Terug

Deel deze pagina:

Tjaronn Chery niet benaderd door FC

Door Redactie 1 reactie

De transfermolen moet nog goed op toeren komen bij FC. Dit geldt evenzo voor de gebruikelijk geruchten waarvan we sowieso al kunnen ontkrachten, dat Tjaronn Chery (helaas) niet terugkomt naar FC Groningen. Eén van onze redactieleden heeft vandaag telefonisch contact gehad met Tjaronn en gevraagd of hij daadwerkelijk gepolst is door FC voor een eventuele terugkeer in groen-witte dienst. Tjaronn Chery zegt dat hij niet door Groningen is benaderd en laat eveneens weten dat hij supergelukkig is in China - waarvan akte. 

Reacties:
rob roy20-06-2017 om 20:17

Had allang door dat hij het bij die Chinezen best naar z'n zin had. Hij kan zich daar in "no time" financiëel onafhankelijk spelen. Hij zou dan wel gek zijn om bij de FC-Groningen voor in zijn ogen een hongeloontje te gaan ballen. Overigens, het terughalen van een vertrokken speler loopt meestal op een teleurstelling uit, niet doen dus. En Tjarron, blijf jij maar lekker in het mooie China, daar waar de bomen tot in de hemel groeien.

marcelfcg20-06-2017 om 20:23

Ik lig er ook niet wakker van. Hij is in China echt niet beter geworden. Ik zit meer te wachten op die Spaanse Bosnieer Kodro. Dat lijkt mij een beste spits voor ons.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!