Terug

Deel deze pagina:

Tom van Weert twee wedstrijden geschorst

Door Redactie 6 reacties

De rode kaart die Tom van Weert het afgelopen weekend ontving - uit tegen PEC Zwolle, heeft hem twee wedstrijden schorsing opgeleverd. Dit betekent dat de spits niet inzetbaar is op zondag 15 oktober thuis tegen AZ en op vrijdag 20 oktober tegen Willem II. Naast de twee wedstrijden uitsluiting die de aanklager heeft voorgesteld is er een voorwaardelijke straf van één wedstrijd schorsing aan genoemde sanctie toegevoegd met een looptijd van een jaar. Zowel de FC als Van Weert hebben het schikkingsvoorstel inmiddels geaccepteerd bericht de clubsite.

Reacties:
poar neemm 02-10-2017 om 19:17

terechte schorsing

Willem02-10-2017 om 19:55

Terechte misschien wel te weining.

Als de schorsing erop zit de rest van het jaar terug zetten naar onder de 23.

Hoeven we ons ook niet langer te ergeren aan die hoofdklasse voetballer.

Diehard05002-10-2017 om 23:31

Nou nou, hoofdklasse is wel erg overdreven. Kan nog wel een niveautje lager

Kloaske03-10-2017 om 10:51

De overtreding is ontzettend dom en onnodig (iets waar aanvallers patent op lijken te hebben), hij toonde daarmee echter wel zijn inzet en passie.  Die inzet en wil om te winnen, mis ik wel eens bij de andere spelers. Omdat hij echter zijn medespelers en club heeft gedupeerd, zou ik hem als FC Groningen bovenop de schorsing door het KNVB weleen flinke boete geven.

Roelofsky03-10-2017 om 11:22

Op faceboek staat de Rubriek Vraag Het Faber..... Welke idioot bij de FC heeft dit bedacht. Werkelijk waar meer dan 90 negetieve reacties. Nijland wordt wakker en stop met deze flauwekul...

Hgz03-10-2017 om 12:15

Wordt toch niet gelezen of op gereageerd door de FC. Heeft geen nut om daar te reageren, ze volgen toch hun eigen kop

harley03-10-2017 om 13:54

Gelukkig wel zeg. Zou wat zijn als ze naar de supporters zouden luisteren..een samenvatting:

Spelers die weg moeten (waarbij bijna geen vervangers worden genoemd en men geheel voorbij gaat aan het feit dat contracten moeten worden afgekocht en er geen geld is):

* Reijnen (doet alles verkeerd), van Weert (moet niveau lager), Veldwijk (neemt liever z'n vriendin te grazen), Drost (Doet niets goed..de enige waarbij dat klopt), Idrissie (te wisselvallig en niet meeverdedigen)), Ter Wierik (geen RB), Larssen (kan niet opbouwen),  Bacuna (terug naar de jeugd maar komt nog wel).

** Faber moet weg (De TS is toch hoofdschuldig?..TS ook weg)

*** Jans moet het overnemen (hij wil niet).

**** Nijland heeft z'n tijd gehad

 

Kortom: Als we naar supporters luisteren en in aanmerking nemen dat Padt en Mahi toch echt wel zullen gaan komende zomer..dan hebben we 10 man minder, geen TS, geen trainer, geen directeur.

De spelers in het tweede verliezen meestal van een amateurclubje..maar er zal gezocht moeten worden in -23 en -19..Absalem..Findell..Reis..v/d Looi...want geld is er niet. Immers zo'n 10 contracten afgekocht met al een schuld van 2 miljoen..

 

Goh...dan kan ik eindelijk in mijn vak liggen..heerlijk! kussentje..5 of 6 stoelen..verlengsnoertje..electrische deken! Ik zeg DOEN! Luister naar de wensen van supporters!

 

M0i03-10-2017 om 19:43

Het is maar net wat je er uit naar voren haalt harley. Over Reijnen schreef ik bijvoorbeeld na Twente dat hij het best goed gedaan had. Er is ook iemand een groot fan van Idrissi (Brummie geloof ik). RKR gaf aan dat Veldwijk verbetering toonde. ZIjn vriendin moet ie zelf maar blijven doen, doe neem ik nog voor geen miljoen van hem over. Ook zijn er verschillende Bacuna adapten op dit forum. 

Betaald voetbal is al zolang ik het ken de meest opportunistische sport. Als je wint dan heb je vrienden, gaat het minder goed dan krijgt zo ongeveer iedereen en alles de schuld. Alleen onze grasmat niet meer want die is werkelijk PUIK.

Hgz03-10-2017 om 14:26

Daarom stoppen met vraag het aan faber. De onzin wint het van de zinnige reacties. 

03-10-2017 om 16:06

Welke idioot die faceboek bedacht heeft? gelukkig heb ik dat niet , en lees ik zulke dingen niet.

M0i03-10-2017 om 19:45

Mark Elliot Zuckerberg (White Plains (New York), 14 mei 1984. Dé bedenker van Facebook. Of eigenlijk, een van de drie, maar de slimste zakenman van het stel. In een ander leven was ie verkoper van reclameborden geworden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!