Terug

Deel deze pagina:

Training voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2017/2018

Door Redactie 1 reactie

Op de vrijdag voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen trainden de mannen in het Noordleasestadion. Het veld lag er weer prima bij dankzij het vele werk van groundsman Jan van der velden en zijn mannen. 

Mimoun Mahi en Django Warmerdam ontbraken bij deze training en beide heren zullen we dit seizoen ook niet meer op het veld zien. Mahi heeft een slepende kuitblessure terwijl Warmerdam een blessure aan de kniebanden heeft, niet ernstig overigens.

Er stonden 20 veldspelers op het veld inclusief de beloften Lars Kramer, Michael Breij, Marijn Ploem, David Browne, Jan Hoekstra, Antonio Sefer, Tim Freriks en Amir Absalem. Absalem zal trouwens in de basis starten zondag en Kramer, Hoekstra en Breij zullen weer bij het eerste aansluiten nadat ze morgenmiddag eerst met de beloften spelen in de thuiswedstrijd tegen VVOG op Corpus den Hoorn.

Gezien de training zal de FC starten in de volgende opstelling:

                                           Sergio Padt
Deyovaisio Zeefuik, Mike te Wierik, Samir Memisevic, Amir Absalem
               Juninho Bacuna, Ritsu Doan, Tom van de Looi
                 Jesper Drost, Tom van Weert, Ajdin Hrustic  

Trainer Ernest Faber had er over nagedacht om de zondag afscheid nemende Yoell van Nieff een basis plaats te geven maar omdat hij ook vol voor de winst wil gaan koos hij toch voor deze basis. Als de kans zich voordoet zullen de afscheid nemende spelers die op de bank zitten zondag wel minuten gaan maken.

FCG Radio sprak na de training met Ernest Faber, Yoell van Nieff en Deyovaisio Zeefuik en die zullen vanaf morgen op de site komen.

Reacties:
appie happie27-04-2018 om 18:23

Helaas moet ik zowel deze als volgende zondag werken...kan alleen via teletekst vernemen over hoe het gaat "stand" dus....zwaar.k$t..ik maak graag de laatste twee ronde's live mee..spannend..

 

Ik denk na over een andere baan...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!