Terug

Deel deze pagina:

Transfer status Padt, Bacuna en Zeefuik

Door Redactie 6 reacties

Sergio Padt heeft vanochtend een gesprek gehad met de clubleiding. Ron Jans vertelt aan het DvhN dat de situatie onveranderd is gebleven. Beide partijen zijn al een tijdje in onderhandeling over een langer dienstverband. Het huidige contract loopt medio 2019 af. Padt weet dat FC graag met hem verder wil maar is benieuwd of er nog andere clubs deze zomer concrete belangstelling in hem gaan tonen. Voorlopig blijft het aanbod van FC Groningen openstaan. Jans geeft aan dat er ook een moment komt dat de club door moet schakelen omdat FC Groningen niet het risico wil lopen als Sergio in augustus weg wil, dat kandidaten die men op het oog had elders een nieuwe club hebben gevonden. Jans hoopt dat dat Sergio Padt gewoon bij FC Groningen blijft. 

Juninho Bacuna
Het contract van Juninho Bacuna loopt eveneens medio 2019 af. Er zijn nu twee opties, verlengen of verkopen om te voorkomen dat de middenvelder volgend jaar gratis de deur uitloopt. Ook Bacuna heeft een nieuw aanbod van Groningen in beraad maar wacht voorlopig af. 

Deyo Zeefuik
Deyovaisio Zeefuik heeft een aanbieding gekregen van FC Groningen voor een langer verblijf. De rechtsback heeft het voorstel in overweging. De club verwacht deze week uitsluitsel.

 

Reacties:
07-05-2018 om 19:46

18 Mei horen we meer!!!!!!.

markboer1007-05-2018 om 22:15

Hoe kom je zo op 18 mei?

kees07-05-2018 om 23:04

18 mei komt een presentatie van Buys en Spijkerman en nieuws van de club ... verder leggen op 18 mei "alle vogels" een ei, dus ook Padt

07-05-2018 om 23:48

Zal wel een bruin ei zijn!!!! Maar alle gekheid op een stokje. Als mijn vader vroeger eieren bij de boer haalde vroeg hij altijd om bruine eieren, iets wat die boer niet begreep en dan zij hij "zoek ze zelf maar uit" waarna mijn vader altijd de dikste eieren uitzocht. Ja, kees, het kan verkeren.

blauwevogel08-05-2018 om 06:42

Vindt dat FCG het goed doet belangrijke spelers langer binden ook het huren met een koopoptie is me bevallen (zie doam&zeefuik)

Alleen nog wat onbruikbare spelers offloaden(veldwijk,drost&jenssen) dan een jonge spirts(cassierro?) en een ervaren CV en we zijn klaar

08-05-2018 om 07:45

Drost en Jenssen , Veldwijk zijn zeker bruikbaar voor de fc. Tenzij ze zich schikken in hun rol , dat zal Buijs ook vinden , maar hier zal hij niks over te zeggen hebben. De fc zal geen risico durven nemen met Novakovich , en dan maar gelijk Casierra huren. Bacuna moet niet zo raar doen en gewoon bijtekenen , laat hem eerst maar eens 6 plus goals maken in het shirt van de FC.  Padt gewoon weggaan , die is klaar bij de FC en te goed. Zeefuik ook gewoon tekenen zo kans krijgt hij niet snel weer.

Ronnie 08-05-2018 om 08:45

Drost is gewoon niet goed genoeg en past hier niet. Trekt de poot terug, laat zich niet zien en scoort te weinig. Liever een ander voor dat geld. Jensen mocht niet voor niets weg. Is te duur voor op de bank en is niet beter dan reis, bacuna, vd looi. Als we die kunnen verkopen, doen. 

Veldwijk is een boek op zich. Als hij de motivatie vind, als hij afgetraind is en als hij normaal gaat doen, is hij beter dan van Weert. Maar drie x als is teveel en dus gaat dat niet gebeuren dat Veldwijk zich kan en wil schikken.  Dat is dus een dikke miskoop. Jammer, doei.

rest ben ik met je eens, al denk ik dat de belangstelling van een club waar Padt op hoopt tegen gaat vallen. Nationaal top en internationaal komt hij volgens mij nog wat tekort, met name bij ballen van de zijkant. Maar goed, ik gun hem een mooie transfer

robin08-05-2018 om 08:13

Dat ajax zeefuik zo makkelijk laat gaan ....Vind hem echt goed! Kleunt er lekker in. ..graag nog een paar dat soort types. ...schuim op de bek, niks mis mee. 

Bacuna ook gewoon blijven, zie laatste regel hierboven. Dan komt dat helemaal goed 

 

Cassiera... Afwachten,kon wel eens een gouden greep zijn 

alexvl08-05-2018 om 10:38

VI geeft aan dat Padt en Bacuna vooraleerst niet willen verlengen. Ze willen afwachten wat voor clubs er voor ze gaan komen.

 

Martijn 08-05-2018 om 17:47

En dat recht hebben ze, een transfer is beide gegund al hoop ik dat ze bijtekenen uiteraard. Bacuna heeft zich afgelopen seizoen prima ontwikkeld en nog een jaar zo door gaan zou voor hem niet verkeerd zijn. Padt heeft zich al lang en breed bewezen en kan sowieso een stap hogerop maken

08-05-2018 om 18:19

Johan Derksen uit zich over FC-Groningen meestal negatief, maar gister zei hij toch dat hij Padt één van de betere keepers in de eredivisie vond, en dat uit de mond van "de Snor" opmerkelijk.

kees08-05-2018 om 20:04

@ Rob Roy

Dat gebral van Derksen is vooral modieus: nu zijn de stats voor hem gunstig ( de beste keeper vwb parereren schoten, doel[pogingen en interventies... maar Padt heeft ook zwakke punten|: hoge voorzetten/uitkomen en zijn uittrappen zijn niet scherp (genoeg) hoewel hij het sepelletje wel goed ziet.

Als Padt bij een grote club straks veel moetr vissen of een blunder maakt, dan is Dwerksen en Vand erGijp er als de eerste bij om dit , liefst 3x te herhalen en zo de lachers op de hand te kriojgen... Nee Derksen zijn de ijdelheid voorbij en zijn ieder voor zich een karikatuur van zichzelf !

kees08-05-2018 om 20:06

 

correctie: moet zijn :     Derksen.... en van der Gijp zijn de ijdelheid voorbij...en zijn ieder voor zich een karikatuur van zichzelf !

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!