Terug

Deel deze pagina:

Vitesse nog mild voor FC, eindstand 2-0

Door Redactie 25 reacties

FC Groningen heeft zichzelf wel een hele slechte dienst bewezen. De ploeg toonde met name het eerste half uur nauwelijks gezonde agressie, drive en samenhang en stond na een half uur dikverdiend met 2-0 achter. Miazga en Mount waren de doelpuntenmakers, hetgeen ook de ruststand was. Tot overmaat van ramp viel (tussen de doelpunten door) Ludovit Reis uit met een knieblessure. De score had nog veel hoger uit kunnen vallen want een zuiver doelpunt werd op slag van rust door de arbitrage niet gezien. Na de pauze beet Groningen wat meer van zich af. Invaller Lars Veldwijk verknalde een dot van een kans.

eerste helft
De thuisploeg mocht het initiatief naar zich toe trekken en kwam al snel op voorsprong. Uit een inworp van Linssen werd de bal voorgegeven door de geheel vrijstaande Faye, Miazga die eveneens alle ruimte kreeg kopte de 1-0 kinderlijk eenvoudig achter Sergio Padt. De bal had binnen het kwartier ook zo op de stip gekund, Mike te Wierik hield wel heel opzichtig Linssen tegen in het eigen doelgebied na een gevaarlijke voorzet. Scheidsrechter Wiedemeyer die Groningen in het verleden vaak benadeelde, toonde zich coulant.

Er kwam een schotkans voor Mount. Ludovit Reis verstapte zich, verdraaide zeer ongelukkig zijn knie en werd per brancard van het veld gedragen, een aderlating. Juninho Bacuna maakte zijn opwachting. Niet veel later verkeek Samir Memisevic zich op een bal, Linssen mikte naast. Het lukte Groningen totaal niet om in het spel te komen, iedere poging om vooruit te voetballen leidde tot balverlies. Een afstraffing hing boven het hoofd... 

Na een half uur was er dan eindelijk de eerste doelpoging van FC. Een schot tussen de palen van Ajdin Hrustic werd gestopt door doelman Pasveer. Daarna viel de 2-0. Matavz die met een dieptepass de aanval inleidde en opstoomde naar voren deed uiteindelijk een overstapje in de zestien, Mount scoorde simpel van dichtbij. Tom van Weert kreeg na eindelijk eens een goede combinatie dé kans op 2-1 maar schoot kansrijk naast. Eentje van in de buitencategorie van niet te missen... 

Ook Vitesse ontsnapte aan een strafschop, Kashia die toch overduidelijk Tom van Weert in het eigen strafschopgebied vasthield, kwam er mee weg.En gelet op het eerder akkefietje tussen Mike te Wierik en Linssen een terechte beslissing.

Er kwam nog een schietkans voor Ritsu Doan die ruim overging. Op slag van rust keerde Sergio Padt een schot van Linssen. De corner leverde bijna de 3-0 op, Sergio Padt loste een ingekopte bal, met kunst en vliegwerk werkte de Juninho Bacuna de rebound (die over de lijn was) weer in het veld.

tweede helft
Vitesse nam wat gas terug, er ontstonden wat kleine mogelijkheden voor de bezoekers, echter de scherpte om echt gevaarlijk te worden ontbrak. Het tempo daalde, beide teams grossierden in veel balverlies. Een schot van Tom van Weert ging rakeling naast. Beerens verving van Bergen.

Na een uur wedstrijd werd een corner via het hoofd van Kashia naastgekopt. Kort daarna kreeg Linssen een mogelijkheid die naast ging. Ritsu Doan werd gewisseld, Lars Veldwijk was zijn vervanger. Matavz kopte naast. Yoell van Nieff ontving de eerste gele kaart na een stevige tackle en werd gewisseld voor Deyovaisio Zeefuik. 

En wat een kans voor Lars Veldwijk... Uit één van de weinig geslaagde aanvallen bracht Jesper Drost de spits briljant in stelling die de bal in de overtreffende trap van "hoe krijg je het voor elkaar" - kansrijk naast schoot. Bryan Linssen werd vervangen door Van der Werf die gelijk werd aangepakt door Deyovaisio Zeefuik die daarmee zijn eerste actie met geel zag bestraft.

De irritaties namen over en weer wat toe. Ook Serero ging op de bon. Castaignos verving Matavz. Een schot van Tom van Weert ging hoog over. Het spel verplaatste zich over en weer zonder dat er kansen kwamen. Er werd vier minuten extra tijd bijgetrokken. Lars Veldwijk schoot nipt voorlangs.

Volgende week donderdag wacht de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Het is te hopen dat Grunn vanaf minuut één dan wel bij de les is.

Opstelling Vitesse; Pasveer, Dabo, Kashia, Miazga, Faye, Bruns, Mount, Serero, Van Bergen, Matavz, Linssen

Opstelling FC Groningen; Padt, Te Wierik, Memisevic, Van Nieff, Warmerdam, Reis, Van de Looi, Drost, Doan, Hrustic, Van Weert

 

Reacties:
Arthur02-02-2018 om 23:08

Die zeefuik kwam er in en schopte ook gelijk die van de werf kapot . Prima spelertje.

Veldwijk was natuurlijk drama.

Van nieff was zwaar drama. En

Bacuna was de overtreffende trap van dramatisch.

Hrustic bracht ook veel te weinig. Misschien dan toch maar weer het dunne mannetje antuna.

Je kunt zeggen wat je wil over die antuna, maar hij is toch echt de enige samen met mahi die een individuele actie durft in te zetten tegenover een back. Dat geoefenloze balletje breed van hrustic wordt je ook niet vrolijk van

grunnfan02-02-2018 om 23:10

Helemaal eens over Antuna....

grunnfan02-02-2018 om 23:08

Zie liever de kop " fc groningen nog steeds mild voor Faber na kansloos spel en 2-0 verlies? " 

Marco02-02-2018 om 23:18

Volkomen normale uitslag.

Hoe de tegen doelpunten komen is kwalijk. Duels worden buiten de 16 niet aangegaan om de voorzet eruit te halen. Verder slappe dekking in het centrum.

Faber ziet ook geen perspectief op betere tijden dus heeft hij al bedankt voor een nieuw seizoen met loze belofte van het management. 

Als Van Weert en Veldwijk scoren steel je nog een puntje. 

randal02-02-2018 om 23:26

Winnen begint met niks weg te geven. Het eerste doelpunt..heel makkelijk weg gegeven. Waar moet je een speler dekken ? ga je voor hem staan of er achter <> onze verdeging kiest ervoor ..nou ja ..kiest..ze doen maar wat. In dit geval we gaan ervoor staan. Er staat geen BEER daar die een ieder naar links of rechts trapt en zijn waardering uitspreekt als iets fout loopt. Hopelijk groeit Memisivic daarin en word hij de leider in de verdeging.

Van nieff is en blijft en middenvelder...maar wordt afgerekend als verdedigder...who to blame ?? ik zeg het beleid....

Ach kan nog wel even doorgaan, maar pfff het is hier gewoon scheitbakken voetbal...... 

02-02-2018 om 23:42

Ook al iemand die Verbeek na praat, maar je hebt gelijk, het voetbal dat nu gespeeld wordt lijkt nergens op. Een van Nieff die de honderd meter in tien minuten loopt stel je niet op in de verdediging, die laat je de WC's schoonmaken. Een Veldwijk die een 200% kans krijgt, hij hoeft de bal er maar in te lopen. Ach zo kunnen we nog wel eenpoosje doorgaan, feit is dat dit elftal geen enkel vertrouwen heeft en met knikkende knieën de wdestrijdin gaat. Jammer!!!!!!!

harley03-02-2018 om 00:06

Waarom noemt Faber Veldwijk wel en v/d Weert niet?

KOudman03-02-2018 om 00:15

Dit seizoen wordt niks. Kan begrijpen dat Nijland geen paniekkampen wilde doen, maar vindt het verbazingwekkend dat de hele bank weg moest, vooral Jenssen is geen verkeerde speler wanneer zoals nu reis, maar ook bacuna of vd looi, wegvalt. Verder was dit een ongelooflijk zwakke wedstrijd, meer desalniettemin twee 100% kansen. Het valt Faber imo an te rekenen dat het vizier dan niet op scherp staat. Ook was het verdedigen om te huilen. Haal nou gewoon die van Nieff er uit en zet te Wierik in het centrum. Dat zorgt vgm voor veel meer rust en duidelijkheid. Als Larsen fit is kan die ook in het centrum. Dit seizoen lijkt en tussenseizoen. Met een paar goede, creatieve buitenspelers (dianessy, semedo, Groeneveld of kadioglu) en een breker/aanvoerder voor het middenveld, Buijs en Spijkerman op de bank, heb ik vertrouwen in het volgende seizoen

skjipke03-02-2018 om 06:21

Het gaat er wat mij betreft niet om dat je wint of verliest (uiteraard graag alleen maar 3-punters) maar hoe je een wedstrijd ingaat.

Je kan heel FCG vergelijken met de Bacuna van gisteren..... als je op de bank zit, omdat je gepasseerd bent en je mag vervolgens invallen, dan laat je toch zien wat je waard bent en ren je je de longen uit je lijf, toch? Als je als FCG de hele week op een trainingsveld staat en je mag dan weer lekker een wedstrijd voetballen, dan vecht je toch voor wat je waard bent? En laat je toch niet het passieloze spel zien, zoals dat vanavond WEER is laten zien? 

Dit is toch het probleem, of zie ik dat verkeerd? Bacuna sjoksjok, FCG sjoksjok, Kansloos!

03-02-2018 om 08:25

Je kan elke week wel dezelfde dingen blijven noemen , maar wat schiet je er mee op 3/4 zag het hier goed ruim van te voren. Maar het gaat niet beter worden onder Faber , eerder nog slechter. Dit valt Nijland, Jans , Faber allemaal aan te rekenen , en uiteindelijk de spelers op het veld waar wij als supporters de dupe van zijn.

skjipke03-02-2018 om 08:52

Ik ben het gedeeltelijk met je eens, maar niet helemaal.

Als je afgelopen zomer Warmerdam, Veldwijk, Te Wierik, Doan en Antuna haalt, kun je toch echt spreken van versterkingen. Daar was toch iedereen het over eens? Dan kun je toch niet zeggen dat dit aan Nijland en Jans ligt? Het is aan Faber om de poppetjes op de juiste plaats te zetten en het is aan Faber juiste wissels door te voeren. Dat kan/ doet hij niet. 

Wat je de hoge heren kan verwijten is dat er geen spelers worden gehaald als er zoveel spelers vertrekken. De selectie is te smal.

Toch ben ik van mening dat FCG redelijke spelers heeft en de middenmoot haalbaar is.

03-02-2018 om 11:49

De middenmoot word natuurlijk een lastig verhaal als je selectie totaal niet in balans is en iedereen zonder zelfvertrouwen speelt door de vele verzettingen van de trainer. Ik vond alleen warmerdam en ter wierik versterkingen, alleen ter wierik en doan blijken nu versterkingen. Helaas is Doa

03-02-2018 om 11:57

helaas is doan gehuurd en zal nu niet snel denken ik teken voor groningen. Antuna met veel bombarie binnen gehaald, maar wie is Antuna tot nu toe? Veldwijk door Jans gehaald , blijkt geen topsportmentaliteit te hebben , dit had je kunnen weten. Dit seizoen past precies in het plaatje wat veel mensen hier voorspelt hebben. Het gaat gewoon niet beter worden dit seizoen , eerder alleen maar slechter. Te smalle jonge selectie , met veel te weinig zelfvertrouwen , dit zie je door de wisselvalligheid , en angst , en gister in de afronding van de spitsen. Te smalle selectie mag je Nijland zeker aanrekenen , net als de aankoop Veldwijk van Jans. De rest mag je de trainer aanrekenen want excuses zijn er niet meer helaas.

appie happie03-02-2018 om 09:14

Goedemorgen,

Ik ben er maar vroeg ingegaan gisteravond,de dag was voor mij verpest.

Voorstel is Faber op non-actief  vanafnu kan hij mooi naar carnaval.Ron zolang er geen ander is voor de groep de handel het motiveren de juiste mensen op de juiste plaats en opnieuw beginnen.Want zoals iemand hierboven juist stelt er zijn best aardige spelers aanwezig  alleen het is een janboel in het veld en waarschijnlijk on het hoofd, dat moet nu radicaal anders.Donderdag kun je verliezen maar vanaf volgende week zondag tegen Ado moet het zo staan als het hoort.zoniet dan wordt het wel gewoon nacompetitie  en dan tegen ploegen als Emmen Nec of Fortuna Telsstar krijg je het niet makkelijk..

Nu zet ik alles van me af en bemoei me er deze week niet meer mee , ze zoeken het maar uit daar.

Ps wel jammer voor Reis  ik denk dat zijn kniebanden eraf liggen  die zien we pas in 2019 terug helaas.

 

M0i03-02-2018 om 09:41

Donderdag gá je verliezen. Ook al zien we een totaal ander FC, dan is er altijd nog de arbitrage die niet durft op te treden onder druk van een volle kuip. Zoals in de bekerwedstrijd afgelopen week. En de videoref is zo inconsequent als wat. In de ene wedstrijd wordt een foute beslissing die leidt tot een goal wel goedgekeurd (corner die aan Feijenoord werd gegeven), op een ander veld wordt zoiets afgekeurd (handsbal op middenveld waar 7 balcontacten erna pas een goal valt).

brummie03-02-2018 om 09:37

Eerste halfuur kon FC niet onder druk uitkomen Vitesse. Erg matig. Daarna ietsje beter in de wedstrijd. Van Weert had natuurlijk 1e helft moeten scoren, net als Veldwijk in de 2e helft. Prachtig pass van Drost op Veldwijk trouwens. Had hem zijn 8e assist gegund dit seizoen. Veldwijk viel naar mijn mening ook erg matig in. Komt niet echt energiek en scherp over op de een of andere manier.

Vond Vitesse op het 1e halfuur na, ook niet bijster goed. Over de gehele wedstrijd heeft Padt ook niet echt heel veel werk gehad.

Vond Bacuna, en Doan behoorlijk spelen. Doan onder druk blijft altijd rustig. Ter Wierik vond ik beste man aan FC zijde. Onverzettelijk en fanatiek.

We hebben nu eenmaal een zeer jonge ploeg. Talentvol, maar grillig. Toch ontbreekt er in mijn ogen een echt teamgevoel. Nu zijn jonge spelers vooral met zich zelf bezig om zich staande te houden, maar mis een soort van eenheid. Dat mag Faber aangerekend worden. 

Toch vind ik het mooi om te zien dat er zoveel jong talent kansen krijgt. Voor de korte termijn wellicht minder resultaatgericht, maar voor de langere termijn zal dit zeker zijn vruchten afwerpen.

Het grootste verlies was het uitvallen van Reis gister. Deze jongen speelde de afgelopen zo goed. Hoop maar dat blessure meevalt en dat we hem snel weer mogen zien spelen!

M0i03-02-2018 om 09:44

Als die vruchten dan maar rijp zijn voordat we in de JL zijn beland. Want daar ben je dan niet zomaar weer uit ......

Rob197003-02-2018 om 10:31

Allemaal mooi en prachtige dingen gezien, dat is mooi en prachtig Brummie maar je koopt er niets voor en wint er ook niets mee.

Je kunt het positief blijven benaderen, en dat mag, maar zolang je redeneert, als jij dat doet, ga je geen punten pakken en zakt de club steeds verder en verder weg in het moeras. Jou denkwijze is namelijk ook de denkwijze bij de directie van de FC. Het simpelste voorbeeld is het niet halen van versterkingen, dit alleen om je huishouding op pijl te krijgen. Mochten al deze transfers geen doorgang gevonden, dan was de FC failliet gegaan aan het einde van het seizoen. ALs dit niet zo zou zijn, dan loopt Nijland met een hele groot plaat voor zijn kop door het Groningse land.

Stijfkoppigheid van Nijland gaat een dure voor de club worden, en de rest kan ik hier wel typen, maar dat zullen herhalingen van zetten worden, dat doe ik niet meer. 

Appie Happie houdt het voor een week gezien, ik voor een veel langere tijd. 

Als Spijkerman op zijn plek zit, en de selectie is aangevuld met fatsoenlijke versterkingen dan kan het nog wat worden, maar voorlopig hou ik het voor gezien. 

 

03-02-2018 om 12:00

Jeugd moet je inpassen in een gebalanceerd elftal , rustig brengen en wennen aan het grote mannen voetbal. Deze jongens worden zo kapot gemaakt, en straks ook afgerekend door hun prestaties waar ze nog lang niet aan toe zijn als team samen.

03-02-2018 om 09:39

Faber heeft verdorie een enorme grote bek over Veldwijk maar weer niet over van Nief .

Wat is die van Nief een drama veel fouten van hem kom op Faber weg met die gast .

Ik weet jij krijgt dit rommel ook van Nijland en je moet er maar wat van maken .

En at aankopen erbij zelfs dat krijg je er niet bij terwijl er vijf weg zijn gegaan .

M0i03-02-2018 om 09:47

Als Faber iedereen die onder de maat zat gisteren apart zou moeten bespreken dan hadden ze Jinek wel kunnen laten vervallen gisteren om nog een uurtje langer met Studio Ajax door te gaan.

campesino03-02-2018 om 09:46

Mocht er nog iemand zijn die droomde van een betere tweede seizoenshelft, dan is die na gisteravond ook wel wakker geworden.

Groningen moet proberen plek 15 veilig te stellen en dat zal nog lastig genoeg worden. Normaal gesproken speel je je met zo'n 35 punten veilig. Dat betekent dat we nog 13 punten moeten pakken. Nuchter beschouwt, gaan de uitduels 0 punten opleveren. Alles wat meer is, zijn bonuspunten. 

Dan blijven de thuisduels over. We spelen nog tegen:

ado

NAC

pec

ajax

RODA

excelsior

Waar bij de wedstrijden tegen NAC en RODA regelrechte degradatiekrakers zijn. er van uitgaande dat we tegen ajax verliezen, mag er van de resterende wedstrijden 1 keer gelijk gespeeld worden en MOETEN de andere wedstrijden 3 punten opleveren.

Onmogelijk is het niet, maar het is ook niet zo dat we dat met 2 vingers in de neus wel even doen.

Ik denk dat we het mooie voetbal maar even moeten vergeten, net als onze afkeer op sommige spelers (bacuna, van nieff etc...) en dat de groningen supporters massaal naar het stadion moeten en volle bak achter het elftal moeten gaan staan, te beginnen tegen ADO. 

Tevens denk ik dat het het beste is dat Faber vertrekt en dat jans als tussenpaus het seizoen afmaakt. ik denk dat jans het elftal net wat meet swung en zelfvetrouwen kan geven, te beginnen bij jongnes als drost en veldwijk die bij hem toch wel rendeerden. Bovendien heeft hij bij zwolle in hetzelfde schuitje gezeten en weet hij wat er gevraagd wordt. 

Als laatste wil ik nog opmerken dat we donderdag beter het tweede elftal naar rotjeknor kunnen sturen, om kaarten en blessures te voorkomen en ons volkomen voor te bereiden (minitrainingskampje?) op de eerste cruciale wedstrijd tegen ADO en wil ik iedereen, die ook maar een beetje liefde voor groningen heeft oproepen om tegen ado in het stadion te zitten en zonder morren en fluiten 90 minuen lang vol achter groningen te gaan staan, want het is 5 voor 12

 

kees03-02-2018 om 10:44

helemaal mee eens...ik had het ook al zon geschreven, met een lijstje van tegenstanders.  maar je ontkomt niet aan de realiteit waar de club nu staat.  Als ze niet uitkijken komt er een verdelende degradatuiegevaar aan, waardoor die jonge spelers nog meer hun hoofd kunnen verliezen, en ookj de trainer niet meer weet wat ie aan tactische wissels en blessures bij spelers moet bedenken.

Ik hjeb nog een stevige kritiek aan de leiding bij de club:  altijd maar weer roepen hoe goed de selectie is, dat kost je nu misschien de kop !  Daarmee komt ookeen niet gewenst scenario om de hoek kijken: Faber alsnog voortijdig weggestuurd, huur vanj een defensieve middenvelder ( waar we al 2 seizoenen om smeken ) en veel paniek ...

Jouw oproep, om er tegen ADO een volle tent van te maken met heel veel toejuigingen en support vind ik erg goed ! Het geeft ook de supporters weer een plaats die ze verdienen... Voetbal zonder supporters moet de club gewoon niet willen...en de schijn  hadden ze tegen dat het ze het al opgegeven hadden met die teruglopende supportersaantallen.  Geen woorden maar daden. dus

brummie03-02-2018 om 11:39

Ik vind sowieso dat suppporters bij ELKE wedstrijd, in welke fase de club ook zit achter de club moet blijven staan zonder morren en fluiten. Selectie is te goed voor degradatie, ben ik niet bang voor. 

Jans voor de groep zetten vind ik slecht idee. Hij moet zich volledig kunnen richten op technische zaken en invulling komend seizoen.

Trouwens hoorde dat Jans al vaak in de kleedkamer te vinden is met toespraken e.d. Vind ik een slechte zaak. Dat domein is voor de trainer. Lijkt me ook niet prettig werken als de technisch directeur zo dicht op het 1e elftal zit. 

kees03-02-2018 om 19:26

Brummie: als Jans in de kleedkamer te vinden is, dan doet hij dat zeker niet op eigen initiatief buiten de trainer om... er IS dus al een prakltijk aan de gang dat de trairer Faber, de hulptrainer Groninger EN RON JANS het technisch hart vormen. 

Stiekem denk ik hiervan, dat de stap naar een interimtrainerschap van Jans bij gedwongen voortijdig vertrek van Faber, hiermee niet helemaal tot de onmogelijkheid behoort.

M0i03-02-2018 om 09:51

Goed calculerend verhaal Camp en ik hoop dat je oproep iets teweeg brengt. Eigenlijk zou de officiele FC site dit 1 op 1 zo over moeten nemen. De prijzen halveren voor losse kaartjes en KOMEN! 

campesino03-02-2018 om 10:05

Dank je MOI, misschien kan boerenmacht beginnen met het plaatsen van een oproep om de groningen fans te mobiliseren er de rest van het seizoen een groene hel van te maken. want ik heb het gevoel dat de meesten nog niet door hebben hoe kritisch de situatie is. En het zou van groningen inderdaad geen slecht idee zijn om de prijzen voor de resterende wedstrijden te verlagen.

COME ON FC!!!

FCG-Forever03-02-2018 om 10:25

Of het stadion nu vol zit of niet. Ander voetbal krijg je er niet door te zien. Het zit m puur in de koppies

appie happie03-02-2018 om 10:26

Goed idee zit je alleen met de kaarthouders die betaalden wel het volle pond..krijgen die koffie en patatbonnen..

FCG-Forever03-02-2018 om 10:22

Gewoon in en in triest. Dat je van Vitesse verliest is normaal. Veel erger is de manier waarop!! Waar is binnen de selectie het besef dat er gewoon kans is dat je degradeert dit seizoen??? We degraderen vast niet gaat er rond in de hoofden maar ik denk dat we serieus rekening moeten houden met nacompetitie voetbal hoor! We hebben geen échte brekers in het veld staan, ik werd dan ook behoorlijk enthousiast toen Zeefuik binnen de lijnen kwam. Die kegelt direct die Vitesse speler even onderuit en laat zien dat hij niét zijn pootje terug trekt waar overigens Drost een ster in is. Zeefuik wekelijks in de basis zetten te Wierik en Memisević centraal achterin en Warmerdam op linksback. Dan staat er toch gewoon een relatief goede verdediging? Te Wierik brengt veel meer rust achterin, en de rechtsback positie vind ik niets voor hem, chapeau naar te Wierik dat hij het daar naar mijn mening nog uitstekend gedaan heeft. Een van de betere Groningers tot nu toe. En dan als klap op de vuurpijl wisselt die sjap Doan... iemand die ik echt goed vond gisteren, heb toch mooie acties van hem gezien hoor! En hij blijft zo heerlijk rustig onder druk. Maar nee hoor meneer Faber laat Drost staan want dát is zijn ster speler. Walgelijke trainer. En dan komt ie weer met zn interviews die elke week hetzelfde zijn net als in de rust met die Marcel Groninger. Elke punt is nu 'heilig' dus volle bak boys alle resterende wedstrijden. 

Janwillem503-02-2018 om 11:13

Ik snap idd niet dat nijland niet de deur dicht gooit bij faber en ook opzoek gaat naar een pittige linksback net als frederik stenman toen die django warmerdam is ook echt een slappe hap echt triest om naar te kijken dit als we niet oppassen gaan we nacompetitie voor degradatie spelen.

Poar neemn03-02-2018 om 12:05

Warmerdam is echt geen slappe hap hoor! Hij komt prima mee op en speelt altijd een uitstekende wedstrijd je kan een keer een mindere wedstrijd hebben en dat was gisteravond het geval.

fc gras03-02-2018 om 11:28

Toen Faber kwam was 90% van de supporters helemaal lyrisch over zijn komst, trainer met uitstraling en charisma.......  Als ze Joop Gall toen trainer hadden gemaakt zat het stadion tenminste nog vol

03-02-2018 om 12:03

Welke uitstraling en welk charisma haha

appie happie03-02-2018 om 12:07

Gelul Joop Gall !! zal nooit trainer worden van de fc..daar is hij Niet Goed genoeg voor.Typsch een amateurtrainer..niets meer..

brummie03-02-2018 om 11:35

Als ze Joop Gall trainer hadden gemaakt zat het stadion nog vol? Wat een onzin! Vanwege zijn omvang nu zeker? En Zeefuik assistent gemaakt. Zat het nokvol.

03-02-2018 om 12:08

Jongens we zijn gewoon een degradatie kandidaat met dit elftal 

03-02-2018 om 12:11

Faber had het zich ook wel anders voor gesteld lijkt me , hij en de club hebben gewoon gefaald. Hij krijgt niet wat hij wou , en de club gaf ook niet het vertrouwen aan Faber(gezien het incident bij nac). Faber lijkt mij zeer ongelukkig bij de FC gezien zijn optreden in de media na en voor een wedstrijd, er straalt en straalde weinig vanaf , en leek lijkt erop dat hij elk moment in huilen kan uitbarsten. Hij heeft helaas ook aan kapitaalvernieteging gedaan door spelers als Tibbling , Sorloth , Linssen niet het vertrouwen te geven wat ze hoorden te krijgen , en vaak op verschillende posities op te stellen. Of bijvoorbeeld de spitsen elke keer erin en eruit te halen dit werkt bij een spits vaak averechts kwa vertrouwen zie Sorloth en nu Veldwijk en Van Weert. Ook de incidenten met Mahi en Idrissi zeggen genoeg over de sfeer binnen de selectie, Idrissi maakt gelukkig voor hem een mooie transfer naar AZ , waar hij gelijk basisspeler is, wat bij de fc maar de vraag was, Ook Mahi na vorig seizoen 10maal slechter en verdiende een transfer vorig seizoen , want door hem en Padt werden we nog onverwacht 8e.

Hgz03-02-2018 om 12:15

We staan er weer goed op in Nederland. Vroeger sprak men nog bewondering en respect uit voor Groningen, nu vindt men het helemaal niks, niet om aan te gluren. Wat wordt de club verkloot door dit beleid. We kunnen roepen wat we willen hier maar er wordt niks van aangetrokken zo eigenwijs zijn ze.

03-02-2018 om 12:19

Wat moeten we trouwens nog met die misselijkmakende Veldwijk. Bij Pec bakte hij er eerst ook niets van, tot Jans ingreep. Meneertje weigert extra te trainen en op de reguliere trainingen loopt deze kloteklapper er ook de kantjes af. Ik snap wel dat Mahi kwaad werd, los van hoe hij reageerde. Lekker vloggen met de ex van Lil'Kleine. Op vrijdagavond met de auto naar A'dam om geld te vergokken in casino's. Ik hoop dat ze hem en niet meer opstellen en dat we hem na dit seizoen niet meer terugzien.

03-02-2018 om 15:36

Wie ben jij? Om te bepalen wat iemand in zijn vrije tijd doet? Vloggen? Casino? Laathem lekker! Moet iedereen toch zelf weten.

Hgz03-02-2018 om 13:00

Kan Faber ook buiten de selectie komen? over falen gesproken

Arthur03-02-2018 om 13:05

Helemaal mee eens Mike.

tante jannie03-02-2018 om 13:10

Laat ik voorop stellen dat ik hoop dat we erin blijven en dat gevoel had ik in het begin van het seizoen ook wel. Het gevoel is in de loop vh seizoen omgeslagen en met de winterstop helemaal. Alleen maar spelers vertrokken en 1 speler gehuurd, zonder ervaring. De FC speelt met vuur dit seizoen. Twente en Willem 2 pakken nog voldoende punten en gaan makelijk over de Fc heen. Selectie's zijn ook beter en breder. De strijd voor plek 16 en 17 gaat tussen gron roda en nac. Wij hebben dit seizoen al aardig wat geluk gehad in wedstrijden dat we 3 pnt of 1 punt pakken. Die beker is leeg. Nac en Roda zijn gewend om onderin te spelen, zou voor de FC weer voor het eerst zijn in lange tijd. Je hoort de technische staf helemaal nog niet over de onderste plaatsen, nee ze zeggen playof voor eur voetbal is geen must. Nee heren kijk naar beneden, daar zal de strijd losbarsten in de maanden maart en april. De FC moet nog 12 pnt halen (doelsaldo is al een extra bonus tov nac en roda) Ik zie gron geen 4 wedstr meer winnen dit seizoen, misschien 2. Alle linies vd Fc zijn van een bedroevende kwaliteit (op de keeper na)

We hebben sowieso 3 spelers die niks in het bet. voetbal hebben te zoeken (v nieff, bacuna, en veldwijk, zijn leuk voor harkema boys)

geld wat ze nu ontvangen, 3 milj (sorloth, v dijk, idrissi) gaat allemaal om gaten te dichten. De fc leeft kwa indirecte kosten op te grote voet. Gaat teveel geld naar alles wat niet met de selectie te maken heeft, daarom is de selectie vd fc de laatste 5 jaar snel kwa niveau achteruit gegaan.

degradatie, is een ramp seizoenkaarten zal gehalveerd worden tv geld fors naar beneden, sponsors zullen afhaken. Je zit dan in een stadion die de fc niet meer kan opbrengen. Directie vd FC wil hier niet aan denken maar zal toch een draaiboek moeten maken voor het geval dat 

Ik hoop dat we erin blijven en dat er in de zomerstop geld is om weer te bouwen en hopen op een grote investeerder

overigens erg sneu voor Reis, ik hoop dat het meevalt

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!