Terug

Deel deze pagina:

[UPDATE zondag 29 april] Trainer Ernest Faber hoog op verlanglijst NAC Breda?

Door Redactie 7 reacties

De wegen van trainer Stijn Vreven en NAC Breda lijken na dit seizoen zich te scheiden berichtte eerder vandaag BN/DeStem. Meerdere bronnen gelieerd aan de Bredase club bevestigen dit onafhankelijk van elkaar. De Belg is bezig aan zijn laatste klus mits Technisch Directeur Hans Smulders een U-turn maakt. Naar verluidt ligt het in de verwachting dat de clubleiding het nieuws officieel naar buiten brengt, als NAC zich definitief heeft veilig gespeeld. In de lijn van het communicatiebeleid gaat de club niet in op geruchten of lopende zaken. Na afloop van de competitie zullen de partijen met elkaar in gesprek gaan. Volgens diverse bronnen rondom de club is de beslissing om niet verder te gaan met Vreven allang genomen. 

Update zondag 29 april - Trainer Stijn Vreven vertrekt bij NAC Breda. Vreven zegt in gesprek met FOX Sports dat de beslissing al langer was genomen. De vertrekkende coach wil op dit moment nog geen details geven om (zoals hij zegt) nu alle aandacht te geven aan spelers en de prestatie. Hij zal de komende week over zijn vertrek communiceren.

De Bredase selectie ondergaat de komende zomerperiode een grondige renovatie en het team zou (volgens Smulders) gebaat zijn bij een nieuwe trainer. De naam van Ernest Faber zou (niet voor het eerst) hoog op het wensenlijstje staan van NAC Breda.

FOX Sports schrijft hierover dat de trainer van FC Groningen weken geleden al een gesprek heeft gehad met Smulders. De club zou ook interesse hebben in Excelsior trainer Mitchell van der Gaag, die na dit seizoen vertrekt bij de Kralingers.

 

Reacties:
kees26-04-2018 om 20:00

tja wat moetje ervan denken: Faber zal ergens onderdak moeten, en is daar allang mee bezig natuurlijk om te polsen.  NACBreda is geen gekke club, heeft het ontlopen van de PO's degradatie in eigen hand, en speelt behoorlijk voetbal en het publiek en clubcultuur  is voor de Zuiderling Faber misschien wel meer naar z'n hart dan hier...ik wens Faber alle succes toe (maar het volgend seizoen komt Groningen wél boven NAC te staan )

26-04-2018 om 20:01

Doe doei!!!!!!!

kees26-04-2018 om 20:06

ze zeggen daar:  Houdoe !

appie happie26-04-2018 om 20:14

Ik gun hem NAC  beter dan Excelsior..Nac heeft een behoorlijke achterban..

Jegelkser27-04-2018 om 08:34

Blijft lastig. Faber is altijd rustig gebleven. Tactisch ook goed en netjes naar de buitenwereld. In mijn optiek had hij wel meer uit de selectie kunnen halen. Heeft het bij zijn vorige clubs goed gedaan dus ben benieuwd.

28-04-2018 om 09:54

Succes Faber ,mooie club en geweldige sfeer! Zie je nergens hier in nl 

Marco30-04-2018 om 22:35

Nac iseen leuke club. Faber heeft zeker afgelopen half jaar aangetoond dat hij wel talent kan inpassen en laten presteren. 

Met een half eltal voor city huurlingen is dat een pre. Verder gaat Nac waarschijnlijk gewoon een moelijk jaar te gemoet. 

kees03-05-2018 om 03:11

Mitchell van der Gaag (Excelsior ) zou de meeste voorkeur als nieuwe trainer bij NAC genieten, wordt woensdag in de pers geschreven.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!