilijk

brummie02-04-2017 om 11:44

Stel je niet aan Kees, elke speler kan man of the match worden in een elftal. Lamprou was tich ook man of the match bij Willem II tegen fc. Als Padt elke wedstrijd man of the match werd zou ik me zorgen maken. Hoef je geen bisschop of directeur voor te worden. Vind selectie utrech, Heracles en Heerenveen niet beter dan Fc. Ze hebben het geluk dat hun spitsen de goals wel maken, haller, reza en armenteros . Alhoewel Heerenveen wel in een erg vrije val zit. Fc moet en kan beter, repeterend verhaal. Het verwijt dat ik alles wat krom is recht praat is onzin. Heb vaak genoeg aangegeven dat ik vind dat Faber niet genoeg uit de selectie haalt en dat fc op zoek moet naar een leiders type. Maar blijkbaar wordt hierover heen gelezen. En blijkbaar vindt jij van jezelf dat wat jij schrijft wel de waarheid is. Roomser dan de paus zou ik terug willen kaatsen. 

kees02-04-2017 om 12:11

Ik schrijf inderdaad wat ik vind, en waarvan ik denk dat het waar is... Mag dat niet van jou?  Is helaas weer zo'n opmerking van jou aan anderen op dit forum  waar de arrogantie vanaf druipt. 

De voorlaatste zin van joju is wel juist: daar heeft het bestuur vorige zomer met die nieuwe trrainer beknibbeld op de selectie.  Daar moest Faber het mee doen, en in zijn openingspersconferentie in het voorjaar van 2016 zei hij nog hoopvol: dat  er van alles gaande was/"gebeurt" bij FC Groningen.  Dat jij eroverheen leest / of je ogen sluit voor het feit dat twee seizoenen lang de vertrekkende spelers niet adequaat zijn vervangen, dat wreekt zich nu over een heel seizoen.  Dat is aan Faber niet te verwijten.

En of JIj mag uitmaken of ik mij "aanstel"? ...als je schrijft  dat het profvoetbal alleen een kwastie is van puur geluk ( bij de concurrentie )...dan  verklaart dat genoeg over die opportune gedachte dat je bij FC Groningen het met dit spelersbeleid  wel redt.  Ik ga niet over de mening van anderen, maar toevallig of niet: FC Groningen moet nu weer veel investeren en versterken; daar heb ik de hoop nog niet opgegeven voor komende window.  Als Drost, LInssen en Mahi en Padt en Maduro en Hiariej mogelijk weg gaan...  dan moeten ze naar mijn idee behoorlijk van voor af aan beginnen.  Met Faber natuurlijk .  maar die weet beter dan jij en ik samen hoe de vlag er werkelijk bij hangt.  

Hgz02-04-2017 om 14:29

Brummie zet die groenwitte bril es af man.

Jantje02-04-2017 om 11:50

Vlaar had rood moeten hebben en de bal op de stip duidelijk een penalty.

02-04-2017 om 11:59

Ik zit al een poosje met mijn hoofd bij volgend seizoen. Gister mooi zomeravond voetbal gezien. Nait te druk maken heren.

Roelofsky02-04-2017 om 12:10

Vraag mij opeens af is er uberhaupt wel een wedstrijd geweest die ze gewonnen hebben met Hiariej in de basis. Weet iemand dat?
Hiariej een leuke voetballer maar geen winnaar hobbelt wat over het veld en strooit af en toe met leuk paasje. Het is geen bikkelaar en die hebben we nu juist nodig. Als Hiariej de middelmaat is van de FC is dat toch zeer bedenkelijk.....

appie happie02-04-2017 om 12:18

Hij was gisteren zeer slecht...Net als die linksback..drama..Gelukkig is linssen er woensdag weer voor Drost....en winnen we dan eindelijk weer eens

Hgz02-04-2017 om 14:32

gebrek aan beter

Martijn 03-04-2017 om 10:41

ja die zijn er, en helaas dit seizoen zijn die overwinningen met hiarje in de basis net zo zeldzaam als met ieder ander.

En we kunnen met z'n allen lekker blijven zeuren, feit is dat er tijdens het seizoen niets aan de selectie veranderd kan worden.

dus uitzingen en afwachten wat er volgend jaar allemaal gaat veranderen.

 

daarnaast kijk eens naar heerenveen, voor de winterstop met 29 punten uit 17 stonden ze op plek 4.

odegaard komt er extra bij (schijnt een hele goede speler te zijn) en iedereen blij daar, die hebben slechts 8 puntjes erbij gesprokkeld en inmiddels staan ze met 37 uit 28 op plek 8, en moeten zij zelfs al uitkijken dat ze de plyoffs niet mis lopen :)

als dat gebeurd is iedereen hier ook weer blij

het kan allemaal raar lopen in de voetballerij 

brummie02-04-2017 om 12:21

Kees, je verwijt mij, wat jezelf doet. Je laat mij niet in mijn waarde. Je mag schrijven wat je wil, heb ik totaal geen problemen mee. Maar laat het een ander ook doen dan! 

kees02-04-2017 om 12:42

we komen er wel ...

Hgz02-04-2017 om 14:35

Brummie wat jij elke keer schrijft wekt ergenis op bij mensen hier. Jij verdraait de zaken elke keer. jij probeert altijd iets positiefs te vinden wat er eigenlijk helemaal niet is en die anderen niet zien.

Johan02-04-2017 om 13:13

Leerdam, Woudenberg, Holla en Manu zou mooi zijn Graag nog ergens een 10 halen. Misschien vd Streek en je bent klaar. Weg Sorloth, Drost, vdLaan, Maduro en Mahi (voor het geld) Vindt ook dat Tibbling zoals die nu gebruikt wordt weg mag. Slaat nergens op en blijkbaar ziet Faber het niet in hem zitten. Misschien nog een type Cherry huren bij een buitenlandse topclub met optie tot koop. Misschien zou die Warmerdam ook een optie kunnen zijn ipv Woudenberg

campesino02-04-2017 om 14:08

johan, met de spelers die jij noemt zie ik ons niet echt veel beter worden. woudenberg of davisson, dan kies ik voor davidson. en holla daar zit ik al helemaal niet op te wachten. is een paar jaar geleden te licht bevonden. ik vond hem traag en veel domme overtredingen maken. had wel een leuk schot maar dat heeft van nieff ook. niet doen!!. vd streek voor de breedte misschien, maar dat zie ik ook niet als een kwaliteitimpuls. en als mahi vetrekt zou daar eigenlijk kwaliteit voor terug moeten keren en of manu dat nou is. 

Hgz02-04-2017 om 14:39

als ze deze spelers halen zit je volgend jaar weer te klagen dat er geen kwaliteit is. Holla, Leerdam Manu? kom op zeg,middelmaat!

Johan02-04-2017 om 13:23

Misschien kun je Odegaard nu wel huren met een optie tot koop. Zal toch niet al te duur meer nu zijn en je kan aan alles zien dat die wel kan voetballen maar erg dringend wedstrijden moet gaan spelen en dat ie ook op 10 moet spelen. Maar goed van Real nd FC is misschien qua salaris niet haalbaar. Maar dromen mag

campesino02-04-2017 om 13:58

Ik was linssen inderdaad vergeten. dat maakt me iets positiever mbt woensdag. niet dat linssen groots speelt, maar vergeleken met sorloth scheelt dat een slok op een borrel. wat me ook niet kan bekoren is tibbling op links. hiarieh deed het trouwnes niet slecht als rechtback gisteren. en padt is echt completer geworden. vooral bij hoge ballen heeft hij vooruitgang geboekt. vorig jaar kwam hij ondanks zijn 2 meter uit als een schijterig mietje, maar beetje bij beetje is het een kerel geworden.

kees03-04-2017 om 07:56

Tibbling wordt daar geposteerd om de tegenstander uit elkaar te trekken, en zo ruimte te geven voor Mahi en anderen... naar mijn idee heeft dit tactische spel weinig rendement.  Tibbkling zelf is wel in staat een goede pass te geven, maar Drost en anderen gaan hier veel te omslachtig mee om.  Tibbling moet in de as spelen, zoals het eerste jaar bij FCG.  Met Bacuna als snelle opkomende speler zit er wel wat prograssie.  Als je naar Ajax -Feyenoord kijkt, dan zie je dezelfde patronen: Ajax speelt gewoon op eigen kracht de spitsen aan, terwijl Feyenoord steeds te laat komt in individuele taken, en zo niet gevaarlijk kan worden.

Voetbal is een raar spel, het is een teamsport, maar één speler/aanvaller kan het verschil maken.  Die heeft FC G momenteel niet.  een Berg, Matavz of Chery....  Gek ook dat deze spslers na jaren , nu bij hun huidige club zo goed spelen.  Kennelijk duurt het ook jaren voordat een speler  zelf progressie maakt. een enkel toptalent ( Suarez )doet dat sneller.

Johan02-04-2017 om 14:55

Ieder z'n mening. Maar ik merk wel dat er weinig realiteitszin is want ik vrees dat Grunn wel uit deze vijver moet vissen. Kijk ik zou ook graag Messi willen maar ja. Leerdam is in mijn optiek de beste transfervrije RB. Holla is nu 1 van de betere transfervrije cvm,s die ook naar Groningen zou willen komen want tis maar de vraag wie straks nog willen komen. Maar goed sta open voor betere suggesties

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

kees03-04-2017 om 07:59

Dankzij de KPN storing fo een vastzittende <ENTER> toets, heb jij je boodschap over kunnen brengen...

brummie02-04-2017 om 15:11

Hgz, 

Telkens negatief schrijven, wekt ook ergenis op. Weet dat verschillende poster s zijn afgehaakt vanwege negativiteit hier op dit forum. Je hoeft mijn posts niet te lezen hoor, is geen verplichting. Laat iedereen in zijn of haar waarde. Discussie is prima. 

rob roy02-04-2017 om 15:27

Spijt me nog altijd dat Bokko is afgehaakt, maar die andere twee (Hoekie en "Piethoantje" Okker) mis ik onder geen enkele voorwaarde. Opgeruimd staat netjes.

brummie02-04-2017 om 15:12

Apart dat mijn laatste schrihven meerdere keketen geplaatst is,geen idee hoe dat kan , excuses daarvoor!

campesino02-04-2017 om 16:43

Maar is bokko afgehaakt, of was het de tand des tijds?

rob roy06-04-2017 om 14:20

Helaas is Bokko al een hele tijd "uit de ether", ik vrees dat de goede man niet meer "onder ons is", jammer. Ingehaald door de tijd???

rob roy02-04-2017 om 15:24

Nu al genoeg op, Brummie? En het is pas kwart over drie.

brummie02-04-2017 om 15:42

Haha Rob Roy, ja ben nog dronken van geluk van het mooi behaalde puntje in Alkmaar. De mooie pass van Jensen en fantastische aanname van Mahi. Had een beter lot verdiend. Soms kun jw gewoon ook van kleine dingen genieten, tenminste als je ze wil zien he? Op naar as woensdag. Verheug me er nu al op. 

ronald197602-04-2017 om 15:31

Please geen manu leerdam.  Moeten nu eens ECHTE versterkingen komen  geen afdankertjes meer

Hgz02-04-2017 om 15:38

Brummie. Ik schrijf misschien negatief, maar je kan moelijk zeggen dat het goed gaat met de club, Ik schrijf wat ik zie en dat zijn veel fouten die worden gemaakt. Als dingen goed gaan zeg ik het ook. Ik laat jou in je waarde en je mag schrijven wat je wil, maar ik stoor me eraan, ik zie het gewoon anders, maar ieder zn mening. Het doet me wat dat de club zo afgezakt is terwijl, als ze de zaken in de tijd van Nevland, Suarez, Tadic, wat beter hadden aangepakt structureel tot de top 5 hadden kunnen behoren. Want ze hadden toen goed verdiend aan deze spelers.  Maar ze hebben daarna teveel spelers gehaald die het niet hebben gered en dat begon al bij Femi.l Verschillende posters afgehaakt? Volgens worden er nog genoeg reacties gegeven en er komen genoeg nieuwe posters bij. Dat mensen afhaken heeft meer te maken dat mensen klaar zijn met de FC denk ik.

rob roy02-04-2017 om 15:53

Is allemaal waar HGZ, maar het is al zo vaak gezegd, dit verhaal. Begint een beetje afgezaagd te worden. Dat het team "vierkant" draait weten we allemaal, maar stop eens een keer om elkaar de vlooien af te vangen. We moeten vooruit kijken. De komende 4 wedstrijden moeten gewonnen worden en dan doen we weer gewoon mee. En dat er mensen afhaken is normaal, overigens waren dat niet de "beste"posters. En.......HGZ.......als goede supporter ben je nooit "klaar" met de FCG, die club blijft in je hoofd zitten totdat je het "hoekie omgaat"  

campesino02-04-2017 om 16:09

Maar dat is nou net de kunst van een goede scouting. het is niet ons werk spelers aan te dragen. hooguit kan ik zeggen wat voor soort spelers ik graag zou zien. en laten kunnen wij de kunsten van de scouting de hemel in prijzen of totaal afkraken.

misschien verwachten we inderdaad te veel , maar ik blijf hopen op 2 kwaliteitspelers van de zomer. 

Nogutsnoglory102-04-2017 om 17:20

Blij met punt. Is toch een winstpunt. Ben toch gematigd positief ondanks het slechte voetbal. Komende 2 wedstrijden zijn cruciaal. Als je van NEC en Den Haag weet te winnen dan is de negende plaats zeker nog haalbaar. En heel langzaam na een wedstrijdje of 25 begint eindelijk Faber ook het licht enigszins te zien. Misschien dat hij dit forum ook begint te lezen. Nadat hij eindelijk had begrepen dat van Lief geen linksback is begint hij na veelvuldige smeekbedes op dit forum toch ook in te zien dat Memisevic in de basis hoort als centrale verdediger ( en niet Larsen ) naast Reijnen . Nu nog de tip oppakken dat Tibbling centraal in de as moet spelen en niet als een soort valse linksbuiten ( ja Faber hoe verzin je het ) dan is het misschien nog niet eens te laat. Onbegrijpelijk dat je met dit materiaal onder Willem 2 en Pec staat en slechts 2 punten boven promovendus Sparta en vreemdelingenlegioen NEC en slechts 5 punten boven oud papierclub Excelcior. Ook na 28 wedstrijden heb ik nog nauwelijks uitgespeelde aanvallen gezien onder Faber en speelt het team als los zand en vaak ook zonder passie. 

Woltjer02-04-2017 om 18:34

Ik heb en strijdbaar Groninge gezien. Een punt gehaald uit tegen AZ, waarom die negatieve reacties ?!

kees03-04-2017 om 17:25

@Woltjer: de vraag stellen - is hem beantwoorden!: 12 gelijke spelen, eerste seizoenshelft vooral uitoverwinningen, en iedere wedstrijd dichterbij het seizoenseinde bepaalt uiteindelijk op welke plaats we nog kunnen eindigen. Nog meer:  de defensieve speelstijl met een niet scorende aanval van FC G heeft ook deze wedstrijd geen doelpunten opgeleverd...wel één punt, waarvan acte. 

02-04-2017 om 18:39

Omdat de meesten hier het lastig vinden om vooruit te kijken. En vooral wekelijks dezelfde algemene problemen naar voren halen , wat dit seizoen toch niet meer veranderd. Ik denk persoonlijk dat groningen de goeie weg is ingeslagen met dat topspirtcentrum alleen de vruchten pluk je niet nu. Hopen dat ze komende zomer een mooi team kunnen neerzetten die weer top 8 draait.

rob roy02-04-2017 om 21:23

Hans Nijland zal binnenkort wel weer van alles beloven, in de trand van "reperesentatief elftal, of was het alleen het kopen van een seizoenkaart te promoten, het geen binnenkort weer in gang gezet wordt. Hopelijk houdt hij zich nu dan eindelijk eens aan z'n beloftes en zorgt voor een stuk of wat uitstekende spelers. Beloftes maakt schuld, Hans, dus doe er wat aan !!!!!!!

02-04-2017 om 22:11

Daar prik ik wel doorheen want nijland blijft een blaaskaak. Wel de juiste man nog tot op heden , en ik hoop zeker dat ze goed bij de les zijn komende transferperiode. Want ze hebben wel weer positieve reclame nodig! Vooral naar de achterban , het mag wel weer gaan leven van mij. Mensen die graag naar de fc gaan met plezier!  Meer sfeer in het stadion , meer gevulde stoeltjes. Want nog zo jaar als dit , schiet nait op!

Marco02-04-2017 om 22:47

Bonuspunt. Woensdag zeer belangrijke wedstrijd. Bij winst doe je gewoon weer goed mee voor play-offs. Ondanks dat er te weinig kwaliteit en doelpunten in het elftal zit, doen we het tegen linkerrijtje ploegen het zeer behoorlijk qua resultaat.

Nijland moet waarmaken wat hij in de media allemaal loopt te tetteren. Als je de achterban een nieuwe rechtback toezegd bij verkoop van Hateboer willen we geen Hiariej rechsback zien staan die bij de eerste de beste terugspeelbal naar de keeper de bal kado doet aan een AZ-spits en hem zo vrije doorgang naar het doel verleend. Onbegrijpelijk dat zulke spelers die zelfs door Cambuur te licht zijn bevonden, bij Groningen in de basisstaan en contractverlenging kunnen krijgen. Selecteer eens door op kwaliteit. We staan onderhand het hele seizoen in het rechterrijtje.

 

 

 

herman196002-04-2017 om 23:14

helemaal mee eens Marco,deze spelers zijn vorige seizoen uitgeleend omdat v Looi het niet in hun zag zitten. En nu moeten Hiariej en v Nieff het opknappen( bijde op de bamk bij Cambuur en Excelcior) maar wel in de basis bij de FC. Daarom zeg ik ,en dat doe ik nog dat deze elftal nooit de potentie zal krijgen om bij de eerste 7-10 te komen. En al helemaal niet dat het Faber zijn fout is.

Ben wel onzetten benieuwd wat de FC gaat doen in het nw seizoen.Want dat er nu wat moet gebeuren is erg duidelijk,en weet je die hele play-off moeten we niet eens aan denken. gewoon voorbereien op het nieuwe seizoen. En hopelijk wat spelers waar we van op aan kunnen.

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!