Terug

Deel deze pagina:

Antuna onderweg naar Groningen

Door Redactie 20 reacties

Het papierwerk in Mexico is afgerond. Carlos Uriel Antuna Romero is onderweg naar Nederland bericht de clubsite. FC Groningen is drukdoende om alle vereiste paperassen ook in Nederland op orde te krijgen en er volgt nog een medische keuring. Als alles volgens plan verloopt, is aankomende maandagmiddag om 16.00 uur de spelerspresentatie in de Pay Lounge van het Noordlease Stadion. Deze presentatie is live te volgen via FC Groningen TV.

Reacties:
appie happie17-08-2017 om 19:58

Ik ben zeeeeeeer benieuwd

kees17-08-2017 om 19:59

Was m al bijna vergeten, die Antuna...kan best de aanjager gaan worden dit seizoen, in ieder geval dat hoop ik echt!

campesino17-08-2017 om 20:13

Dat lijkt me haast onmogelijk. eerst maar eens zien of hij daadwerkelijk de kwaliteiten heeft, maar  net als doan heeft die jongen tijd nodig en zou ik er in het begin maar niet teveel van verwachten. maar aanjager zeker niet. en beste kees, ik geloof dat jij ook niet meer in de kerstman gelooft.

als hij zo snel is als beweert, zie ik wel een rol voor hem als invaller en helemaal als groningen moet counteren.

 

kees17-08-2017 om 21:49

Ik geloof wel,...maar verder moet die jongen zich natuurlijk aanpassen en bewijzen. Meteen de komende winter is een testcaseKan ie het stellen zonder z'n familie in het buitenland, en in pokkenweer in december?

komt er een speler naar voren die wel de benodigde kijk heeft op het spel en daardoor andere spelers beter kan bereiken, dan zou dat mooi zijn...zo goed?

Arthur17-08-2017 om 21:59

Alexander sorloth hahahahaha het is toch ongeloofelijk.

kees17-08-2017 om 22:57

Hoog "onderweg naar morgen" gehalte, zo'n reactie... Maar ik zeg er verder maar even niks over.

wil toch vooral aan het begin van het seizoen niet zwartkijkerij beoefenen als het niet nodig is,

dat zegt trouwens niks over mijn vurige wens voor nog een stevige voorstopper erbij...

daarin heeft Campesino gelijk, want als het korfbaluitslagen worden dan kan je ook hiermee verliezen

campesino17-08-2017 om 23:35

campesino heeft liever een stevige ontstaan en ja dan wordt het er met doan en antuna niet steviger op. hoewel als dat betekent dat drost uit de basis verdrongen wordt, scheelt dat alweer een slok op een borrel. maar goed ik wil net als jij ook niet alleen de zwartkijker uithangen en sluit af dat ik grootendeels al bevredigd ben met de stevige veldwijk, waarvan ik wel een aanjagersrol verwacht en dat ik me ook bewust ben van het feit dat je als grongen fan niet alles kunt hebben. maar misschien kan een beetje meer zout strooien in de amsterdamse wonden er aankomend weekend nog net van af  

17-08-2017 om 23:33

zo ongelovelijk vind ik het niet arthur , goeie keus geweest om daar naar toe te verkassen! en over antuna , als grunn net zoveel hoge ballen speelt als afgelopen zondag en vechtvoetbal laat zien , zie ik het somber in voor antuna en doan. laten we ons meer richten op veldwijk en warmerdam en ter wierik.

kees18-08-2017 om 02:27

@Campesino 

groningen speelt zondag een helft goed en een helft slecht. En we verliezen toch ,denk ik,  o.m.  door een rode kaart dwz. Na2x geel...tegen Utrecht thuis zie ik wel een driepunter want dan speelt de FC net als de 2e helft tegen H'veen.

weet iemand hoe het met Idrissi's lies gaat !?

 

campesino18-08-2017 om 09:28

Ach er is een foutje ingeslopen, het moet zijn: Campesino heeft liever een stevige MIDDENVELDER

18-08-2017 om 11:08

En zondag gaat het 3-0 worden als ze net zo voetballen in de eerste helft

Hoekie18-08-2017 om 16:03

Je hebt veel kritiek op spelers van de Fc. Als je je huiswerk had gedaan dan had je geweten dat onze vriend Hassani al een tijd lang bij AZ de kantjes er van afloopt. Op dat soort spelers zit de Fc niet te wachten. 

Tim18-08-2017 om 17:06

Lekker bijdehant hoekie, met je huiswerk over Bel Hassani, omdat er toevallig tussen donny's post en jouw reactie een artikel over de interwebs vliegt dat hij teruggezet is en individueel traint. 

Hoekie18-08-2017 om 18:12

Tim dat had ik dat al eerder geroepen, maar steeds komen die namen hier terug. Hassani is al vanaf april 2017 aan het krukken. Net als  Maher die hier ook genoemd wordt en de hemel wordt ingeprezen en ook nog eens een topsalaris verdient. Jij mag het bijdehant noemen hoor. ik kijk meer naar de feiten.

hertopwil18-08-2017 om 13:03

Pfff waarom koopt /huurd de FC nog spelers!

Steeds als we een speler nieuw krijgen beland hij op de bank.

Nu is Doan weer naar de bank verwezen, waarom laat dat elftal nou staan en wissel 

Drost,of Reinders. Faber ik had vertrouwen in je ,maar ik twijfel nou toch wel meer en meer.

Je speelt in de voorbereiding met vaste spelers ,en nu twijffel je alweer

Doan wordt als een grote speler binnen gehaalt,en nu breek jij hem af toz van Drost.

En memisevic toz van Reijen .Ach gelukkig krijgen we maandag Antuna nog binnen.

Of heb je voor hem ook een plekje op de bank.

Mijn voorstel is : Padt,Kane,Larsen,Memisevic,Warmerdan, Bacuna /Hrustic ,Jensen,Doan Mahi,Veldwijk, Idrissi.

Met zon elftal kun je winnen in Amsterdam.

Maar ach ja naar de supporters wordt toch geluisterd.

 

marcelfcg18-08-2017 om 13:29

Doan gaat er nu uit omdat hij de minste was tegen Hveen. Laat hem maar rustig wennen en daarna vlammen. Zondag gewoon compact verdedigen en lange ballen op Veldwijk en Mahi. En slachten die neuzen

18-08-2017 om 13:30

Gewoon die bel hassani halen dat is net zo,n speler als chery

Hgz18-08-2017 om 13:41

Faber hou op met dat gechoogel met die opstelling, heb je niks geleerd van vorig jaar? Je speelt de voorbereiding met Doan en nu na 1 wedstrijd al eruit? je weet toch wat die kan, had hem dan ook de eerste wedstrijd niet laten spelen. Die jongen breek je zo af, geef hem vertrouwen.

kees18-08-2017 om 14:15

Volgs rtvnoord (zaterdag) speelt te Wierik rechtsachter...dat is een risico ivm dat deze speler matig heeft gepresteerd...niet ondenkbeeldig dat de Ajax voorhoede hem eenvoudig meteen onder druk zet, en dan moet Reijnen en Padt achterin het corrigeren?  Ik zou Kane erin zetten

Idrissi's of Hrustic  op rechtsvoor dat is begrijpelijk.  Ik hoop maar dat Faber die wedstrijd tegen Rosenburg goed heeft bekeken, dan weet hij waar de ruimte ligt bij Ajax...juist:achter hun middenveld en aan de zijkanten.

Doan wisselen is nu nog goed te verdedigen, straks tegen Utrecht niet meer als je met een zwakke Drost en Jenssen speelt.

marcelfcg18-08-2017 om 19:35

Zwakke Jenssen? Tikfoutje Kees?

Hgz18-08-2017 om 14:31

Groningen wint nooit bij Ajax gaat nu ook niet gebeuren. Ajax is nu erop gebrand om nu wat te laten zien en uitgerekend tegen Groningen weer. Ter Wierik gaat alle kanten voorbij gelopen worden. Reijnen komt steeds te laat en Jensen en Bacuna worden overlopen. Groningen maakt alleen kans als ze compact spelen met iemand op het middenveld die de spitsen voorziet van steekballen voor de counter.

M0i18-08-2017 om 15:04

Helemaal mee eens. En vooral Schöne geen ruinte geven. Zowel Nice als de Noren zaten bij balbezit van Lasse gelijk met 2-3 man op hem. En dat heeft gewerkt. Maar dat zie ik Bacuna en Jensen nog niet zo goed uitvoeren. Te Wierik kan Youness niet aan, Kane zou het daar beter doen. 

kees18-08-2017 om 16:02

Eigenlijk zou het niet moeten wat de supporters beweren...Faber kiest z'n elftal louter defensief met het idee dat ze zo achterin het dichthouden...natuurlijk kan te Wierik dat niet aan...zet Memisevic als vmv en Kane op rb terin en op het middenveld rechts Idrissi. Laat Drost de eerste helft er uit !,  en gebruik Mahi op 10....

4 -1 -2 - 3

zo moeilijk kan het toch niet zijn als je achterin maar niet 1:1 speelt.

Straks m'n weekend naar de Gallemiezen....Faber lees je mee !!!?

kees18-08-2017 om 16:02

Eigenlijk zou het niet moeten wat de supporters beweren...Faber kiest z'n elftal louter defensief met het idee dat ze zo achterin het dichthouden...natuurlijk kan te Wierik dat niet aan...zet Memisevic als vmv en Kane op rb terin en op het middenveld rechts Idrissi. Laat Drost de eerste helft er uit !,  en gebruik Mahi op 10....

4 -1 -2 - 3

zo moeilijk kan het toch niet zijn als je achterin maar niet 1:1 speelt.

Straks m'n weekend naar de Gallemiezen....Faber lees je mee !!!?

brummie18-08-2017 om 20:14

Memisevic vmv is pas vragen om problemen. Geen diepgang en te langzaam. Waarom zou je een ingespeeld koppel Jensen-Bacuna nu opeens wisselen. 

Hgz18-08-2017 om 20:26

Omdat ze te licht zijn met zn tweeen

skjipke18-08-2017 om 16:13

Ik ben niet zo van het maken van een opstelling: zoveel mensen, zoveel wensen, maar in dit geval ben ik wel eens met kees. Ik zou Memisevic ook wel eens willen zien als vmv. Volgens mij kan hij zich prima vastbijten in de aanvallende middenvelders van Ajax. Ook Kane bijt zich ongetwijfeld vast in Younes (was tegen Rosenborg de beste Ajacied)

Ach, de bal is rond, maar als de instelling net zo is als de tweede helft tegen Heerenveen, moet Groningen daar echt 3 punten kunnen meenemen.

De mannen tegen de jongens! Come on FC.

rob roy18-08-2017 om 16:52

In een vorige topic is het ook al eens gezegd dat onze Japanse vriend erg moet wennen aan de Nederlandse speelwijze. Hij heeft er tegen Akkrum-zuid even aan geroken en gaat dus nu even rustig op de bank de zaken bekijken, daarin geef ik Faber uiteraard gelijk. Hetzelfde gaat over enige tijd met onze Mexicaanse vriend gebeuren, "langzaam brengen" noemen we dat in voetbalkringen. Dat Te Wierik op de rechtsback plaats staat heeft te maken met het feit dat Kane niet wedstrijd fit is. Is het niet zo dat Faber de hele week met deze mensen werkt en precies kan weten wie wel en wie niet kan of gaat spelen?? We hebben als prima "reserve's" een Hrustic en Absalem die ook aan de poort van het eerste team kloppen en daarom ben ik nog niet zo bang voor verlies tegen 020, als menig andere "poster". Aanstaande zondag, kwart voor half vijf, weten we meer.!!!

campesino18-08-2017 om 17:23

Zo is het maar net.

brummie18-08-2017 om 20:31

Helemaal mee eens rob roy!

18-08-2017 om 18:01

prima dat doan eruit is toch maar gehuurd , hrustic isvan ons . als doan nou de pannen van het dak speeldr ander verhaal.

Faber vind ik maar een saaie degelijke trainer die weinig risico s neemt. De achterhoede blijft staan met 3 goals tegen , 3 houten benen op een rij, dit worden er in amsterdam dan 4 . 

maar deze wedstrijd hoeft niet gewonnen te worden natuurlijk forza groningen op naar utrecht thuis! met hopelijk een andere achterhoede.

appie happie18-08-2017 om 20:22

SAAI is idd op zijn plek  , maar wat zal dan de benaming zijn van die nwe Ajax trainer?volgens mij heeft hij het woord Saai uitgevonden,wanr dat is wel zon dooie daar!

rob roy18-08-2017 om 21:58

Ja Appie, volgens mij haalt deze man de kerst niet. Als trainer dan hé!!!!

kees19-08-2017 om 04:13

Volgens E.Baas komt er een koppeltje Drost - Veldwijk...mogelijk vanuit het idee dat ze bij Zolle goed samenspeelden.

daar zitten wel wat risico's aan:

 

als Drost niet goed speelt (tot nu toe maar een helt lang), dan staat de FC met lege handen voorin en halverwege sta je al 2 -0 achter.  

Ik hoop er maar het beste van, maar Memisevic niet gebruiken ( ten gunste van Reijen ) is toch niet zo slim...lijkt mij . En Schone afstoppen...wie moet dat doen?..

het belangrijkste is dat ze niet tegen 2x gele kaarten aanlopen, want met 10 man heeft de FC helemaal niks te verwachten. Bacuna hou je in.  Tot zondag nm. 

kees19-08-2017 om 04:13

-

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!