Terug

Deel deze pagina:

Tom van de Looi wil graag verhuurd worden

Door Redactie 17 reacties

Tom van de Looi heeft voor de winterstop aan de clubleiding van FC Groningen laten weten dat hij graag verhuurd wil worden. Volgens Tom is dat beter voor zijn ontwikkeling want veel perspectief op speeltijd heeft hij nu niet. Hij wil graag op een zo hoog mogelijk niveau spelen omdat dat beter is voor hem. De club heeft hem gezegd dat hij niet weg hoeft omdat ze hem nog goed kunnen gebruiken maar de club werkt in principe wel mee als Tom een club vind.

Natuurlijk speel ik het liefst voor FC Groningen zei Tom tegen ons maar perspectief op veel speeltijd is er niet en daarom deze keuze. Een verstandige keuze denken wij van Tom. Een jongen die echt goed met zijn carriere bezig is en alles op zij zet voor het voetbal. Hij traint veel voor zichzelf en je mag hem met recht een echte prof noemen. Wij wensen Tom veel succes in het vinden van een mooie club.

Reacties:
09-01-2019 om 16:59

Vanuit het gezichtspunt van v.d. Looi gezien is het best begrijpelijk dat deze speler meer wil spelen en dat het voor zijn ontwikkeling beter is. Vanuit de visie van de club lijkt mij dit niet verstandig om de speler te verhuren. Tom heeft al een behoorlijk aantal ED minuten gemaakt bij FC-Groningen en er komt een tijd dat hij, als hij zich zo doorontwikkeld als de laatste tijd, hij een vaste plek kan krijgen in de eerste selectie. Het schijnt dat de jonge spelers van tegenwoordig minder geduld hebben en op hun 20/21 ste jaar elke week mee denken te kunnen, wat niet altijd het geval is. Tom ziet nu natuurlijk de bui hangen met de komst van die drie nieuwelingen en denkt nu helemaal niet meer "aan de bak" te komen. Kan zijn, met deze spelers, die natuurlijk met hun leeftijd meer ervaring hebben dan Tom maar ik neem ook aan dat er nog wel blessures en schorsingen aan zitten te komen, deze tweede seizoenhelft, en dan is het toch verstandig van de club een speler "achter de hand" te hebben als Tom v.d. Looi. Daarbij komt ook nog de vraag welke club in aanmerking komt om hem daaraan te verhuren. FC-Emmen en De Graafschap, misschien, maar of hij daar nu zoveel beter van wordt is maar de vraag. Een moeilijk vraagstuk dus!!!!!!!  

M0i09-01-2019 om 19:53

Je vlucht gemist? Ik heb gisteren al tranen met tuiten geweend dat je er een paar week niet zou zijn, en nu moet ik straks nog een keer door dat miserabele tranendal  ?

09-01-2019 om 20:46

Ga vooral je gang, jongen. Eén huilebalk meer of minder op dit forum maakt ook al niets meer uit.

Groen hart09-01-2019 om 17:02

Off topic , Doan weer meer waard  scoorde vanmiddag .

M0i09-01-2019 om 19:54

Een "abgefälscht" schot. Tegen Turkmenistan. Voor wat het waard is.

kees09-01-2019 om 17:20

bij huren van een defensieve middenvelder is er vaak sprake van een (numerieke) onderbezetting bij de ontvangende ploeg; maar het is geen zekerheid dat hij dan ook in de basis staat.  Als de geruchten over transfer van Memisevic bewaarheid worden dan heeft FC Groningen deze speler zelf nog nodig.  Voor Ludovic Reis geldt net zoiets:  hij zal ook wel (tijdelijk) op de bank komen te zitten ondanks dat hij een goede indruk maakte bij zijn komst bij de selectie..

Ik denk dat er zeker nog 3 spelers weggaan, al zou het maar gaan om de spelersbegroting niet te overschrijden.    

 

FC LICHTBOEI09-01-2019 om 17:22

Van welke 3 spelers denk jij dat ze nog gaan vertrekken dan in januari ?

kees09-01-2019 om 18:49

niet precies te zeggen...

Doan ( denk grote kans ), Memisevic ?, Mahi (denk kleine kans). Reis misschien..Padt onverwacht?  ...verder een paar A jeugd spelers en van de huidige selectie misschien één van Kramer, Absalem en Freriks  ?? vraag het me nog een keer op 31 januari

M0i09-01-2019 om 19:51

@kees, volgens mij teken je je vonnis voor minimaal nacompetitie als je nu "sterk"houders zou laten vertrekken. Met de bezetting tot aan de winterstop is het gelukt om nét boven de gevarenzone te staan op de ranglijst, met de komst van de versterkingen mag je hopen dat het nog lukt om kampioen van het rechterrijtje te worden. Waarbij moet worden opgemerkt dat Bel Hassani geheel geen wedstrijdritme heeft, en Bruns wat meer. Alleen Sierhuis speelt wekelijks, maar wel een treetje lager. Als je het bedrijfseconomisch benadert moet je de extra loonkosten van deze spelers afzetten tegen de terugval in inkomsten bij degradatie, iets dat nog steeds kan gebeuren (en met z'n allen hard roepen dat dat niet gaat gebeuren werkt ECHT niet, zie Enschede vorig jaar).

herman196009-01-2019 om 18:59

Bij het verhaal van Nijland over een 4e nieuwe speler van een "grote" club ,lijkt me ook weer zoiets om de fans weer blij te maken met een dode mus!

Wil nog wel ff wat kwijt wat ik in mijn vakantie heb gehoort. Dat de nieuwe sponser waar onze stadion naar vernoemt is de nieuwe eigenaar wordt van de FC .En dat er daarom geen plaats meer zou zijn voor Nijland en zo

Zou een contract van 10 jaar gaan, met een positie van nog een paar jaar.

Wie weet daar het zijne van!

kees09-01-2019 om 19:07

@Herman   wat zeg je...hatschie - Hitachi ?  lijkt mij dat Nijland pas weggaat als hij zijn inbreng/leningen kan verzilveren...het lijkt mij trouwens geen man die onder een andere baas kan werken

Marco09-01-2019 om 21:44

Verstandig dat Van der Looi wil spelen. Verhuur kan ook na de sluiting van de transferwindow, mocht Memisevic blijven kun je hem begin februari verhuren.

Bizar dat de club een beleid voorstaat met 5 eigen jeugdspelers in de basis, maar dat voor de enigste 2 eigen talenten die het nivo aankunnen geen plek is in de basis.

Cantona09-01-2019 om 22:19

Natuurlijk wil zonz jongen spelen, maar je kunt natuurlijk ook de strijd aan gaan en proberen een basisplaats te veroveren.

Hij is nog maar 19  jaar , dat is te jong om nu al de strijd op te geven.

Marco09-01-2019 om 22:26

Faber zag het in hem zitten en dit beloonde hij wekelijks met sober balvast voetbal. Buijs ziet het niet in hem zitten, dan kun je nog wel 2 jaar wachten totdat Buijs is vertrokken; zijn vader zal wel geadviseerd hebben om draaiuren te maken. Strijd aangaan is zinvol als er uitzicht is op speelminuten.  

09-01-2019 om 22:56

Je kunt ook de mentaliteit aan de dag leggen dat je persé wil slagen bij FC-Groningen en je tijdens de training je "uit de naad" werken zodat een trainer niet om je heen kan. Als je als 19 jarige dat geduld nog niet op kan brengen ben je in mijn ogen als profvoetballer niet erg betrokken bij de sport die je beoefend. Tom is een prima voetballer maar moet nog veel leren en geduldig op z'n kans wachten. Hij is nog jong en krijgt nog tijd genoeg om zich te bewijzen. Maar Tom moet bedenken dat het niet vanzelf komt en dat je er hard voor moet werken, net als in het "gewone leven", wil je iets bereiken moet je er hard voor gaan. 

herman196009-01-2019 om 23:44

Hoi Kees

Weet jij hier meer van dan, wat dat eerst ons nm ook verteld dat zijn het over namen als Nijland stop! En ik vind het zo vreemd dat zoveel weggaan of iets anders. Zou het dan echt zo zijn!

kees10-01-2019 om 00:01

nee op dit punt kan ik je niet verder helpen.  Wat Cambell schreef over dat 20 jarigen al meteen een grote club en het grote geld willen opzoeken terwijl ze niet 10 wedstrijden achter elkaar redelijk goed kunnen presteren. Ze zien het als verloren tijd om op de bank/ in het tweede te rijpen, ...dat gezegd: er is maar plaats voor 11 basisspelers.  reservekeepers komen bijv. vrijwel nooit in beeld.  en eerlijk gezegd zie ik niet dat met Bel Hassani, Bruns en Sierhuis het lek definitief boven is.  Ik denk dat ze bij de TS gezien de positie op de ranglijst op zeker spelen en spelers nog aan hun contract houden tot de zomer.  Maar als de grote spelers bij de FC  weggaan,  nu in jan uari, dan wordt er nog meer gevraagd dan vervanging-alleen...nl versterking op kwaliteit.  Ja, ik denk dat er nog verschillende mutaties komen ( maar ik ben niet geïnformeerd en ga er ook niet over )   

brummie10-01-2019 om 07:49

Voor ontwikkeling vd Looi is het goed als hij uitgeleend gaat worden en wekelijks minuten maakt. 

Een win-win situatie voor speler en club. Hij kan danna verhuurperiode met meer ervaring terugkeren naar FC. Vd Looi is nog erg jong, en moet nu wekelijks vlieguren gaan maken. Ook gezien hij jeugdinternational is. 

blauwevogel10-01-2019 om 07:53

Van de Looi weet dat het elftal die eerste helft tegen Koln speelde FCG  basis wordt) alleen BH of warmerdam moet plaats maken voor Doan)

Het grootste probleem is ook het aantal jeugdspelers om de reserve bank,het is beter om meer ervaren spelers binnen te halen ,en een speler zoals vd looi,hrustic,kramer&absalem te stallen bv bij een cambuur om zich daar door te ontwikkelen.

Dan spelers oppikken met een krasje bv mokhtar,dessers etc jomgens met kwaliteit maar net als BH& bruns die zich willen terug vechten.

Waarom staat FCG O23 zo laag,just onze goede jeugd zit bij het eerste op de reserve bank,zet freriks,absalem &kramer in O23 laat ze promoveren en spelen in de 2e klasse,dat is pas een jeugd plan en niet die jongens om de reserve bank te zetten!!

marcelfcg10-01-2019 om 15:05

Is er iemand die weet hoelaat MSV Duisburg-FCG morgen is en waar die te bekijken is? Alvast dank voor de reply.

10-01-2019 om 15:37

Aftrap 15.00 uur. Via FC-Groningen TV te volgen.

11-01-2019 om 09:19

T is angstvallig stil wat transfers betreft....

brummie11-01-2019 om 09:24

Bedoel je inkomende of uitgaande Robin? Transferdeadline loopt nog wel even en je weet niet wat er achter de schermen gebeurt.

Nijland geeft aan dat er Amerikaanse interesse in Mahi was, maar dat ze dit afgewimpeld hebben. Gingen om tonnen. Sportief is Mahi, ondanks aflopend contract te belangrijk.

11-01-2019 om 11:46

Inkomend,, vorige week werd gezegd... Voor het tra8ningdkamp willen ze 't rond hebben. Vervolgens is het een week verder .. Komt ook omdat ik reuze nieuwschierig ben wie dat buitenkansje is/was... 

FC LICHTBOEI11-01-2019 om 11:02

Ik lees dat Buijs nog een verdedigende middenvelder wil toevoegen aan de selectie terwijl hij daar al genoeg van heeft namelijk Bruns,V.D.Looi en Reis en dat tel ik Memisevic nog niet mee.

brummie11-01-2019 om 12:08

Bruns is toch meer aanvallende middenvelder dacht ik. 

Johan11-01-2019 om 15:47

Bruns is idd een aanvallende of zogenaamde lopende middenvelder. Buijs moet Reis even omruilen met Warmerdam anders heb je geen balans op het middenveld. Opstelling klopt dus zo niet in mijn ogen....

FC LICHTBOEI11-01-2019 om 11:15

Bij een vertrek van Doan in de zomer is Susic van VVV-Venlo volgens VI 1 van de kanshebbers om hem te doen vergeten bij de FC.

 

Bron : Transfers Nederland: 'Groningen spot vervanger Doan bij VVV' - Voetbal International

marcelfcg11-01-2019 om 15:01

 

Cambell10-01-2019 OM 15:37

 

Aftrap 15.00 uur. Via FC-Groningen TV te volgen.

Bedankt man.

blauwevogel12-01-2019 om 09:17

Emmen geintresseerd  volgens VP  maar Tom mag niet weg dus end of the story

Terugvechten in de basis Tom

Reacties zijn uitgeschakeld