Terug

Deel deze pagina:

Yoëll van Nieff in gesprek met Willem II

Door Redactie 7 reacties

Volgens het DvhN is Willem II vandaag in gesprek geweest met Yoëll van Nieff. Dit vond plaats in Zwolle met diens zaakwaarnemer en technisch directeur Joris Matthijssen van de Tilburgers. De tricolores zijn één van de kandidaten om Van Nieff transfervrij na dit seizoen over te nemen. Bij FC Groningen is er na 14 jaar geen perspectief meer. Eerder deze maand kreeg van Nieff te horen dat zijn contract bij de FC niet wordt verlengd.

Reacties:
29-03-2018 om 00:30

Blijf er bij, komt te kort voor de eredivisie. ..Maar gun het hem wel!! 

29-03-2018 om 09:25

Kan misschien zijn carrière bij Willem 2 voortzetten. Goede zaak. Kom inderdaad voor de Eredivisie tekort. Heeft een goede voetbalmentaliteit. Wens hem succes, behalve als hij tegen FC Groningen moet ballen.

kees29-03-2018 om 09:48

Hateboer verklaarde na zijn eerste half jaar ervaringen bij  Atalanta dat hij een veel betere voetballer is geworden in een zwaardere competitie...( en hij wordt er ook nog eens veel beter betaald en mocht in het Ned XI optreden!! ) Met Van Dijk is het net zo gegaan...een perfecte snelle carrière in het buitenland terwijl Ajax en PSV  hem toen te licht vonden ! Maar ook bij die laatste zijn er twijfels geweest over zijn mogelijkheden van bondscoach, de clubcoaches  en veel zgn. voetbalkenners.  hier ligt dus het dilemma van: hoe werk je  je in een slecht presterend elftal "omhoog" en in het buitenland ? 

Voor Van Nieff wens ik hem het allerbeste.  In het moderne voetbal moet een  flankverdediger en aanvallende middenvelder SNEL en opbouwend zijn met overzicht...daar wringt de schoen bij hem voor die positie !   maar zijn vrije trappen op doel  waren altijd raak.  Als de spelregels veranderen net als bij hockey, dan kan je misschien ooit nog snel wisselen in de wedstrijdsituatie, zoals bij hockey: een overtreding op de rand 16, en meteen daarna  van Nieff erin!..makkelijk genoeg .        

Heinrich29-03-2018 om 11:56

Lees net in AD een interview met een rijke Iranier dat hij benaderd zou zijn om iets bij de FC te doen. Weet iemand hier iets meer over?

alexvl29-03-2018 om 12:55

Hij zegt dus; Een tussenpersoon benaderde me onlangs met de vraag of ik interesse heb in FC Groningen. Nee. Heb ik niks mee.

kees29-03-2018 om 14:27

van je buren moet het ( niet ) hebben 

29-03-2018 om 16:04

Salar Azimi, een rijke Iraanse praatjesmaker. Als de club hiermee in zee zou gaan, zijn ze werkelijk aan de grappen en grollen van deze omhooggevallen geietenboer overgeleverd. Niet doen dus!!!!!!!!

LeoFCG29-03-2018 om 16:42

Die man is een praatjesmaker inderdaad. Hij gaf vorig jaar NAC 110.000 eu premie voor de promotie plus gratis bier voor de supporters. Dat laatste mag hij hier ook wel komen doen, maar nu zegt hij opeens weer een speciaal gevoel te hebben bij Roda en die club te willen overnemen. Verder staat hij een beetje champagneflessen leeg te spuiten en rijdt hij een beetje rond in zijn dikke gouden Lambourghini. Beetje te koop lopen met zijn kapitaal... Hij staat ook met z'n kop in allerlei televisieprogramma's. Niet de geldschieter waar wij op zitten te wachten hier. Past totaal niet in de cultuur.

kees29-03-2018 om 20:51

Typische Arabier: kan Nijland in zijn stouitste dromen niet aan tippen:  bluf, vooral brutaal, en met geld strooien en andere mensen voor je kopen met auto's, champagne en ijstaarten.  Zelfs je dochter wordt ( als je niet uitkijkt ) onder je handen weggekaapt ( zo heb ik zelf ervaren van een dronken Iraanse zakenman die mijn (toen)17 jarige dochter haar een mercedes in het vooruitzicht stelde als ze met hem mee ging naar Manchester en van hem een gratis education zou krijgen... Hij de rekeningen en wij deden "toedeloe !" 

Cantona29-03-2018 om 21:19

Ze noemen hem allemaal vrije trappen specialist en dat hij een geweldige traptechniek heeft.

Ik kan me alleen nog een goede vrije trap tegen PSV herinneren en veel slechte corners, maar om hem dan al specialist te noemen?

Je zult zien dat hij het bij een andere ploeg geweldig doet maar van mij mag hij weg, veel te langzaam en te zacht.

kees29-03-2018 om 22:14

zijn er wel meer geweest hoor , die doel troffen, maar inderdaad in de wedstrijd had hij altijd een periode dat hij niet meekon en fouten begon te maken.  even dacht ik dat hij links op het middenveld de schakel zou orden in de opbouw, maar dat werd vaak tikkie breed.  Ach,  terugkijken heeft niet zoveel zin.  Hoop dat Van Weert nog uit de verf komt onder Buys, anders gaat het net als met Hoessen en al die andere aanvallers die mislukten.

Prik nam pla29-03-2018 om 22:14

Hij heeft wel es een vrije bal in het doel geschoten, klopt. Maar talloze ballen gingen naast om maar te zwijgen over al die ballen die hij als linksback als voorzet moest geven maar die vrijwel nooit aankwamen. 

Rob197030-03-2018 om 09:47

Offtopic: Gaat Fc Groningen - Ajax niet door? 1 april of geen 1 april grap, maar het wordt 2-1 winst, het is dat iedereen het alvast weet om de toto in te vullen.

Hoekie30-03-2018 om 11:59

Ik zie dat je kunt stemmen op welke plek de Fc eindigt. ik zie ook dat Jantje 69 keer gestemd heeft. 

30-03-2018 om 13:25

Ja, die Jantje die kan erwat van!!!!!!

kees30-03-2018 om 13:31

doet mij denken aan dat andere fake-news toen D.Trump werd ingezworen als president en verklaarde dat er 1,5 miljoen mensen op af gekomen waren, terwijl de verschillende journalisten met getuigen en beelden van de ceremonie  beweerden dat het plein in Washington niet half gevuld was...   Ze komen er vaak mee weg die grootheidswaanzinnigen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!