Terug

Deel deze pagina:

Wordt Abdou Harroui de laatste aanwinst van FC in deze transferperiode?

Door Redactie 8 reacties

Wij zijn inmiddels de exacte tel kwijt, FC Groningen heeft de afgelopen tijd zeker drie biedingen uitgebracht op Abdou Harroui van Sparta. Deze zijn echter door de clubleiding van de kasteelploeg van tafel geveegd.

VI bericht dat de vraagprijs 2,5 miljoen euro is. Harroui wil de kans om naar FC Groningen te gaan niet laten lopen. Mede omdat een aantal spelers via de FC de stap hebben gemaakt naar een grotere competitie. Groningen blijft hoopvol maar is niet van plan om tot het allerlaatste moment op Sparta te wachten. Als er op de korte termijn geen beweging komt uit het Kasteel, zal FC gaan doorschakelen naar een alternatief. De transferperiode eindigt dinsdagavond middernacht.

Gerelateerd

Reacties:
appie happie03-10-2020 om 18:41

Nou ik ga er vanuit dat ook Harroui deze kant op komt.

Ook uit eigen belang onze FC heeft een uitstekende naam in Europa..heeft erg veel echte heel veel grote spelers voort gebracht.( ik heb ze bijna  allemaal gezien)

Koemannen,Robben,Tadic,Suarez,vDijk..zo hebben we er nog een.paar,dus Harroui denkt ook via Groningen omhoog,zo is het.

Dus komt ook hij vandaag of morgen gewoon deze kant op.

03-10-2020 om 19:00

als Harroui DUS met de GADO komt zwartrijden en Fleddi en Gudde zitten in het hotel met Overmars, kan DUS bij het diner aansluiten en bestellen wat hij wil...on the house, Wordt GADO sponsor van de club en huren ze tegen 0 kosten een extra aanhangwagen, want met die 5 wissels past de hele A -sslectie er niet meer in... o, ja,  de voorspelling uitslag voor zondag tegen Ajax.... iemand nog een suggestie? 

appie happie03-10-2020 om 19:16

Tijd van de Gado en Esa was geweldig.60 en 70 tiger jaren.

Mijn voorspelling ajax is nou ik verklap niks...heb het ook vaak fout hoor...maar ik zeg de competitie begint tegen Utrecht..voor ons..

appie happie03-10-2020 om 20:08

Fc naar Tiel voor de beker,moet te doen zijn denk ik.

03-10-2020 om 20:20

Ik zal er persoonlijk op toezien, samen met Fan op afstand, dat we hier bij de buren  in Tiel ,  bij TEC,  die wedstrijd binnenslepen !!!

Een oud gezegde van hier::  "Tiel is niet Viel" 

 

wat een gedoe trouwens die transfers op de laatste nipper...!

Hebben ze 3 maanden de tijd voor gehad

appie happie03-10-2020 om 20:36

Ik dacht Kees,dat jij toch echt in Haren woonde.

Fan op afstand03-10-2020 om 21:12

Gaan we roggelen Kees. . Hoop trouwens dat de FC die jonge gast van AC Milaan ook nog gaat  huren. Daardoor kunnen onze eigen sterren zich wat rustiger door ontwikkelen. Maar ja, vrees dat na de eventuele aankoop van Harroui de bodem van de schatkist wel heel duidelijk te zien zal zijn.

Pietjepal03-10-2020 om 21:27

Pja en nog eem 6 topspelers als we in linkerrijtje mee willen doen met Utrech. Maar ik ben redelijk tevreden hoor zo. Benieuwd althans. Voor t mooie kijk ik wel Barcelona.

TomOkker04-10-2020 om 07:56

Is het al rond dan? Even los van de beren die ik in de verte op de weg zie, zie ik de grootste valkuil alweer liggen. Harroui wordt, als ik de berichten terug lees, door sommigen als de verlosser gezien. Ik verheug me alweer op de reacties van de jagers die zijn 1e optreden met de woorden "heb ik niet gezien" "miskoop" "viel mij niet tegen" afschieten. Net als Strand die koud uit het vliegtuig, alleen de naam van Flederus en Buijs kent en door sommigen al met de grond gelijk gemaakt.

Dit team zal nog eerst op elkaar ingespeeld moeten raken. Vastigheden kent dit team nog niet. Laten we net doen alsof de voorbereiding net begonnen is, scheelt een hoop frustratie. Vraag me alleen af of het met Buijs maar vooral het systeem, met dit materiaal gaat werken.

Met wat ik tot nu toe gezien heb van beide ploegen zeg ik 1 - 6 en dan is het geen scorebordjournalistiek.

 

Pietjepal04-10-2020 om 10:13

Nou die score duidt denk ik op het kwaliteitsverschil. In werkelijkIk heid staat het team erg tactisch gok ik. 

Een 1-4 ofzo?

Fan op afstand04-10-2020 om 17:18

Harroui gaat niet komen. Heb het rare gevoel dat ze allang iemand anders hebben. Het verschil tussen vraag en aanbod is giga en als de Fc echt zouden willen hadden ze hun bod, zeker na 3 maal, wel serieuzer gedaan. Peña van Emmen zou ik voor dat geld veel liever halen. Heb beide afgelopen weekend zien voetballen en dat heeft Peña toch meer te bieden. Vrees alleen voor de prijs.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!