Terug

Deel deze pagina:

Zuur en onnodig verlies Onder - 23 in Volendam

Door Redactie 1 reactie

FC Groningen Onder -23 dat vanmiddag de uitwedstrijd speelde bij FC Volendam heeft met 1-0 verloren. Het doelpunt viel ruim een kwartier voor tijd en kwam op naam van Goudland. 

Tijdens de openingsfase gebeurde er vrij weinig in het Kras Stadion. De eerste grote kans was voor Jong Groningen. Het had na een kwartier op voorsprong moeten staan maar de afronding duurde iets te lang. Halverwege het eerste bedrijf kopte Plat de bal recht op Jan Hoekstra en Tejan schoot niet veel later uit de draai naast. Groningen had het betere van het spel maar kwam niet tot kansen. Achterin gaf het niets weg.

 

Kort na de rust, keerde Jan Hoekstra een afstandsschot tot corner. Aan de overzijde van het veld was Michael Breij dichtbij de openingstreffer, de Volendamse doelman Michaelis voorkwam dat. Ruim een kwartier voor tijd scoorde invaller Goudland tegen de verhoudingen in de 1-0. Een verkeerde terugspeelbal van Daniel Bouman op doelman Jan Hoekstra ging hieraan vooraf. In de slotfase was invaller Tim Waterink nog dichtbij de 1-1 maar Michaelis bood wederom een knappe redding en de rebound werd overgeschoten.  

Met de negende nederlaag van dit seizoen klimt FC Volendam Onder -23 op de ranglijst over Jong FC heen dat plek zeven overneemt. Het heeft nog wel een wedstrijd tegoed. Aankomende woensdag spelen de Beloften een uitwedstrijd tegen Harkemase Boys en zaterdag komt Spijkenisse op bezoek.

Opstelling FC Groningen Onder -23 : Hoekstra, Riksman, Ploem, Kramer, Finnsson, Reis, Bouman, Postma, Breij, Freriks, Browne 

Reacties:
Jegelkser05-05-2018 om 19:13

Goed dat reis weer minuten maakt. Hopelijk snel in het eerste.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!