Terug

Deel deze pagina:

Todd Kane keert terug naar Chelsea + Update woensdag 31 januari

Door Thijs Faber 11 reacties

Todd Kane keert per direct terug naar zijn club Chelsea, dat meldt FC Groningen zojuist via de officiële kanalen. De Engelse rechtsback werd voor een seizoen gehuurd van de Londenaren, maar het was tot nu toe verre van een goede match. De Engelsman werd al snel uit de basis gespeeld door Mike te Wierik en had nog veel last van zijn kruisbandblessure. Wij danken Todd Kane voor zijn goede inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere carriere!

Update woensdag 31 januari - Todd Kane wordt door Chelsea uitgeleend aan Oxford United. Deze club komt uit in de Football League One en is de derde divisie in het Engelse voetbal. 

Reacties:
Ronnie 30-01-2018 om 18:23

Als je niet speelt en steeds geblesseerd bent, prima dat ie gaat

30-01-2018 om 18:27

Dus naast Zeefuik komt er nóg een niuwe speler.

Hgz30-01-2018 om 18:30

 Chelsea zal zich nu wel 2x bedenken om weer een speler aan Groningen uit te lenen

skjipke30-01-2018 om 18:46

Zijn er ook nog spelers die zich wel thuis voelen bij FC Groningen?? Sjonge jonge... het houd niet op!

kees30-01-2018 om 18:46

tis net of de voorjaarsschoonmaak al is begonnen...  Reijnen, Kane en Jenssen en Hoesen en Idrissi weg...who's next?

 

Ronnie 30-01-2018 om 18:54

Vergeet Groninger en de trainer niet Kees. Ik zeg doorgaan met vegen.

ik zou ook eens naar de scouting kijken bijvoorbeeld

rob roy30-01-2018 om 19:01

Tom Okker, Bokko......................o, nee dat zijn geen voetballers maar..............??????

nulvijftig30-01-2018 om 18:53

Als ze Kane laten gaan zal de deal met Zeefuik ook zo goed als rond zijn lijkt me. Die wordt morgen gekeurd en gepresenteerd dus.

tante jannie30-01-2018 om 19:01

Binnen de FC een x goed  doorlichten waarom er zoveel spelers mislukken.

Lees net dat sorloth voor veel geld meer dan 10 miljoen naar c.palace gaat.

FC heeft hem voor 350.000 vd hand gedaan. Hoop dat er een doorverkoop clausule in zit.

Speelt dus goed in Denemarken. Deense competitie is te vergelijken met Nederlandse.

Rob197030-01-2018 om 19:01

Ik ken zijn fysieke problemen niet, maar hij had voor mij iedere wedstrijd wel mogen spelen. Te Wierik Memisevic in het centrum en Warmerdam links, precies zoals het geplant was, maar Faber heeft ook dit plan om zeep geholpen. Door zijn gegoochel is geen enkele vastigheid ontstaan. De goals van afgelopen weekend zijn daar nog maar eens een voorbeeld van, geen enkele vastigheid en automatismen. Ik heb de eerste tegengoal nogmaals gezien, amateurisme ten top.

robin30-01-2018 om 19:03

Aanvullen met jeugd!!  Willen ze ja....Dan ook maar gelijk accepteren een divisie lager te gaan spelen!!!  Daar gaat het wel hard naar toe op deze manier... Lijkt wel op een leegloop... Heb zo'n idee dat de sfeer niet geweldig is. Waarom hebben anders verschillende spelers het niet naar hun zin?? 

 

kees30-01-2018 om 20:41

spelers kijken vooral naar zichzelf...dat brengt topsport ook mee.  Als je namelijk het idee krijgt dat je op een dood spoor zit, dan houd je die motivatie gewoon niet vol. Maar er is méér:  door de commercialisering worden er ook andere methoden gevonden om in het nieuws te komen. Fox filmpje, de tafel van Kees,  ...alles is geoorloofd als je maar niet anoniem wegkwijnt op de reservebank. Cultfiguur of niet: Veldwijk past gewoon niet in dit team qua sfeer.  die moet bikkelen in een selectie waar hij de ballen niet voor het inschoppen krijgt.  Mahi is ook (te) ver gegaan en zijn uitspraken (met de houding van Idrissi) dragen zeker niet bij tot collegialiteit.  Doan kan ik moeilijk inschatten als Aziaat, maar heeft een gulle lach etc...   

Ik denk met weemoed terug aan de tijd dat trainers nog autoriteit jegens de selectie hadden.... door hun leeftijd alleen al.

Maar ik denk dat de tijd nu rijp is voor versterkingen, te beginnen met een kopsterke lange gast die behoorlijk ervaren is en de 100m in 13 seconden loopt.  Robben kan dat, maar die gaat niet in groen-wit spelen voorlopig.

 

Dus wat wij er nu allemaal van vinden?  Vitesse verslaan natuurlijk, want de eerstvolgende wedstrijd is weer de belangrijkste  !

KWibus30-01-2018 om 21:06

Die spits liep hier een paar maanden geleden gewoon binnen de poort en gaat straks voor miljoenen een transfer maken. Dat is toch wel eens iets om serieus aandacht te besteden.

Waarom ging het hier niet lekker met Sorloth!!

Kelderklasse30-01-2018 om 21:29

Sorloth had bij Groningen 42 eredivisie wedstrijden nodig om 5 keer te scoren, Veldwijk heeft er op dit moment 4 gemaakt in 16 wedstrijden. En van Weert 11 in 34 wedstrijden. Dat Sorloth er nu 10 maakt in Denemarken is ook niet zo gek, die competitie is toch echt een stuk zwakker dan de eredivisie.

Nu er 10 miljoen geboden is, wat ik met een korreltje zout neem want geen enkele Deense club zou zo'n hoog bod kunnen afwijzen, is Sorloth ineens een top spits... laten we vooral niet vergeten dat bij elke aanname van deze spits de bal anderhalf meter van de voet af sprong. Maar laten we hopen dat het bedrag geboden word want over het algemeen bedingt Groningen een doorverkoop percentage bij uitgaande transfers. 

Ronnie 30-01-2018 om 21:51

Ik had bij Sorloth het gevoel dat de dozen nog om de voeten zaten. Technisch beperkt. Ik had er meer van verwacht. 10 miljoen nu is de complete gekte op de markt.

net als dat belachelijke bedrag voor van dijk die nu op de bank zit bij Liverpool na twee mindere wedstrijden...

overigens zijn de vervangers van Sorloth niet veel beter. Van Weert werkt hard maar is technisch zeer beperkt en de vlogger heeft te vaak geen zin. Schop onder die dure kont moet ie hebben die Veldwijk.

kees31-01-2018 om 01:46

Veldwijk veranderen is net zoiets moeilijks als een vlog uitzetten... je moet hem nemen zoals die is...met kwaliteiten die hij heeft maar ook is het een gevoelige man die ondanks sturing van de trainer zich ongelukkig kan voelen.  In Noorwegen speelde hij deels niet, en straks in zijn vaderschapsrol kan hij mogelijk opbloeien.

Over Sorloth: is de moeite niet. hij heeft het bij Groningen niet kunnen laten zien.  Ik hoop dat Van Weert en Drost tegen Vitesse scoren.  Dat soort wedstrijden zijn goed voor het zelfvertrouwen.  Belachelijk idee dat die jonkies het hele team straks kunnen dragen terwijl het U 23 team in de 2e divisie speelt.  Nee, zo'n verjongingsproces gaat nog minstens 2 jaar duren.  en over de scouting kan ik kort zijn.  Zeneli bij Heerenveen en die andere scandinavïërs hebben daar ook moeite gehad. Kennelijk is de ED voor buitenlanders niet zo'n makkelijke competitie als wordt gedacht.  En of die 2 jonge Roemenen (die al "ver de anderen vooruit waren") worden die verkocht? 

Er is onder Faber veel gewisseld in de basis ...uitgeprobeerd zeg maar.  Die gehuurde jonge Italiaan was 'm niet, Hrustic is nog een twijfelgeval en ik denk dat er wel binnenkort een echte candidaat-topspits bij moet komen in de selectie tenzij Antuna gaat vlammen?....

  

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!