Terug

Deel deze pagina:

[UPDATE (3) vrijdag 21 juli 17.05 uur] Tibbling per direct weg naar Brondby

Door Redactie 47 reacties

De kans dat Simon Tibbling de competitiestart mee gaat maken wordt steeds kleiner bericht het VI. Naar verluidt is Tibbling niet gelukkig bij FC en wordt aan meerdere clubs gelinkt. Hans Nijland zegt dat er wat belangstelling is voor Simon en dat dit net als de laatste weken uit Scandinavië komt. De club is in afwachting hoe concreet het wordt.

Update (3) vrijdag 17.05 - Simon Tibbling vertrekt per direkt naar Brondby bericht Hans Nijland op Twitter. (in de loop van vandaag meer)

Update (2) vrijdag 21 juli 12.25 uur - Hans Nijland bevestigt aan het DvhN dat de transfer van Tibbling op handen is. Het gaat nog steeds om Brondby, er wordt onderhandeld. Meerdere clubs blijken geïnteresseerd te zijn. Het is reeël te veronderstellen dat Simon Tibbling eerdaags de club verlaat zegt Nijland en verwacht links of rechtsom er wel uit te komen.  Om die reden ontbrak de middenvelder op de training. 

UPDATE (1) VRIJDAG 21 juli

Stef de Bont on Twitter

Simon Tibbling niet op het trainingsveld bij FC Groningen. Peter Jeltema: 'Als er iets te melden valt, dan doen we dat'

William Pomp on Twitter

Simon Tibbling is op weg naar de uitgang bij FC Groningen. Nijland: 'Kans reëel dat hij de club gaat verlaten' #DvhN

Update: wat betreft de geïnteresseerde club lijkt het toch om het Deense Brøndby IF te gaan. Eerder gaven de Denen hun interesse op in verband met dat zij niet kapitaalkrachtig genoeg zouden zijn. Toch meldt een betrouwbare bron (bron bekend bij redactie) aan Boerenmacht dat Brøndby met een bod van 1,2 miljoen over de brug is gekomen. Dit bod zou om en nabij de vraagprijs van FC Groningen betreffen.

UPDATE DONDERDAG 20 juli 22:40 UUR - Gaat Tibbling op korte termijn de FC dan toch weg? Volgens journalist Sören Sorgenfri zou de transfersom lager liggen dan eerdere gesuggereerde bedragen. We wachten af..

Søren Sorgenfri on Twitter

Den er stadig ikke 100% sikker, men bif og Groningen tæt på enighed om Tibbling. Pris lavere end der nævnes i hollandske medier.

Reacties:
kees19-07-2017 om 00:35

dan heeft zo'n trainingsweek dus ook geen invloed meer als de geruchten kloppen...maar voor een (zure) "appel en een ei" wil Nijland hem niet laten gaan. 

Het zal wel geen bepalende speler zijn die vervangen gaat worden...Mahi en Reijnen gaan vast ook nog  ... als ze maar van Padt afblijven. 

 

Update vrijdag 21-7:  Tibbling niet op de training en volgens Nijland "komen ze er met Brondby wel uit"...verwacht hij.

 

Niet (en begrijpelijk óók) gesproken wordt van Mahi !!  want niet alleen gaat het over veel meer geld,  bij die transfer , ook over een vervanging voor als Veldwijk, Van Weert of Idrissi geblesseerd raken..  Drost zal geen topscorer worden, en Doan of Bacuna of Hrustic  gaan de 10 ook niet halen, dus moet er wel wat bij... 

blauwevogel19-07-2017 om 02:10

Denk dat als Tibbling echt nier meer wil dan verkopen voor een bod van 1.8+ denk alleen dat die denen dat niet willen betalen mocht het wel lukken dan direkt doorschakelen naar de enige overgrbleven wens van  faber een defensieve middenvelder .

Fransson van Bazel is de ideale man voor ons (wil en moet weg daar)denk dat voor 1 milj + te halen is daar.

19-07-2017 om 06:26

Mooi laten gaan je wilt geen speler in je selectie die ontevreden is .

ER een betere speler voor terug halen .

Ronnie 19-07-2017 om 07:45

Dit is toch geen nieuws? We wisten toch dat deze meneer weg wil? Het spel is al lang op de wagen. Nijland wil het maximale er uit halen, Tibbling zijn management wil voor een appel en een ei weg en ergens halverwege komen we uit.

laat dit maar aan Nijland over. Die gaat niet mee met zeurende kleuters en zaakwaarnemers. Heel simpel Simon, laat alle claims richting fc Groningen vallen als je graag weg wil of betaal die laatste 5 ton zelf en je krijgt je transfer.

zo niet, dan p.t.v.d.mme normaal doen en je stinkende best doen voor jezelf en de fc. Verwende kleuter

skjipke19-07-2017 om 09:23

Jammer dat Simon blijkbaar niet met teleurstellingen kan omgaan. Ben het helemaal met Ronnie eens. Grow up!! Hoop echt dat ie zichzelf en Grunn een dienst gaat bewijzen door zich helemaal op het voetbal te richten, zodat ie zichzelf in de kijker kan spelen. Daarna voor een mooi bedrag een strik erom!

arjan1609197219-07-2017 om 09:46

Lees ik net op www.fcupdate dat mahi als er een mooie club langs komt hoopt op de nedewerking van FC Groningen. Afgelopen winter heeft Nijland hen niet laten gaan omdat er geen vervanger neer gehaald mocht worden maar nu lars Veldwijk is binnen gehaald hij vind dat de mogelijkheid r wel moet zijn.

Gaat FC groningen dan geen vervanger halen voor nahi als hij gaat ?

Overigens vind ik dat de direkte concurentie er alleen maar sterker op word. Utrecht vitesse en Az kopen sterk in !

Martijn 19-07-2017 om 10:12

Gewoon even de officiele kanalen volgen en je weet precies hioe het er voor staat. Als  Mahi verkocht wordt komt er een vervanger voor terug, afgelopen winter is hij niet verkocht omdat het de laatste dag was van de transferwindow en er dus geen tijd was om een vervanger te halen, daarnaast was/is Mahi te belangrijk om te laten gaan zonder een waardig vervanger te halen.

Veldwijk is gehaald als vervanger voor Sorloth en later ook Linsen, met hem is er inderdaad een waaridge vervanger voor als eventueel Mahi ook vertrekt, maar dat neemt dus niet weg dat als hij vertrekt er dus geen nextra aanvaller of buitenspeler bij zal komen. Daarnaast heeft Mahi nog een contract voor 2 jaar dus als hij verkocht wordt zal dat enkel gebeuren als er meerdere miljoenen voor op tafel komen. Noodzaak om hem te verkopen is er voor Groningen niet maar komt er een acceptabel bod zal ham een transfer niet onthouden worden.

19-07-2017 om 10:31

klein , klein kleutertje , kwam hier om door te groeien om naar een grotere club te gaan. gaat nu weglopen als het even niet vanzelf gaat jammer.

brummie19-07-2017 om 10:31

Voor beide partijen is het beter als Tibbling vertrekt. In het laaste jaar onder vd Looi gaf hij al aan een stap te willen maken. 

In mijn ogen heeft hij zich helaas niet goed genoeg door ontwikkeld. Rendement (goals) , te weinig diepgang en teveel lopen met de bal. Neemt niet weg dat hij nog erg jong is en ik hem nog steeds een talentvolle voetballer vind. Dat hij afgelopen seizoen meer aanvallend heeft gespeeld (zoals bij Zweedse nationale elftal) mag eigenlijk geen excuus zijn. Uiteraard moet je wat geluk hebben met een trainer hoe deze je opstelt. Aan de andere kant is het aan de speler om te laten zien dat hij in de basis hoort. 

Blijkbaar heeft Tibbling moeite om mentaal hier mee om te gaan. Een andere omgeving zal goed voor hem zijn. En als hij echt zo goed is als menigeen zegt, dan hadden er zich al veel meer belangstellende clubs gemeld lijkt me.

Groentesoep19-07-2017 om 12:57

Tibbling is een speler die weldegelijk kwaliteiten heeft maar het afgelopen seizoen niet goed in het systeem paste en weinig aanspeelmogelijkheden had. Door gebrek aan kwaliteit op de vleugels(Naast Idrissi was alleen maar Drost beschikbaar) werd hij op een positie geplaatst waar hij minder goed uit de voeten kon. Ik zie nogsteeds de meerwaarde in van Tibbling en zou hem graag willen houden. Maar onvervangbaar is hij niet. Zou er minimaal wel 2 mln voor willen hebben. En voor Mahi eigenlijk minimaal een miljoentje of 3,5. Daarentegen is Padt onvervangbaar en moet de club elk bod onder de 5 mln(ja je hoort het goed 5 mln, en dat voor een keeper) afwijzen.

Nu heb ik tuurlijk geen kennis van wat er in de contracten van de spelers staan.

nulvijftig19-07-2017 om 13:28

Maar 3,5 miljoen voor Mahi? Daar moeten ze minstens 5 miljoen voor vragen. Als je ziet dat matige spelers als St. Juste en Haps voor 4,8 en 6 miljoen verkocht worden.. en Heereveen minstens 6 miljoen voor Larsson gaat krijgen.. Mahi is echt niet minder.

Karstian19-07-2017 om 13:43

Off topic, Maduro gaat bijna zeker naar Cyprus, Omonia Nicosia om precies te zijn.

herman196019-07-2017 om 14:40

Ik zou het zonde vinden dat Simon weg zou gaan,heeft toch zeker een goede tijd gehad bij de FC.

Tuurlijk heeft hij zelf voor het Wk gekozen enz. En dat Faber dan verder moet is ook duidelijk,en ja

als je dan terug komt zonder ff rust te nemen en dat ten koste gaat van je spel is bij iedereen duidelijk

en ja dan moet je opnieuw vechten voor je plaats.

Maar als Simon nu loot te mokken is het beter dat de FC hem verkoopt,want anders komt er straks weer mot

en onzekerheid in de groep. Maar net wat men hier al zei laat Hans N. maar lopen dat komt wel goed.

Maar nogmaals ik zou het voor mij hoeft hij niet weg! Mits hij zich maar inzet en een goed wil toont.

Maar das mijn iedee.

campesino19-07-2017 om 15:02

Ik heb het al eerder gezecht, het is heel makkelijk om de schuld bij de speler te leggen. Onze lieveling is nu ineens een huilebalk, een kleuter en weet ik wat al niet meer.  Het grootste probleem is alleen dat Faber het niet in hem zit zitten en hij op posities die niet de zijne zijn , misbruikt is.  ja dan moet je je terugvechten , maar dit is een gevecht dat hij niet kan winnen. Hellas is de conclusie hetzelde, hij kan beter vertekken. Als vervanger zou ik dan graag ben hasani zien die bij AZ moet vertekken.

harley19-07-2017 om 15:41

Klopt..en als hij nou zelf de pers had opgezocht om "te janken"..maar nee. De TS lekt wat info en Tibbling is de gebeten hond. Zielige reacties vind ik dat.

 

Ik zou het eeuwig zonde vinden als hij zou gaan. Liever 1 Tibbling dan Bacuna en Drost samen.

brummie19-07-2017 om 16:43

Tibbling kan naast ecntraal ook prima spelen links of rechts middenveld met de drang naar voren. Op deze posities speelt hij ook bij jong Zweden. Dus echt misbruiken vind ik het niet. Centraal is zijn favoriete positie, maar Bacuna en Jensen hebben het gewoon goed gedaan vorig seizoen. 

19-07-2017 om 18:14

Ja arme jongen toch, draag hem wel het stadion uit naar Denemarken , is hij onbetwiste basisspeler en mag hij op zijn favouriete positie spelen. Zal hem blijven volgen, opzich een interessante speler , maar mentaal blijkbaar niet zo sterk. Ook zal ik zijn debuut nooit vergeten, want hij begon zo mooi en daardoor een soort van publiekslieveling geworden en verlegen en(bescheiden)

Jantje19-07-2017 om 16:11

Ik vind dat je deze speler niet onder de 6 miljoen moet laten gaan en Mahi niet onder de 8 miljoen.

 

brummie19-07-2017 om 16:41

niet echt realistische bedragen Jantje... 

19-07-2017 om 16:28

En wat krijgen we er voor terug Nijland

Boogie19-07-2017 om 16:57

Tibbling moet even in de spiegel kijken. Met zijn kwaliteiten moet hij zich makkelijk in de basis kunnen spelen bij FC Groningen. Helemaal afgelopen seizoen lagen er voldoende kansen om een plekje centraal op het middenveld te veroveren, want die jongens zijn ook wisselvallig in vorm geweest. Ik vind het ook teleurstellend dat hij zo snel de handdoek in de ring heeft gegooid. Hij had bij een schorsing of blessure klaar moeten staan om een van die plekken over te nemen. Zoiets heeft niet alleen met de voorkeuren van een trainer te maken, maar ook met de wijze waarop je jezelf aandient. Als een van de beste spelers heeft hij de kwaliteiten om zich onmisbaar te maken voor het team. Helaas is dat de laatste twee seizoenen, waarschijnlijk mede door vermoeidheid, niet gelukt.

BloodyGrunn05020-07-2017 om 23:59

ronald197619-07-2017 om 17:32

Ik vind jammer dat het zo gaat met tibbling  maar maak me wel zorgen over de uitspraak van nijland als tibbling en mahi vertrekken komen er geen directe vervangers.  Meneer nijland we houden 2 spitsen over veldwijk en de weert als 1 van hun  geblesseerd raakt waar is hun vervanger. Juist meneer nijland er staat geen directe vervanger  als we met onze fc weer omhoog willen kijken lijkt me logisch dat er wel spits bij komt 

kees19-07-2017 om 19:38

Idrissi en Doan vergeten... die kunnen toch ook wel goals scoren...  Drost moet het nog bewijzen... Een extra fysiek sterke verdedigende middenvelder zou niet misstaan bij deze selectie...juist voor als er blessures vallen.

marcelfcg19-07-2017 om 18:02

Als we spreken over €1,2 mln dan begrijp ik niet dat Nijland die Denen niet heel snel de deur wijst. Die St. Juste maakt een binnenlandse transfer voor >€4,5 mln. Waar hebben we het dan nog over. Lekker hier houden, vertrouwen geven en weer plezier aan beleven.

19-07-2017 om 18:06

meer is hij momenteel ook niet waard, hooguit 1,5

kees19-07-2017 om 19:29

als je het niet beghrijpt:  Nijland wil GRAAG  Tibbling verkopen, en gaat dat ook doen. Maar daar heb je twee partijen voor nodig, en Nijland kennende wil hij graag "lawaai maken", want stilletjes in een hoek zitten is niks voor hem.

Met alles wat er opeens over Tibbling wordt geschreven, mag je gerust uitgaan van een gerigisseerd vertrek...en waarom?

 

Omdat Nijland nu geld nodig heeft en niet over een jaar als hij weg moet voor een lager transferbedrag. als deze speler dan eventueel heel weinig wedstrijden gespeeld blijkt te hebben.

 

Dat het aan zijn capaciteiten gelegen zou hebben dat hij op de bank zat..dat geloof ik niet. Faber speelt iever zonder hem.Tibbling is geen voetballer die alleen "driehoekjes" bij de zijlijn wil maken. 

 

Conclusie: het drait alleen maar om geld en niet om Tibbling./  Overigens deeld Nijland nog even mede, vandaag in de voetbalmedia, dat er niks meer bijkomtm, behalve een buitenkansje.  Dat betekent ook als Mahi vertrekt ( naast Linssen en nog een speler ), dat er dan niks bijkomt, maar dat de zich goed minifesterende jeugdspelers worden ingepast... 

 

Ik moet het allemaal nog zien wat ervan terecht komt..  want ook FC Groningen doet zo mee met het geruchtencircuit naar de supporters toe.  

19-07-2017 om 18:13

Nou Nijland Bel Hassani mag weg bij Az haal hem maar op als Tibbling weggaat

rob roy19-07-2017 om 19:34

Wat een huilebalken allemaal. Laat die Tibbling toch rustig z'n gang gaan. Nijland bemoeit zich wel met de verkoop, daar hoeven wij ons niet druk over te maken. De één lult dat 1,5 miljoen wel genoeg is en de andere beweert dat 5 miljoen nog niet genoeg is. Zijn dit allemaal forumleden die het zo goed weten? Kom op dan en help Hans Nijland met de verkoop van deze speler, misschien krijg je er dan nog een (zure) appel en en verrot ei voor.Kenners!!!!!! Bah.

19-07-2017 om 20:25

Alle spelers voor een appel en ei verkopen daar is Nijland goed in rob roy .

Kijk een es naar Heerenveen die durft wel grote bedragen te vragen en Az ook .

rob roy19-07-2017 om 21:11

Dat is niet helemaal waar wat je zegt. Nijland heeft al vele malen laten zien dat hij een goede koopman is. Beter dan al die friezen bij elkaar. Een speler die de sterren van de hemel speelt is z'n transferbedrag waard, één die dat niet doet (Tibbling) daar krijg je geen stuiver voor. FC-Groningen is de laatste tien/twaalf jaar financieël gezond gebleven dankzij het voorzichtige beleid van de leiding van de club, onder aanvoering van Hans Nijland. Akkrum-zuid, waar jij je aan spiegeld, had vorig jaar nog een schuld van om en nabij de 12 miljoen eurootjes. Mede doordat ze aankopen hebben gedaan die eigenlijk niet verantwoord waren. St.Juste is nu voor een bedrag van 4,8 miljoen naar Feyenoord gegaan, dit geld wordt mijns inziens gebruikt om de gaten in de begroting te dichten. En vergeet niet, Donny, het is maar wat een gek er voor geeft. Kijk maar naar Larsson daar willen ze 8 miljoen voor hebben. Ze mogen blij zijn als ze de helft krijgen. Ergo conclusio: Je kan vragen wat je wilt maar krijgen is de kunst!!!!!

groet.

19-07-2017 om 21:44

lekker rob roy helemaal gelijk , ik geniet van je teksten.

rob roy19-07-2017 om 22:53

Nog één veer, Achmed, en ik zie eruit als een kip. Als je begrijpt wat ik bedoel.!!!!!

ronald197619-07-2017 om 22:13

Idrissi te wisselvallig ene week een 9 rest van maand 4.  Blijf erbij een talentvolle goede spits als mahi vertrekt erbij

Marco20-07-2017 om 00:08

Als Tibbling op de bank zit zoals afgelopen seizoen kun je beter afscheid nemen. 

Misschien kan Groningen beter een spelers ruil doen. Een Marcus Berg kwam ook voor de 1,2 mijoen. De wat betere spelers in scandinavie kunnen het niveau Groningen wel aan.

Arthur20-07-2017 om 11:40

Tibbling verkopen en als de mogelijkheid er is bel Hassani als buitenkansje binnenhalen. 

hertopwil20-07-2017 om 12:28

Arthur waarom zou Bel Hassani wel bij de FC presteren!

Bij AZ viel hij toch door de mand.( en dat met betere spelers om zich heen)

Wat  hij bij Almelo deet krijgt hij volgens mij niet weer!

rob roy21-07-2017 om 00:00

Hassani een linkspoot met een contract bi AZ tot 2021 en die zou Tibbling moeten vervangen? Zal geen koopje worden van iemand met nog een driejarig contract. Ik denk niet dat Hans Nijland daar intrapt. Kan hij beter die broer van Yttergard Jenssen halen, ik denk niet dat die veel zal kosten. Hassani, 11 wedstrijden bij AZ gespeeld een 1 doelpunt gescoord, is nou ook niet om over naar huis te schrijven. "Nait doun dus" Hans kan maar één keer het geld uitgeven maar dan wel voor de juiste speler en volgens mij is dat Bel Hassani niet!!!!! En zo is dat!!!!!!

20-07-2017 om 23:08

Bel Hassani inderdaad ophalen

Goede creative speler

 

Nogutsnoglory121-07-2017 om 00:07

Was ook altijd een fan van Bel Hasani in zijn Heracles tijd. Kon het in Alkmaar niet waarmaken . Heb het idee dat hij een beetje gemakzuchtig is en geen vechter is. In Almelo speelde bijna iedereen in zijn diensten dat was in Alkmaar geenszins het geval. Twijfelgeval ? En we hebben nu ook onze knuffel Japanner voor de broodnodige creativiteit en misschien komt onze voorlopige miskoop Drost ook eindelijk los. 

Johan21-07-2017 om 00:50

Bel Hassani heeft bij AZ nooit op zijn eigen positie gespeeld. Snap niet dat ze hem daar gekocht hebben. Maar kan idd een gevalletje kunstgrasvoetballer zijn.

21-07-2017 om 09:05

Als Tibbling weggaat moet er wel wat bijkomen 

Mike21-07-2017 om 09:27

Tibbling wil zelf weg, en als hij gaat kan er een verdedigende mv aangetrokken worden. Dan is de selectie ook beter in balans. Mahi weg, idem dito...komt er een aanvaller voor terug.

 

ronald197621-07-2017 om 09:38

Weer speler te goedkoop weg

blauwevogel21-07-2017 om 09:40

Denk dat vervanger van tibbling al binnen is en dat men vertrek tibbling nu snel wil afronden voor een acceptable  bedrag.

Rienstra wordt genoemt in het pisbakken circuit ,persoonlijk hoop ik nog steeds op fransson.

skjipke21-07-2017 om 11:08

Rienstra?? Dat is ook ex-Pec Zwolle. Zou hij uit de koker van Jans komen?

Hgz21-07-2017 om 13:16

Ben ik ook voor. Hoop dat ze die ook op hun lijstje hebben

Hgz21-07-2017 om 13:17

Fransson bedoel ik

opa21-07-2017 om 10:52

ik herinner mij nog dat een grote schare supporters hem toe zongen en hij met een verlegen koppie stond te kijken, jammer dat zo.n speler weg gaat, is er voor zo'n talent geen plaats in het elftal???

rob roy21-07-2017 om 11:33

Ja Opa, op 1 juni 2016 werd Tibbe nog uitgeroepen tot de speler van het jaar. En nu gaat hij door de achterdeur weg. Het is een raar wereldje daar in het voetbal!!!!

21-07-2017 om 11:35

Ja en ook nog voor te weinig geld 

appie happie21-07-2017 om 11:45

Kan hij nu postbode worden in Denemaken.(wel jammer maar we hebben niks aan een ongelukkige speler).tijd voor een speler met meer drang naar voren en die een man uit kan spelen   en de bal sneller geeft..

 

Dus Rienstra en/of Bel Hasani   de laatste kan alleen verhuurd worden toch volgens AZ..?

 

Rienstra willen ze wel heel graag kwijt dus daar zal Nijland wel achteraan zitten :_))

blauwevogel21-07-2017 om 12:32

Denk als tibbling verkocht is vandaag of morgen en er wordt een goede CM of CvM gehaalt voor het begin van de competitie dan is het elftal goed in balans , ik verwacht dat ze 4-2-3-1 gaan spelen zo bv.

                                      Padt

Kane   -Memisevic- Larsen- Warmerdam

               Rienstra  -Jenssen

Bacuna   -Doan         Mahi  -

                   Veldwijk

kees21-07-2017 om 13:15

Idrissi, Rhustic, Reijnen Van Nieff  ????...en wtf is Rienstra ?

Hgz21-07-2017 om 13:20

Allemaal middelmaat

ronald197621-07-2017 om 13:01

Nee veldwijk en vd weert samen voorin doan erachter

grunnfan21-07-2017 om 17:28

Juistem

FCG-Forever21-07-2017 om 13:07

Strik er om en weg er mee! Kan niet met teleurstellingen om gaan dan kan je beter vertrekken. Slechte prof.  

Hgz21-07-2017 om 13:14

Als een speler weg wil hoeft dat niet te betekenen dat hij voor een appel en een ei weg mag. Mooie kapitaalvernietiging weer dit. Hij is het voetbal heus niet verleerd, alleen hij moet goed gebruikt worden in het team, dat hebben we zijn eerste seizoen wel gezien

Hgz21-07-2017 om 13:14

Fransson

alexvl21-07-2017 om 13:39

Update; Crystal Palace van de Boer wil Padt. Als dat echt waar is gun ik het Sergio van harte.
Dat zou een hele mooie stap voor hem zijn.

Roelofsky21-07-2017 om 13:42

Verdomme wat is nou weer Tibbling weg..... dit is één van de betere voetballers die de FC heeft. Wordt totaal verkeerd gebruikt door Faber. Erg jammer dit..... balen grrrr wat een beleid.

Raymon160921-07-2017 om 13:43

Dat gun ik hem ook maar welke keeper moet de FC dan voor gaan.

Hgz21-07-2017 om 13:47

Goede keepers genoeg op de wereld. Kijk in Polen, Tjechie, Roemenie, Servie die zijn nog wel betaalbaar

Gertjan21-07-2017 om 13:49

Jammer van Tibbling, 1e jaar prima, 2e jaar niet goed, te vermoeid, verkeerd gebruikt, zeg het maar.

 

Padt naar Chrystel Palace ?  heeft vlgs. mij een vaste afkoopsom en dat is nu jammer, die Engelsen betalen wel.

En dan een nieuwe keeper, geen idee, Lamprou ?! 

 

alexvl21-07-2017 om 13:57

De Ruiter? Lamprou? Of ......................

Hgz21-07-2017 om 14:13

Allebei niks, die gaan geen punten pakken 

Ronnie 21-07-2017 om 14:21

Over Tibbling is wel genoeg gezegd en geschreven. Alle fans en haters hebben hun zegje gedaan en het gaat toch gewoon zoals het gaat.

padt is natuurlijk vervelend, maar als de man naar Engeland kan is er met een gelimiteerde transfersom toch geen houden meer aan.

laten we de Tc in ieder geval meegeven dat we niet weer zon kleuter als destijds dat Braziliaanse te kleine keepertje willen hebben. Lamprou is dus geen alternatief.

ruiter zou prima kunnen. Was voor zijn blessure een vd betere keepers. Heeft het qua salaris wat hoog in de bol want een Belgische club vond het al teveel. Wordt dus ook niets voor fcgroningen. Heeft vd vlag net bij Emmen getekent, wordt het dus ook niet.

keeper die rust brengt is de basis voor een solide verdediging, dus ik ben er nait bliede mit

Arthur21-07-2017 om 16:22

Ruiter is uitstekend. In de f Jes heb langere keepers dan lamprou dus alsjeblieft hem niet. Mits lamprou komt ipv pad zie ben ik niet meer zo goed gestemd over het nieuwe seizoen als eerst.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!