Terug

Deel deze pagina:

[Update dinsdag 18 december] Tijdens winterstop, mini-trainingskamp in Duitsland

Door Redactie 4 reacties

FC Groningen heeft tijdens de winterstop een mini-trainingskamp belegd bericht de clubsite. Vanaf dinsdag 8 januari t/m vrijdag 11 januari bivakkeert het in Duitsland. Op vrijdag 11 januari wordt om 15.00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tegen MSV Duisburg (2e Bundesliga). Meerdere details zullen binnenkort bekend worden gemaakt. 

 

Update dinsdag 18 december - FC Groningen gaat twee oefenwedstrijden spelen in Duitsland. Op dinsdag 8 januari is FC Köln (dat eveneens in de 2e Bundesliga uitkomt) de eerste tegenstander.

Reacties:
Nogutsnoglory106-12-2018 om 22:58

Helemaal prima. Danny snapt het. Al jaren dure trainingskampen in de winter. Vervolgens werden er in de eerste wedstrijden traditioneel weinig punten gepakt. Op prachtige velden trainen in Spanje om vervolgens op je bek tegaan onder Hollandse omstandigheden . Ook nog een leuke oefenpot tegen Duisburg een traditionverrein. Prima. 

Martijn 07-12-2018 om 17:02

Grootste probleem van trainingskampen in Spanje is het warmte verschil. Je lichaam past zich eerst aan bij de warme omstandigheden en moet dan terug acclimatiseren naar de koude/natte omstandigheden hier. Prestaties worden daar niet beter van en blessuregevoeligheid neemt daardoor ook toe. We mogen hopen dat ze daar voorgoed vanaf zijn nu.

Laat ze dan beter naar Noorwegen gaan voor een militaire training van eee week. Komt het team gevoel, voor elkaar daar het vuur gaan ten goede en ze worden er een stuk harder van.

kees08-12-2018 om 02:48

Idd...net als Tim Sparv die om het jaar een herhalingsoefening/koud weer training/ moest doen.  En vwb die kampen in Spanje: daarná had FC groningen bijna altijd een slechte serie van 4 of 5  wedstrijden in de sneeuw of spelen onder nul... kunnen we helemaal niet gebruiken op dit moment.  Ze hebben een goede tegenstander gekozen tegen  MSV  Duisburg, ook zonder Doan is dat pure winst

Pietjepal07-12-2018 om 21:15

Mooi bedacht, maar andere clubs gaan toch ook naar de zon?

marcelfcg18-12-2018 om 19:21

Dat zijn 2 hele mooie oefenpotjes.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!