Terug

Deel deze pagina:

Training FC Groningen 11 April 2018

Door Redactie 5 reacties

Vanmorgen bij een stralende zon maar met een fris windje, vond de woensdag training plaats. Mimoun Mahi en Ludovit Reis ontbraken op het appél maar verder was iedereen present. Michael Breij en Lars Kramer waren (zoals de hele tijd al) erbij en blijven tot einde seizoen ook bij de eerste selectie trainen. Benieuwd wanneer Michael Breij zijn debuut in het eerste team gaat maken want die jongen is prima bezig. Afgelopen zaterdag was hij de grote man bij het team van Alfons Arts door beide goals te maken in de uitwedstrijd tegen Quick Boys.

De sfeer in de groep is echt fantastisch en dat is best belangrijk. Er werd scherp, hard en fanatiek getraind met af en toe tijd voor een grapje. Soms ging het er echt fanatiek aan toe en soms ging het zo hard dat er spelers in botsing kwamen en met de knieën tegen elkaar knalden en dat is pijnlijk. Dat gebeurde met Ajdin Hrustic en Yoell van Nieff. Maar na een beetje wrijven en wat ijs erop van verzorger Henk Hagenouw, konden beide mannen weer verder. 

Wij waren aanwezig om te kijken of er misschien duidelijkheid zou komen wie de plaats in zal nemen van de geschorste Juninho Bacuna in de zes punten wedstrijd tegen Roda JC echter die duidelijkheid kwam er nog niet. Trainer Ernest Faber heeft diverse mogelijkheden voor die positie met Ludovit Reis, Yoell van Nieff en Djangon Warmerdam. We zullen tot vrijdag moeten wachten tot die duidelijkheid er komt.

Wij hebben wel een foto reportage gemaakt van de training dus geniet daar van zullen we maar zeggen. 

Reacties:
kees11-04-2018 om 21:44

wie is die figuur ( met donkere muts ) die over de hoge afheining meekijkt...eentje van de bouw van het topsportcentrum of misschien wel een spion van RODA ?? 

M0i11-04-2018 om 22:59

Nee jong. Da's buurman van buyrman en buurman. Kijk dan, dat petje .

A je to !

kees11-04-2018 om 23:59

Zondag 3 juni, Oosterpoort, matinee-familievoorstelling ( "3+")...er zijn nog kaarten beschikbaar

Wouterp12-04-2018 om 17:26

Dat is een bouwvakker Kees

12-04-2018 om 09:39

Pas maar op, de Russen zijn in aantocht. Zijn al in Arnhem (Vitesse) gesignaleerd.

Jegelkser12-04-2018 om 10:15

Hopelijk krijgt Michel Breij snel een kans. Warmerdam op middenveld en Absalem back is prima tegen Roda denk ik. 

LeoFCG12-04-2018 om 10:27

Ik zie liever Reis weer terug in de basis. Of Absalem of Warmerdam dan linksback speelt maakt me niet zoveel uit

Jegelkser12-04-2018 om 12:52

Dat zou ook kunnen! Als er maar gewonnen wordt 

LeoFCG12-04-2018 om 14:07

Jaa absoluut! Ik was helemaal niet op de hoogte dat Bacuna geschorst was trouwens, haha. Ik zou inderdaad ook graag een keer Michael Breij zien spelen in het eerste!

Nogutsnoglory112-04-2018 om 18:07

Nog een optie: volgens mij word Drost vergeten. ( niet mijn favoriete optie trouwens )  maar met Faber weet je het nooit. Ik zou gewoon weer voor Reis gaan en het team zo weinig mogelijk veranderen,want het staat heel aardig momenteel. 

kees13-04-2018 om 01:09

hoe bedenk je het... Drost staat op een basisplaats of komt er weer bij ,net als tegen H'veen, in de tweede helft...de reden: Reis nog even heel houden tot volgende wedstrijd en Drost in de etelage zetten. Niks nieuws onder de zon. Over zon gesproken: het wordt weer prima voetbalweer het weekend, denk dat de FC  minstens 2 goals moet maken in de eerste helft...en geen persoonlijke blunders achterin.  Padt wordt weer belangrijk. hij moet wel uitkijken dat hij niet een cruciale fout maakt...hij lijkt me wat overgeconcentreerd de laatste weken.  

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!